Ačiū pirmakart pamatyta skarų puslapyje įspūdžio nepadarė, bet dabar ir in real labai man ji graži
QUOTE(Capricorn @ 2010 12 01, 10:25)
koki skaros išmatavimai? aš kaip ištampiau, mano gavosi labai didelė 200x110, net nžn atrodo reiks taisyt
QUOTE(Capricorn @ 2010 12 01, 10:25)
Grožis be komentarų
Ir aš Gail skaryte mezgu krikštamotei kalėdoms
QUOTE(žemuogienė @ 2010 12 01, 11:08)
nerealu. o jos aprašymą temoj įmanoma rasti?
aprašymo lyg nebuvo, o gal nepamenu...bet iš to skarų puslapio pagal 4 schemą mezgiau ir viskas gavosi liuks
Išmatavimai jei gerai pomniu (nes maišosi su kitom skarom) 164*98
Ačiū merginos
jaučiu reiks ardyt gavosi didoka iš 9 lapų, aukštai ir stambiai tinka o mažesnei iki kelių
QUOTE(nelita @ 2010 12 01, 11:22)
jaučiu reiks ardyt gavosi didoka iš 9 lapų, aukštai ir stambiai tinka o mažesnei iki kelių
tai jau tikiu, aš darban parodyt atsinešiau, o viena yra aukšta ir stambesnio sudėjimo tai jai pats tas mano dydis
žiauriai nekenčiu ardyt, jau man viskas
Capricorn, skara - pasaka.... Ir mezgasi, kai isikerti jauciu pakankamai greit... Ar nea? Nagai niezti, bet jei sunku, geriau nukelsiu pokalediniam laikotarpiui...
Papildyta:
Uzjauciu... Siaip tai nei vienai ner malonu ardyt. Dirbi dirbi, ir perdirbk...
Papildyta:
QUOTE(nelita @ 2010 12 01, 12:27)
žiauriai nekenčiu ardyt, jau man viskas
Uzjauciu... Siaip tai nei vienai ner malonu ardyt. Dirbi dirbi, ir perdirbk...
Nedrąsute,po Aeolian, kaip per sviestą šita mezgasi, tik eilės pradžioj pasitikslini ką reiks daryt ir varai nežiūrėdama net schemon
man ardyt skara , misija neimanoma.
Buvau numezgusi visas 6 yukas elfu skaros, kai paskaiciau, kad gaunasi paklode maniau nuardysiu, bet siulas slidus, mezgu suverztai, kiaurarastis.... ir isardziau visai viska, nes akiu nebesugaudziau
as skaru mezgima pradejau nuo Gail. Tai pirmoji Gail mezgesi gan sunkiai. Antroji jau visai bet kai paemiau megzt Haruni, tai cia kaip semkes ji man mezgesi uztat ir antra haruni iskart gavosi. Ir elfine nebuvo tokia jau baisi, kokia atrode pamacius daugybe schemu
Buvau numezgusi visas 6 yukas elfu skaros, kai paskaiciau, kad gaunasi paklode maniau nuardysiu, bet siulas slidus, mezgu suverztai, kiaurarastis.... ir isardziau visai viska, nes akiu nebesugaudziau
as skaru mezgima pradejau nuo Gail. Tai pirmoji Gail mezgesi gan sunkiai. Antroji jau visai bet kai paemiau megzt Haruni, tai cia kaip semkes ji man mezgesi uztat ir antra haruni iskart gavosi. Ir elfine nebuvo tokia jau baisi, kokia atrode pamacius daugybe schemu
QUOTE(Amade @ 2010 12 01, 12:02)
Capri ale jau grazuuuuuuuu
o as greiciausiai megsiu Dew Drops skara, kadangi pavadinimas mano vardo va tokia skaryte, galima bus ir karoliuku ikomponuot :
o as greiciausiai megsiu Dew Drops skara, kadangi pavadinimas mano vardo va tokia skaryte, galima bus ir karoliuku ikomponuot :
Gal galite pasidalinti šitos info? Kažkaip dar neteko užmatyt.... Dabar baiginėjų banditą taip pat - turiu pasakyt - jėgelė ją megzt