Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

Ačiū 4u.gif pirmakart pamatyta skarų puslapyje įspūdžio nepadarė, bet dabar ir in real labai man ji graži thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 12 01, 09:25)

nerealu. o jos aprašymą temoj įmanoma rasti?
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 12 01, 10:25)

koki skaros išmatavimai? aš kaip ištampiau, mano gavosi labai didelė 200x110, net nžn atrodo reiks taisyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 12 01, 10:25)

Grožis be komentarų clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Ir aš Gail skaryte mezgu krikštamotei kalėdoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 12 01, 11:08)
nerealu. o jos aprašymą temoj įmanoma rasti?

aprašymo lyg nebuvo, o gal nepamenu...bet iš to skarų puslapio pagal 4 schemą mezgiau ir viskas gavosi liuks thumbup.gif
Išmatavimai jei gerai pomniu (nes maišosi su kitom skarom) 164*98 mirksiukas.gif
Ačiū merginos 4u.gif
Atsakyti
jaučiu reiks ardyt gavosi didoka iš 9 lapų, aukštai ir stambiai tinka o mažesnei iki kelių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2010 12 01, 11:22)
jaučiu reiks ardyt gavosi didoka iš 9 lapų, aukštai ir stambiai tinka o mažesnei iki kelių  doh.gif

tai jau tikiu, aš darban parodyt atsinešiau, o viena yra aukšta ir stambesnio sudėjimo tai jai pats tas mano dydis mirksiukas.gif
Atsakyti
žiauriai nekenčiu ardyt, jau man viskas mega_shok.gif
Atsakyti
Capricorn, skara - pasaka.... Ir mezgasi, kai isikerti jauciu pakankamai greit... Ar nea? Nagai niezti, bet jei sunku, geriau nukelsiu pokalediniam laikotarpiui... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(nelita @ 2010 12 01, 12:27)
žiauriai nekenčiu ardyt, jau man viskas  mega_shok.gif

Uzjauciu... 4u.gif Siaip tai nei vienai ner malonu ardyt. 4u.gif Dirbi dirbi, ir perdirbk... doh.gif
Atsakyti
Nedrąsute,po Aeolian, kaip per sviestą šita mezgasi, tik eilės pradžioj pasitikslini ką reiks daryt ir varai nežiūrėdama net schemon mirksiukas.gif
Atsakyti
man ardyt skara , misija neimanoma.

Buvau numezgusi visas 6 yukas elfu skaros, kai paskaiciau, kad gaunasi paklode doh.gif maniau nuardysiu, bet siulas slidus, mezgu suverztai, kiaurarastis.... ir isardziau visai viska, nes akiu nebesugaudziau doh.gif doh.gif

as skaru mezgima pradejau nuo Gail. Tai pirmoji Gail mezgesi gan sunkiai. Antroji jau visai thumbup.gif bet kai paemiau megzt Haruni, tai cia kaip semkes ji man mezgesi lotuliukas.gif uztat ir antra haruni iskart gavosi. Ir elfine nebuvo tokia jau baisi, kokia atrode pamacius daugybe schemu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 12 01, 12:02)
Capri yahoo.gif ale jau grazuuuuuuuu  thumbup.gif
o as greiciausiai megsiu Dew Drops skara, kadangi pavadinimas mano vardo  cool.gif va tokia skaryte, galima bus ir karoliuku ikomponuot  ax.gif :
user posted image

Gal galite pasidalinti šitos info? 4u.gif Kažkaip dar neteko užmatyt.... ax.gif Dabar baiginėjų banditą taip pat - turiu pasakyt - jėgelė ją megzt thumbup.gif
Atsakyti