Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

Ligvita, labai gražu thumbup.gif Haruni mane užkabino pirmiausiai, tik paskui besigilindama į subtilybes atradau, kad jų tiek ir tokių... wub.gif
Atsakyti
Aciu, as kazkaip nesiryzau skaros imtis, vis atrode labai sudetingas reikalas, bet nuolatine kliente uzsiprase, tai kazkaip nebuvo kaip atsisakyt, - teko imtis. Ir turiu pasakyt, kad viskas zymiai paprasciau negu atrode.
Atsakyti
Ligvita Paskelbta Šiandien, 10:44 Mano pirmoji skara...

thumbup.gif
Aš Laimužes nuorodoj nusiveizėjau falling leaves arba yaposhka. Tokia labai labai mano skonio - neponiška lotuliukas.gif . Tik kad noriu suknelės ir dar užsakytą šalį reik pabaigt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2010 11 30, 10:26)
Aciu, as kazkaip nesiryzau skaros imtis, vis atrode labai sudetingas reikalas, bet nuolatine kliente uzsiprase, tai kazkaip nebuvo kaip atsisakyt, - teko imtis. Ir turiu pasakyt, kad viskas zymiai paprasciau negu atrode.

drinks_cheers.gif as irg bijojau imtis, pradejau nuo labai paprastos. Ale ir man pasirode paprasta ir smagu. thumbup.gif laukiu nesulaukiu - savaitgali planuoju jau kita skara pradet sokiai.gif jau beveik issirinkau siulus - arba Alpaca arba Gomitolo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2010 11 30, 10:44)
Mano pirmoji skara...
user posted imageuser posted image
Jau buvau pradejusi sita, kai pamaciau "skara ikvepeja"... itariu, kad pulsiu dabar ja megzt smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ruošiuosi ir aš šiai g.gif g.gif
Atsakyti
Skaros turi įsisenėjusio viruso požymių-pabandai ir negali sustot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 30, 12:26)
Skaros turi įsisenėjusio viruso požymių-pabandai ir negali sustot biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tai atidarydama nauja tema dek prierasa - silpnu nervu geriau nelist biggrin.gif

mezgu echo flower ir keikiuosi... Iki Border schemu greit ir smagiai ejosi, o vat toliau - niekaip verysad.gif vis suklystu, ardau, pamezgu - vel ardau ax.gif

nzn kaip is mirties tasko pajudet cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 30, 11:33)
tai atidarydama nauja tema dek prierasa - silpnu nervu geriau nelist biggrin.gif

o žinai kaip toks užrašas masina....nesgi norisi pažiūrėt kas ten taip veikia nervus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 30, 11:26)
Skaros turi įsisenėjusio viruso požymių-pabandai ir negali sustot biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif jau tokia tiesa... uzteko pamatyt pirmaja ikvepeja - ateme zada, bet pagalvojau, kad man bus per sudetinga... ale vis kaisiojau nosi, paskui pradejau kuistis ir kituose puslapiuose ieskot kitokiu modeliu, aprasymu... kol paluzau galutinai mega_shok.gif

QUOTE(aaagnex @ 2010 11 30, 11:33)

biggrin.gif ale tada tikrai lys visos, nes smalsu bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri sukursit sekančią temą? Nelabai turiu laiko išrinkti visom foto ir informacijai 4u.gif
Atsakyti
Pirmoji kalėdinė dovana biggrin.gif
user posted image
Siuliukai Angora2 smile.gif
Atsakyti
Bus labai gera dovana thumbup.gif Mamai? bigsmile.gif
Atsakyti