QUOTE(Krista J. @ 2012 05 24, 22:08)
Tiesa pasakius su sita kate kariauju jau kelinti metai. Kiekviena siltaji sezona jinai mano darze ir gelyne isirengia tuoleta. Visaip as ja isvyt bandziau: ir kvapus naikint meginau, ir gasdinau saukdama, ir tt... Bet ji vistiek daro. O siemet va dar ir vaiku privede. Atodo, kad ja cia traukia nors tu ka Siaip nelabai esu gyvuneliu myletoja, bet kai tuos vaikelius pamaciau sirdi suspaude. Tiesiog nezinau ka ir bedaryt.
Ipyliau as jai ir pienuko, ir desreliu pienisku pridejau... Deze nera auksta, gal koks 20 cm aukscio. Kaip suprantu nori nenori teks man juos priglaust?
Ipyliau as jai ir pienuko, ir desreliu pienisku pridejau... Deze nera auksta, gal koks 20 cm aukscio. Kaip suprantu nori nenori teks man juos priglaust?
karvės pieno negalima duoti, kačiukai pradės viduriuoti ir nusividuriuos. Pavasaris - mažų kačiukų metas, tai visos organizacijos apsikrovusios jais ir tiesiog nebeturi vietos, kur padėti naujus. Galite pabandyti pasiskambinti VšĮ "Rainiukas" vadovei po 17h - ji padėtų patarimais (kadangi neturi prieglaudos, o gyvūnai globojami yra pas žmones namuose, paimti negalės), aš galiu padėti skelbimų platinimu, bet tam reikia gražių nuotraukų.
Jei kils klausimų - rašykit AŽ.