I prieglaudas esu skambinus tada, kai malkinej radom tuos kaciukus. Neeme. Atseit AS turiu jas gaudyt, skirt lesas ir tt... Man nereikia, kad UZ MANE kazkas kazka darytu. As tik jusu klausiu (trecia karta!)- ar yra budu kaip kuo HUMANISKIAU jas isvyti is savo darzo? O jus mane cia gasdinat nuobaudom, atsakomybem, siulot tvarkyt jas ir pan... O kodel AS turiu jomis rupintis? Lyg jos butu mano. Ir be kaciu turiu ka veikti. Ir tikrai neapsiimsiu rupintis ju gerove. Nu nemegstu, nenoriu... Nesu pamisus del gyvunu. Tegul tom sterilizacijom rupinasi ta boba, kuri jas seria. Man tik reikejo patarimo, kaip priverst jas apeit mano namus. Zodziu matau teks patarimu ieskot kitur. Aciu bent uz tiek.
Papildyta:
QUOTE(Colomba @ 2013 04 22, 00:21)
Tik noriu priminti, kad nuodijimai, šaudymai ir kiti gyvūnų kankinimai yra draudžiami.
Nepykit, bet netikiu, kad neįmanoma susitarti ir pasiekti kažkokį kompromisą su kuria nors iš gyvūnų organizacijų. Esant noro manau, kad tikrai įmanoma rasti kompromisą.
1) Kiek ten maždaug kačių yra?
2) Siūliau Jums tartis, kad Jūs dalį sterilizacijos išlaidų apmokate, o dalį prieglauda bando surinkti iš žmonių, ir savanoriai gaudo tas kates sterilizacijai.
Jeigu Jūs tenorite, kad visi viską padarytų, o iš Jūsų pusės nieko - tuomet nelabai įsivaizduoju bendradarbiavimo.
Nepykit, bet netikiu, kad neįmanoma susitarti ir pasiekti kažkokį kompromisą su kuria nors iš gyvūnų organizacijų. Esant noro manau, kad tikrai įmanoma rasti kompromisą.
1) Kiek ten maždaug kačių yra?
2) Siūliau Jums tartis, kad Jūs dalį sterilizacijos išlaidų apmokate, o dalį prieglauda bando surinkti iš žmonių, ir savanoriai gaudo tas kates sterilizacijai.
Jeigu Jūs tenorite, kad visi viską padarytų, o iš Jūsų pusės nieko - tuomet nelabai įsivaizduoju bendradarbiavimo.
1) gal kokios 10. Neskaiciavau. Bet maciau jau su pilvais kelios slankioja.
Del antro pries tai parasiau. O kad kazkas uz mane kazka darytu niekur nieko panasaus nesakiau. Kaciukus butumem pristate patys, bet sake be kates neims. As isprotejusiu laukiniu kaciu negaudysiu, nes man sveikata irgi svarbi.
Maniau organizacijom tam ir sukurtos, kad gaudytu valkataujancius, o cia pasirodo patys turim gaudyt. Nu tikrai idomi LT sistema...