Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

labukas,labai grazios skaros visu thumbup.gif
as jau nusipirkau siuliukus silk mochera ,salotine sspalvytes ir svarovkius prigriebiau,turiu siuliukus visoms dovanoms ,tai planuose 4 skaros ir du saliai
Atsakyti
merginos, tai pas mane taip išeina jau 13 motyvų ar ne? tada reik dar vieną porciją varyt?
dabar nepykit, bet pabandysiu paskaityt B schemos pirmą eilutę. pataisykit mae kuri jeigu aš nusikalbu: nukelta akis, dvi geros, užmetimas, gera, užmetimas, dvi suimtos, dvi geros, užmetima, dvi suimtos, užmetimas, dvi geros, trys sumegztos, dvi geros, užmetimas, dvi suimtos, užmetimas, dvi geros, dvi suimtos IR VĖL IŠ NAUJO NUO GELTONO? o kaip tada su centrine akim? ją reikia išmegzti vistiek?
Atsakyti
nuo kurios vietos pradet det karoliukus,nusipirkau 80 ,itariu per mazai?
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 11 30, 14:31)
merginos, tai pas mane taip išeina jau 13 motyvų ar ne? tada reik dar vieną porciją varyt?
dabar nepykit, bet pabandysiu paskaityt B schemos pirmą eilutę. pataisykit mae kuri jeigu aš nusikalbu: nukelta akis, dvi geros, užmetimas, gera, užmetimas, dvi suimtos, dvi geros, užmetima, dvi suimtos, užmetimas, dvi geros, trys sumegztos, dvi geros, užmetimas, dvi suimtos, užmetimas, dvi geros, dvi suimtos IR VĖL IŠ NAUJO NUO GELTONO? o kaip tada su centrine akim? ją reikia išmegzti vistiek?

viskas teisingai
Atsakyti
QUOTE(delfiniux @ 2010 11 30, 15:22)
viskas teisingai

ačiū clap.gif
Atsakyti
Ką gi, pavasaris banditas yra labai smagiai ir greitai judantis į priekį projektas yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Rekomenduoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 11 30, 21:57)
Ką gi, pavasaris banditas yra labai smagiai ir greitai judantis į priekį projektas  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  Rekomenduoju  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas...tuoj apdorosiu fotkes ir parodysiu Gail smile.gif Uošvienytei Kalėdoms smile.gif

Haruni nebemegsiu-nes labai patiko Gail vaizdas natūroj, tai mažesnį jos variantą gaminsiu krikštamotei bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Nuostabi wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
capricorn,labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
Capri yahoo.gif ale jau grazuuuuuuuu thumbup.gif
o as greiciausiai megsiu Dew Drops skara, kadangi pavadinimas mano vardo cool.gif va tokia skaryte, galima bus ir karoliuku ikomponuot ax.gif :
user posted image

Atsakyti