Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

QUOTE(angulyte @ 2010 12 01, 14:08)
Gal galite pasidalinti šitos info?  4u.gif Kažkaip dar neteko užmatyt.... ax.gif  Dabar baiginėjų banditą taip pat - turiu pasakyt - jėgelė ją megzt  thumbup.gif

kol kas parsisiunciau pdf aprasyma su schemom is www.ravelry.com Jei ka, parasyk el.pasta, persiusiu. Dar idemiai nestudijavau, bet kaip matau, tai tikrai nieko sudetingo. Aprasyta kaip reguliuoti skaros dydi, tai man aktualu, bo as noresiu diiideles skaros... ax.gif Nes maniske Kiri 190x90 cm man mazoka biggrin.gif doh.gif nors ir nesu as dideliu gabaritu, ale man skara ar salis turi dideli but, kad isisupt eitu siltai... ax.gif
Atsakyti
Amade, aš tik daryčiau tą skarą kur rodei be centrinės akies. Nes ta juosta kažkaip rėža akį...
Atsakyti
Atnešu savo "sėmkę" Haruni-babuni tongue.gif 160x85cm neaiškios rūšies itališka mohera tongue.gif
user posted image

jau megzti - tyyykras skanumėlis biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kuri nors sukurkit naujus namus, ok?
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 12 01, 14:41)
Amade, aš tik daryčiau tą skarą kur rodei be centrinės akies. Nes ta juosta kažkaip rėža akį...

g.gif aha, kazkuris pvz internete buvo be tos akies, tikrai graziau ziurejos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 12 01, 14:59)
g.gif  aha, kazkuris pvz internete buvo be tos akies, tikrai graziau ziurejos  mirksiukas.gif

be jos irgi nesunku, tik pasižymi su kokia sąvaržele tą vietą ir psio mirksiukas.gif Mano gail irgi be centrinės, bet visai paprasta buvo ir net nežiūrėjau ton sąvaržėlėn smile.gif
Atsakyti
Namai nauji 4u.gif
Atsakyti
Parodysiu savo mažąją Haruni.
user posted image
Atsakyti
O sitos
http://www.knitting-...-LazyKaty-.html
schema yra tam paciam psl ar ne, nes as lens.gif ziuriu, ziuriu ir nematau...

Tokia stos i gala mano saraso doh.gif jeigu aisku schema yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 01 gruodžio 2010 - 15:49
QUOTE(Capricorn @ 2010 12 01, 15:03)
be jos irgi nesunku, tik pasižymi su kokia sąvaržele tą vietą ir psio mirksiukas.gif Mano gail irgi be centrinės, bet visai paprasta buvo ir net nežiūrėjau ton sąvaržėlėn smile.gif

pala pala - be ventrines akies darant... tai ties vduriu uzdet persuktai tas akis, kad skyliu nebutu? g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti