Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

Gal butu norinciu kuria nors is situ skaru megzt online? Rusaites mezga, bet labai tingiu 40 puslapiu plepesiu skaityt blush2.gif Schemos siokios tokios yra, bet kiek supratau nevisai pilnos ir su galimom klaidom... O originalios, deja, uz pinigelius...
Bet bendrom jegom gal issiaiskintumem kas ir kaip drinks_cheers.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2010 11 16, 14:37)
Gal butu norinciu kuria nors is situ skaru megzt online? Rusaites mezga, bet labai tingiu 40 puslapiu plepesiu skaityt blush2.gif  Schemos siokios tokios yra, bet kiek supratau nevisai pilnos ir su galimom klaidom... O originalios, deja, uz pinigelius...
Bet bendrom jegom gal issiaiskintumem kas ir kaip drinks_cheers.gif

user posted image

vat sita... man atrodo sauniai... uosvinikei ant kaledu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta30a: 16 lapkričio 2010 - 14:53
ta antroji melyna man labai faina thumbup.gif
ir as turiu graziu skaru nusiziurejusi ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
grazus tie groziai wub.gif wub.gif
bet... pirmenybe turbut visgi as teiksiu siai...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2010 11 16, 14:55)
grazus tie groziai  wub.gif  wub.gif
bet... pirmenybe turbut visgi as teiksiu siai...

user posted image

Kad cia jau kita opera smile.gif Nerta...
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2010 11 16, 15:02)
Kad cia jau kita opera smile.gif Nerta...

tik gelytes isnerciau... o pacia skraiste su virbalais megzciau, koki rastuka pritaikiusi... kad it ta is tavo pirmosios skraistes viduriuko ax.gif
Atsakyti
labai jau maza foto.ne su sakute ten tos kvietkos pagamintos?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 11 16, 15:12)
labai jau maza foto.ne su sakute ten tos kvietkos pagamintos?

Ne su sakute. Ten ismezgamas tas viduriukas, o lapeliams isneriama kokiu 9 kilpuciu pynute, tada kokie 4 stulpeliai su 9 uzmetimais ir vel pynute. Bet man tai graziai nesigavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2010 11 16, 15:24)
Ne su sakute. Ten ismezgamas tas viduriukas, o lapeliams isneriama kokiu 9 kilpuciu pynute, tada kokie 4 stulpeliai su 9 uzmetimais ir vel pynute. Bet man tai graziai nesigavo blush2.gif

nu nesigincysiu,nes neimatau biggrin.gif
o man vaseliu skaros tokios nelabai...virbalais retesnes,lengvesnes...
Atsakyti
Va tokios gelytes. Cia gal geriau matosi.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 16 lapkričio 2010 - 15:30
sveikos wink.gif

jusu virusas plinta zaibisku greiciu biggrin.gif nieko keisto, kai tokie groziai gimsta wub.gif
tikriausiai mano klausimas skamba kvailai, bet niekada nesu mezgusi kiaurarascio blush2.gif nemoku skaityt schemu kaip dera...gal pasakytumet kaip zinoti va tas paraudonintas vietas 4u.gif Yukka chart: 1 nukeliam, 2 ripso, tada mezgam kas prieš raporto, tada raportą, kiek reikia kartų, tada kas po raporto, tada centrinė akis, tada vėl kas prieš raportą,tada raportą reikiamą skaičių kartų, tada kas po raporto, vėl 2 akys ripso +kraštinė. Ir taip kiekvieną schemos eilę. Raporto pakartojimų skaičius priklauso nuo to, kelintą kartą kartojat Yukka chart. is kur jus zinot, kad reikia tiek ir tiek kartu kartoti? kas schemoje parodo tai? toliau kazkuri prasitare, kad pirmoj eilej raportas kartojamas du kartus. o tai sekancioje geroje eileje kiek? blush2.gif

aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2010 11 16, 14:33)
Gražu - o kokie siūlai?

dekui labai smile.gif siūlai YarnArt wool 100g 340m. siaip labai malonus siulai is ju mezgu dabar dar viena skara smile.gif
Atsakyti