Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalba kačiukams

http://gyvunugloba.l...doption/g.47034
Katuliui jau 9 savaites, o seimininku vis dar neradom sad.gif
Atsakyti
Kipė nepirktų "Whiskas" - ji renkasi šviežius agurkus smile.gif

Taip, Kipė dievina šviežius agurjėlius, o jei jie dar ir su mėsyte... Mmm, letenėles valandą po tokio deserto galima laižyti smile.gif.

Ši gražuolė 100 procentų gyvenusi namuose, neaiškiomis aplinkybėmis atsidūrė gatvėje.

Katytei maždaug 1,5-2 metai. Sterilizuota, skiepyta.

Charakteris: Kipė draugiška, mylinti žmones katytė, kuri nuolat taikosi šalia atsigulti ir susirangyti. Žinoma kai iš miegelių princesę mėgini pažadinti – pagrumoja urzgimu, bet nagiukų nerodo wink.gif.

Sutaria su katėmis, sodininkyste neužsiima (nekapsto vazonų), užuolaidos jai nesukelia ypatingo žavesio, todėl jomis ir nelaipioja. Apetitu nesiskundžia, bet sausiuką kramto tik iš bėdos, o šlapią kerta su malonumu. Su šunimis draugais nebus, bet gali juos pakęsti, jei tie prie princesės nosies nekiš smile.gif. Mėgsta tinginiauti ir dykaduoniauti, todėl galima drąsiai įdarbinti sofos “pagalvėle” smile.gif. Baldų nedrasko, draskyklę pažįsta, su kraiko dėže draugauja wink.gif.

Detalesnė informacija suteikiama tel. 860036883 arba 862610890.user posted image

Katytės istorija: šis grožis, užvedantis savo katinišką motoriuką vos tik prisilietus, nuo 2012-04-30 priklydo ir vaikščiojo po Kraujo Centr ir NVSPL teritoriją.
Atsakyti
LABAI REIKALINGI NAMUCIAI KATYTEMS NASLAITELEMS. Yra dvi mazos katytes,labai meilos,zaismingos,nenustygstancios vietoje,moka daryti i dezute.
Susidomejus, skambinti tel 867033224

http://s51.radikal.r...314ca5f9ac5.jpg
Atsakyti
4u.gif Kaune,daugiabutyje,kuriame gyvenu viena gera moteriske rupinas pries kelis menesiu ismestu katinu,ismete kaimynai to pacio musu namo.nors buvo prasomi,neprieme atgal katinuko.katinas kokiu2-3 metu,juodas su baltu.auges 3-ju vaiku seimoje,gal todel visiskai nebijo vaiku,net ir nuo sunu nebega.beda tame,kad kaimyne ziemai atejus sake ,kad nebemaitins katino,nes neturi is ko,yra pensininke,pati turi kate.rusys bus uzdarytas,taip kad katinelis pasmerktas mirciai...priglausciau ji pati,bet turiu papuga ir 2 sunis.maitint,aisku,galeciau,bet,zinot kokios kartais saltos buna pas muz ziemos.skambinau gyvunu globejam,jie padet nelabai gali,nes ir pas juos pilna benamiu.katinukas nekastruotas,jei kas apsiimtu juo rupintis,uz kastracija sumokeciau.katinas,bent is paziuros atrodo sveikas,rankinukas toks,pradedi glostyt,o jis murkia.nezino vargselis,kas jo laukia...
Atsakyti
Sianakt musu kate atsivede 5 katinukus. Viena pasiliksime sau, likusiems noretume rasti mylincius seimininkus. Bukite geros padekite surasti 4 katukams naujus namus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 16 rugpjūčio 2012 - 18:52
QUOTE(Kulke @ 2012 08 16, 19:52)
Sianakt musu kate atsivede 5 katinukus. Viena pasiliksime sau, likusiems noretume rasti mylincius seimininkus. Bukite geros padekite surasti 4 katukams naujus namus  4u.gif


