Aš - LORA, maža juoda katyte, žalsvom akytėm, smulkių snukučio bruožų, sportiška ir truputį išdykusi. Esu sveika, kaip sake vet. gydytojas, gavusi tabletytę nuo kirminukų ir laukiu pirmojo skiepuko.
Neseniai jauna pora mane nešė į sanitarijos tarnybą, bet Gyvybės vagonelių savanoriai neleido man ten pakliūti. Tad, man nušvito viltis - gyventi...
Aš jaučiu visa savo jautria širdele, kad kažkur labai toli, o galbūt, visai čia pat, gyvena toks Žmogus. Tikriausiai Jis dirba savo kasdieninius darbus, valgo įprastą maistą, rytais Jis, kaip ir aš, stebi vis labiau šviečiančią saulę ar dvelkiantį lietų...
Gal tai vyras? Gal moteris? Gal vyras, moteris ir mažas vaikutis? Tuomet jų gyvenimas tikrai nepaprastas: pripildytas skardaus balselio čiauškėjimo, vežimėlio ratukų girgždėjimo ar rytais išlydėjimo į mokyklą...
Svarbiausia, aš tikiu, kad to Žmogaus širdis - didelė, joje yra erdvus kampelis, nes užvis labiausiai Jis trokšta mylėti. Vieną dieną šis Žmogus ateis pas mane, pasilenks prie manęs... Jis paims mane ant rankų ir vadins draugu. Išauš laimingiausia diena mano gyvenime. Aš pasakysiu: "ačiū" iš savo mažos širdelės ir laiminga iškeliausiu į savo namučius.
Kol kas aš labai labai laukiu namučių pas gerąją Tatjaną, ištiesusią man pagalbos ranką ir priglaudusią mane.
Tatjanos tel: 867307104; savanorės Irenos 867757519Detalesnė info
Skelbime