Limit ,labai grazi skara
ačiū Šilinge,už išsamu paaiškinima,einu atsinešt siulu ir startuoju
Capricorn, o ar as praleidau, ar tu dar neparodei savo antrosios skaros?
QUOTE(nelita @ 2010 11 15, 11:16)
aš baigineju GAIL skarą , man ji gavosi truputy su "pilvukais", ten kur lapeliai. tikiuosi išsitampys. kiek skaitinėjau, su moheriu nesilygina , kokiomis priemonėmis jus tvirtinat ?
pas man irgi buvo išsigaubę lapukai (mezgiau iš angoros ram)- išsitampė, vos vos šilta laidyne palaidžiau dar
QUOTE(Limit @ 2010 11 15, 11:51)
graži
nežinau kokios norėt dar
savąjai Aeolian laukiu siūliukų
QUOTE(geguzyte5 @ 2010 11 15, 12:15)
Capricorn, o ar as praleidau, ar tu dar neparodei savo antrosios skaros?
dar nerodžiau...laukiu tinkamo oro ir pakabysiu kur ant medžio šakos
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 15, 12:18)
dar nerodžiau...laukiu tinkamo oro ir pakabysiu kur ant medžio šakos
na o dabar truputi pasvarstymu ne i tema :
o kodel sita skara reik butinai kabinti ant saku? galima ja tiesiog kabinti-pvz . ant kokiu ragu ...(jei turit pazystama medziotoja ...na ar siaip koki ''raguota'' padara )...galima kabinti draugei ant kaklo ...nors ne-ant kaklo draugei gal nereikia,nes dar gali ''konfiskuot'' ...
zodziu-ja galima ir kabinti,ir guldyti,ir tiesti,ir siausti ir kloti,ir mesti,ir ....nuo to jos grozis tikrai nepasikeis
QUOTE(Šilingė @ 2010 11 15, 11:54)
Užsidedi 4 akis, pamezgi 2 eiles ripsu. Tos 4 akys į schemas neįskaičiuotos, jos visada ir mezgamos ripsu. Trečioje eilėje jau pradedi megzti pagal schemą: 2 kraštinės ripsu, du kartus schema (t. y., du užmetimai)... ir t.t.
aš muset daryčiau su centrine akim, tada daug lengviau nenuvažiuot į lankas ir tos skylės tad nebus tokios didelės
Papildyta:
QUOTE(tiklis @ 2010 11 15, 12:38)
medžiotojas maniškis, bet be ragų tai nėr kur pakabyt...aš dėl to, kad saulėtą dieną spalvą geriau išgaut lauke ant žemės netiesi-šlapia...o va ant šakų ir lengvumas matos, ir raštas, ir neišsiteps
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 15, 11:44)
aš muset daryčiau su centrine akim, tada daug lengviau nenuvažiuot į lankas ir tos skylės tad nebus tokios didelės
Papildyta:
medžiotojas maniškis, bet be ragų tai nėr kur pakabyt...aš dėl to, kad saulėtą dieną spalvą geriau išgaut lauke ant žemės netiesi-šlapia...o va ant šakų ir lengvumas matos, ir raštas, ir neišsiteps
Papildyta:
Gail yra gera tuo, kad ten į lankas nusivažiuoti labai jau sudėtinga Ten gi visą laiką ta pati vienintelė schema (na, išskyrus pabaigą, kur krašto schemoje atsiranda kiauraraštiniai tinkleliai ). Pereinant prie krašto schemos jau reikėtų pachimičint, kad ta papildoma centrinė akis nesimakaluotų
QUOTE(anny @ 2010 11 14, 15:42)
Visų labai gražios gražuolės skaros
Kadangi užsikrėčiau ir sirgau, tai ir atsiskaitau - sumezgiau apie 50 g, 560 m moheriukes, mezgiau 6 yuka, kita bandysiu su karoliukais
Ačiū už gerą virusą
Kadangi užsikrėčiau ir sirgau, tai ir atsiskaitau - sumezgiau apie 50 g, 560 m moheriukes, mezgiau 6 yuka, kita bandysiu su karoliukais
Ačiū už gerą virusą
Oi, kaip tik galvojau klausti, ar kas nemezgė iš 6 Yuka Aš bandžiau, tai man jau Transition schemoj akių pritrūko (arba buvo perdaug - kaip pažiūrėsi) Nežinau, gal kokių šiaip klaidų pridariau...Jums nieko nepritrūko? ar kaip nors kombinavote? aš tiesiog jau tingėjau gilintis, nes nusprendžiau, kad pagal duotas schemas - tik 4 arba 12 Yuka galima, nors, kaip supratau iš aprašymo, tai svarbu, kad porinis skaičius būtų... Jei nesunku, pasidalinkit, kaip sekėsi
Tiesa, skarelė jūsų labai graži
Aptarinėjamoji GAIL. Mezgiau su centrine akim.
Siūlai Astral vilna (100g -400m) pritrūko 1 matkiuko kokiom 5 eilėm.
Siūlai Astral vilna (100g -400m) pritrūko 1 matkiuko kokiom 5 eilėm.
QUOTE(Šilingė @ 2010 11 15, 13:06)
Gail yra gera tuo, kad ten į lankas nusivažiuoti labai jau sudėtinga Ten gi visą laiką ta pati vienintelė schema (na, išskyrus pabaigą, kur krašto schemoje atsiranda kiauraraštiniai tinkleliai ). Pereinant prie krašto schemos jau reikėtų pachimičint, kad ta papildoma centrinė akis nesimakaluotų
nesichimycina ten nieks gražiai prigauna užmetimai ir adatele dar vienas "ištysimas" padaromas, būna ne vienas varvekliukas
QUOTE(-Radė @ 2010 11 15, 13:30)
nesichimycina ten nieks gražiai prigauna užmetimai ir adatele dar vienas "ištysimas" padaromas, būna ne vienas varvekliukas
Įtikinot
as mezgu be centrine,viena jau baigiau,kibsim toliau