o katė po to bus sterilizuota? ar ji atsivedė kačiukus iš didelio noro turėti vaikų? o gal dėl sveikatos?
Atsakyti
Pučkį radau vieną rytą, bėgiodama miške. Ramiai sau baigiau savo kasrytinį maršrutą, kai išgirdau kažkokį keistą garsą. Pamaniau, kad koks paukštis sučirškė, bet pasisukusi,griovyje pamačiau mažytį kačiuką. Mažylis buvo šlapias ir gailiai kniaukė. Dešinioji akytė paraudusi ir užpūliavusi. Nors pati laikau tris kates, iš kurių viena kątik buvo atsivedusi penkis kačiukus, negalėjau palikti šito nelaimingo, bejėgio padarėlio likimo valiai ir parsinešiau jį namo. Vargšelis buvo išalkęs, tad pašėriau ir palikau, nes turėjau skubiai trumpam išvažiuoti. Pamaniau: susiras kur vietelę ir užmigs. Ir ką jūs sau manote? Ogi grįžtu ir einu žiūrėti, kur mano Pučkis, o jis sau įsitaisęs katės lizde su mažiukais kačiukais !!! Taip mano Luiza jį ir užaugino-maitino, prausė, kaip savo vaiką. Nuvežiau Pučkį pas veterinarą, apžiūrėjome akytę. Akytės šalinti nereikėjo, tad gydytojas išrašė vaistų ir dabar akelė jau išgijusi, deja, liko didelė, negraži ir ja jis nemato ar gal mato tik šešėlius. Dabar Pučkis jau tikras vyras, jam apie du mėnesiai. Siautėja kaip padūkęs, žaidžia su savo mažaisiais "broliukais", rytais garsiai reikalauja pusryčių ir bando susidraugauti su kitomis dviem suaugusiomis katėmis. Tad štai tokia Pučkio istorija. Na, o aš, matydama, kad mažylis paaugo ir jam viskas gerai, pradedu ieškoti šiam vyrui tikrųjų namučių, nes, kaip jau ir minėjau, laikau tris kates, tad nebelabai beišeina pasilikti Pučkį. Labai tikiuosi, kad atsilieps geros širdies žmogus, kuriam bus reikalinga ne kambario puošmena, bet tikras," klasikinis" katinas, kuris žymi , saugo ir gina savo teritoriją, murkia ir trinasi apie kojas ar drybso kiauras dienas saulės atokaitoje. Apie pelių gaudymą net neužsimenu, nes tai - kačių reikalas, o katinams čia - "žemas lygis" smile.gif

Kita informacija tel.
Atsakyti
Gal kas galit pasiūlyti namus šiam grožiui? Kieme jo tuko daug pavojų, bet namuose jis būtų tiesiog pasakiškas katulis.. Pastebėkit kas nors šitą mielą pūkuočių ir jis Jums atsilygins savo meile, atsidavimu ir murkimu. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, reikia pagalbos. Gal kas galėtų padėti išplatinti šį skelbimą. Dovanojam mielus 3mėn kačiukus. Kadangi katė neprisileidžia žmonių, ir kačiukų mums ilgai nerodė, reikės laiko kačiukus prisijaukinti.
katytė
user posted image
liko juodas kačiukas ir balta katytė
user posted image
katytė
user posted image
kačiukas
user posted image

kačiukai Vilniuje, Liepkalnyje (netoli stoties), galiu atvežti. Tel 869963588. Būtų gerai, jei kas greitai juos paimtų, nes neturime sąlygų jų išlaikyti. Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
GG ( www.gyvunugloba.lt ) puslapis, kur suteikiama visapusiska pagalba benamems gyvunams ivairiuose miestose labai jiesko laikinu gyvunu globeju.

Laikinas globejas tai asmuo kuris suteikia pastoge katineliui ar suneliui ir laiko ji pas save iki kol bus padovanotas arba sutarta laiko tarpa. Pagrinde maistu ir kraiku laikini globejai aprupinami.

Mums labai labai truksta zmoniu kurie sutiktu pas save palaikyti kazkoki laiko tarpa gyvuneli(us), nes prieglaudos visos perpilditos, gyvibes vagoneliai irgi. O nelaimingu prasanciu pagalbos gyvuneliu labai daug.

Jai jus galit pagloboti koki gyvuneli bet turit klausimu, galit drasiai rasyti man i AZ. Atsakysiu i visus klausimus.
Arba useikit i GG svetaine i skyreli NAUJIENOS, ten jus rasit daugybe skelbimu apie gyvunus kuriems labai reikalinga laikina namu globa.
Atsakyti
Prie sodo numetė 4 kačiukus. Palikti jų numirt negalėjau, globosiu , kol galės patys maitintis. Kol kas maitinu iš buteliuko, masažuoju pilvukus, patys nieko nesugeba. Geriausiu atveju jiems 2 savaitės.
Su didele viltimi ieškau tikrųjų šeimininkų.user posted image
Atsakyti
Dvi rastinukes jau padovanojau, liko trečioji-

user posted image
Atsakyti