numezgiau dvi gail, ir abi su centrine akim viskas ten gerai gaunasi
Sveikos skareliautojos
Kai pradėjot megzt Aeolian - prisižadėjau sau, kai užbaigsiu pradėtą darbelį - bandysiu imtis ir aš josios. Šalis pabaigtas, sena tema išstudijuota, schemos išsaugotos, valiniai virbalai per pietų pertrauką nusipirkti - vakare belieka mėgint megzt ir žiūrėt, kaip seksis prisijaukint schemutes
Kai pradėjot megzt Aeolian - prisižadėjau sau, kai užbaigsiu pradėtą darbelį - bandysiu imtis ir aš josios. Šalis pabaigtas, sena tema išstudijuota, schemos išsaugotos, valiniai virbalai per pietų pertrauką nusipirkti - vakare belieka mėgint megzt ir žiūrėt, kaip seksis prisijaukint schemutes
QUOTE(angulyte @ 2010 11 15, 16:10)
Sveikos skareliautojos
tai kad tu dar nepadarei SVARBIAUSIOS dalies -!!!!!!...reik cia garsiai parekaut ir ''pabedavot'' kad,labai sunkiai viskas atrodo,kad nieko nesupranti,ir kad tau tikrai nesigaus... ...is patirties( ne mano vienos )galiu pasakyt,ad tada viskas kaip per sviesta einasi
Sveikos, ar priimsit i būrį? Juk pasislėpusi nuo visų raku sau skarą...
QUOTE(tiklis @ 2010 11 15, 16:36)
tai kad tu dar nepadarei SVARBIAUSIOS dalies -!!!!!!...reik cia garsiai parekaut ir ''pabedavot'' kad,labai sunkiai viskas atrodo,kad nieko nesupranti,ir kad tau tikrai nesigaus... ...is patirties( ne mano vienos )galiu pasakyt,ad tada viskas kaip per sviesta einasi
Aaa, baisu, bet bandau priimt iššūkį. Bet va jei Š....gausis, arba dar tiksliau - nesigaus - va tada tai jau rėksiu
Sveikutės, ką tik išskalbiau savo kaimišką (nes lb margą) aeolian vargelį. Ryt pfotkinsiu -jei padoriai atrodys tai gal ir parodysiu . Šiaip 2skarą daryčiau vietoj nuppsų kokius korolius prisegdama. Dabar jau bandysiu prabangų variantą padaryt - tik neapsisprendžiu kokį modelį. Parėkavau, padejavau, kad bijau, kad nemoku . Ale taip čioootkai mezgėsi - su pagrybavimais, bet liuks
O slėptis nereik -būry drąsiau
O slėptis nereik -būry drąsiau
Atsiakaitau už savo Aeolian
"Suvalgyta" 50g su trupučiu (pritrūko vienai eilei ) silkmocheriuko. Bus dovana anytai, čia jos mėgstamiausia spalva
"Suvalgyta" 50g su trupučiu (pritrūko vienai eilei ) silkmocheriuko. Bus dovana anytai, čia jos mėgstamiausia spalva
na man gail einasi sunkiau nei Aeolian,na tikiuo sneteks ardyt,ieskojau sau sendien siulu kitai Aeolian skarai,bet nieko neradau savo kaime ,reiks pasieiskot interneto platybese
Papildyta:
cordi,labai grazi skara,puiki dovana
Papildyta:
cordi,labai grazi skara,puiki dovana
O man klausimas, kiek karoliuku reik? Tiek kiek zaliojoje, nes pradzioje nutariau nedet... Gal ir gale nedesiu, dar apmastymuose...
Susirgau ir aš šia liga Tačiau beliko ik 10 eilių numegzti ir bus baigta Finišo tiesioji jau artėja Aš čia vis skaičiau, skaičiau ir tikrai maniau, kad man nepavyks nieko panašaus, bet pasirodo čia nėra nieko sudėtingo, o ir šiaip jūsų visų pasišnekėjimai, pasikonsultavimai labai padėjo. Visada maniau, kad mes išmegzti kiauraraštį pagal schemas - nu tiesiog ne mano jėgoms, o vat kažkas gavosi.
man teko ardyt pora eiliu Gail skaros ,Aeolian numezgiau be klaidu ,o su sita vargstu
sveikos
Cordi - graži tavo žaliulė
Na o po mano vakar pabandymų jau yra set-up, ir 4 yuccos Nebūč turėjus svečių - ir daugiau būčiau pamezgus, ale nenaktinėjau - vis tik šiandien darbelin reikėjo, bet vakare mėginsiu kablį pagaut vėl
Cordi - graži tavo žaliulė
Na o po mano vakar pabandymų jau yra set-up, ir 4 yuccos Nebūč turėjus svečių - ir daugiau būčiau pamezgus, ale nenaktinėjau - vis tik šiandien darbelin reikėjo, bet vakare mėginsiu kablį pagaut vėl