Cordi, daili žalioji skara
Dėkui visoms už pagyrimus mano žalėsiui dabar planuoju baltą tokią megzt, bet iš paprastesnių siūlų, labiau kasdienai. Turiu likutį maišytos angoros, tuo pačiu ir "pasidietinsiu".
Visų auksarankių superinės skaros
Jungiuosiu ir aš prie jūsų būrio.
Jau pradėjau,tik nežinai kaip gausis.
Kai jau nuraizgysiu pasirodysiu jūsų teismui
Jungiuosiu ir aš prie jūsų būrio.
Jau pradėjau,tik nežinai kaip gausis.
Kai jau nuraizgysiu pasirodysiu jūsų teismui
Liaba rytą, darbštuolytės
Ilgai mislijau, bet rodausi -nagi spalvytės skirtos konkrečiam žmogui,tai ir neturi visiems patikti
Adatėlėmis netampiau, nes užmanymas buvo tokia naminė jauki skara mamai ir tai norėjau kiek storesnės. Gavosi maždaug 160*70, siūliukai 60mohera,40akrilas, birbalai 5nr, sudėjau apie 100gr
Ilgai mislijau, bet rodausi -nagi spalvytės skirtos konkrečiam žmogui,tai ir neturi visiems patikti
Adatėlėmis netampiau, nes užmanymas buvo tokia naminė jauki skara mamai ir tai norėjau kiek storesnės. Gavosi maždaug 160*70, siūliukai 60mohera,40akrilas, birbalai 5nr, sudėjau apie 100gr
mama gita,labai grazi skara
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 11 16, 11:59)
mama gita,labai grazi skara
Ot tai ačiū, net akyse prašviesėjo. Susirgau - jau pradėjau kitą - šįsyk plonutę. Dukra sako - d..., gal sriubą virsi
QUOTE(mama-gita @ 2010 11 16, 12:05)
Ot tai ačiū, net akyse prašviesėjo. Susirgau - jau pradėjau kitą - šįsyk plonutę. Dukra sako - d..., gal sriubą virsi
Nu kas čia dabar - jei vienam gražu, nereiškia, kad ktam turi patikti - mažiau reikia imti į galvą. Esmė, kad darbelis išbaigtas, gražiai numegztas. Nebūtinai visi darbeliai turi būti voratinkliniai Man taip pat patiko tavasis skaros variantas. Nors dabar mezgu juodukę, bet bur ir margiukė - tą tikrai žinau
Mama-gita, jauki skara mamytei
QUOTE(cordi @ 2010 11 15, 18:24)
Atsiakaitau už savo Aeolian
QUOTE(mama-gita @ 2010 11 16, 11:50)
Liaba rytą, darbštuolytės
žavios skaros ir kiekvienos ta pati skara vis kitokia
Capricorn vesk greičiau skarą pasivaikščiot
QUOTE(rnikole @ 2010 11 16, 12:36)
pasigirsiu savo nauja skara, kuri si syki gavosi
Gražu - o kokie siūlai?
Ir mamos-gitos mielas spalvų derinys. Iš ties įdomu, kai ta pati skara vis kitokia.
QUOTE(-Radė @ 2010 11 16, 13:37)
Capricorn vesk greičiau skarą pasivaikščiot
nu neturu kadu reik savaitgalio palaukt