Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

Limit ,labai grazi skara
ačiū Šilinge,už išsamu paaiškinima,einu atsinešt siulu ir startuoju biggrin.gif
Atsakyti
Capricorn, o ar as praleidau, ar tu dar neparodei savo antrosios skaros?
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2010 11 15, 11:16)
aš baigineju GAIL skarą  thumbup.gif , man ji gavosi truputy su "pilvukais", ten kur lapeliai. tikiuosi išsitampys. kiek skaitinėjau, su moheriu nesilygina  g.gif , kokiomis priemonėmis jus tvirtinat ?

pas man irgi buvo išsigaubę lapukai (mezgiau iš angoros ram)- išsitampė, vos vos šilta laidyne palaidžiau dar rolleyes.gif

QUOTE(Limit @ 2010 11 15, 11:51)
Mano ataskaita iš moherio 4u.gif

graži wub.gif

nežinau kokios norėt dar g.gif
savąjai Aeolian laukiu siūliukų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 15 lapkričio 2010 - 11:18
QUOTE(geguzyte5 @ 2010 11 15, 12:15)
Capricorn, o ar as praleidau, ar tu dar neparodei savo antrosios skaros?

dar nerodžiau...laukiu tinkamo oro ir pakabysiu kur ant medžio šakos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 15, 12:18)
dar nerodžiau...laukiu tinkamo oro ir pakabysiu kur ant medžio šakos biggrin.gif

na o dabar truputi pasvarstymu ne i tema biggrin.gif :

o kodel sita skara reik butinai kabinti ant saku? g.gif galima ja tiesiog kabinti-pvz . ant kokiu ragu rolleyes.gif ...(jei turit pazystama medziotoja biggrin.gif ...na ar siaip koki ''raguota'' padara lotuliukas.gif mirksiukas.gif )...galima kabinti draugei ant kaklo g.gif ...nors ne-ant kaklo draugei gal nereikia,nes dar g.gif gali ''konfiskuot'' biggrin.gif ...
zodziu-ja galima ir kabinti,ir guldyti,ir tiesti,ir siausti ir kloti,ir mesti,ir ....nuo to jos grozis tikrai nepasikeis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 11 15, 11:54)
Užsidedi 4 akis, pamezgi 2 eiles ripsu. Tos 4 akys į schemas neįskaičiuotos, jos visada ir mezgamos ripsu. Trečioje eilėje jau pradedi megzti pagal schemą: 2 kraštinės ripsu, du kartus schema (t. y., du užmetimai)... ir t.t.

aš muset daryčiau su centrine akim, tada daug lengviau nenuvažiuot į lankas lotuliukas.gif ir tos skylės tad nebus tokios didelės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tiklis @ 2010 11 15, 12:38)
na o dabar truputi pasvarstymu ne i tema biggrin.gif :

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

medžiotojas maniškis, bet be ragų lotuliukas.gif tai nėr kur pakabyt...aš dėl to, kad saulėtą dieną spalvą geriau išgaut lauke biggrin.gif ant žemės netiesi-šlapia...o va ant šakų ir lengvumas matos, ir raštas, ir neišsiteps biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Capricorn: 15 lapkričio 2010 - 11:50
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 15, 11:44)
aš muset daryčiau su centrine akim, tada daug lengviau nenuvažiuot į lankas lotuliukas.gif ir tos skylės tad nebus tokios didelės smile.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

medžiotojas maniškis, bet be ragų lotuliukas.gif tai nėr kur pakabyt...aš dėl to, kad saulėtą dieną spalvą geriau išgaut lauke biggrin.gif ant žemės netiesi-šlapia...o va ant šakų ir lengvumas matos, ir raštas, ir neišsiteps biggrin.gif

Gail yra gera tuo, kad ten į lankas nusivažiuoti labai jau sudėtinga schmoll.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ten gi visą laiką ta pati vienintelė schema (na, išskyrus pabaigą, kur krašto schemoje atsiranda kiauraraštiniai tinkleliai biggrin.gif ). Pereinant prie krašto schemos jau reikėtų pachimičint, kad ta papildoma centrinė akis nesimakaluotų g.gif

Atsakyti
QUOTE(anny @ 2010 11 14, 15:42)
Visų labai gražios gražuolės skaros  thumbup.gif
Kadangi užsikrėčiau ir sirgau, tai ir atsiskaitau - sumezgiau apie 50 g, 560 m moheriukes, mezgiau 6 yuka, kita bandysiu su karoliukais smile.gif

Ačiū už gerą virusą  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Oi, kaip tik galvojau klausti, ar kas nemezgė iš 6 Yuka smile.gif Aš bandžiau, tai man jau Transition schemoj akių pritrūko (arba buvo perdaug - kaip pažiūrėsi) g.gif Nežinau, gal kokių šiaip klaidų pridariau...Jums nieko nepritrūko? smile.gif ar kaip nors kombinavote? aš tiesiog jau tingėjau gilintis, nes nusprendžiau, kad pagal duotas schemas - tik 4 arba 12 Yuka galima, nors, kaip supratau iš aprašymo, tai svarbu, kad porinis skaičius būtų... Jei nesunku, pasidalinkit, kaip sekėsi ax.gif
Tiesa, skarelė jūsų labai graži 4u.gif
Atsakyti
Aptarinėjamoji GAIL. Mezgiau su centrine akim.
Siūlai Astral vilna (100g -400m) pritrūko 1 matkiuko kokiom 5 eilėm.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 11 15, 13:06)
Gail yra gera tuo, kad ten į lankas nusivažiuoti labai jau sudėtinga  schmoll.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ten gi visą laiką ta pati vienintelė schema (na, išskyrus pabaigą, kur krašto schemoje atsiranda kiauraraštiniai tinkleliai  biggrin.gif ). Pereinant prie krašto schemos jau reikėtų pachimičint, kad ta papildoma centrinė akis nesimakaluotų  g.gif

nesichimycina ten nieks schmoll.gif gražiai prigauna užmetimai ir adatele dar vienas "ištysimas" padaromas, būna ne vienas varvekliukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 11 15, 13:30)
nesichimycina ten nieks  schmoll.gif  gražiai prigauna užmetimai ir adatele dar vienas "ištysimas" padaromas, būna ne vienas varvekliukas  rolleyes.gif

Įtikinot hihihi.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
as mezgu be centrine,viena jau baigiau,kibsim toliau
Atsakyti