Ligvita, labai gražu Haruni mane užkabino pirmiausiai, tik paskui besigilindama į subtilybes atradau, kad jų tiek ir tokių...
Aciu, as kazkaip nesiryzau skaros imtis, vis atrode labai sudetingas reikalas, bet nuolatine kliente uzsiprase, tai kazkaip nebuvo kaip atsisakyt, - teko imtis. Ir turiu pasakyt, kad viskas zymiai paprasciau negu atrode.
Ligvita Paskelbta Šiandien, 10:44 Mano pirmoji skara...
Aš Laimužes nuorodoj nusiveizėjau falling leaves arba yaposhka. Tokia labai labai mano skonio - neponiška . Tik kad noriu suknelės ir dar užsakytą šalį reik pabaigt
Aš Laimužes nuorodoj nusiveizėjau falling leaves arba yaposhka. Tokia labai labai mano skonio - neponiška . Tik kad noriu suknelės ir dar užsakytą šalį reik pabaigt
QUOTE(Ligvita @ 2010 11 30, 10:26)
Aciu, as kazkaip nesiryzau skaros imtis, vis atrode labai sudetingas reikalas, bet nuolatine kliente uzsiprase, tai kazkaip nebuvo kaip atsisakyt, - teko imtis. Ir turiu pasakyt, kad viskas zymiai paprasciau negu atrode.
as irg bijojau imtis, pradejau nuo labai paprastos. Ale ir man pasirode paprasta ir smagu. laukiu nesulaukiu - savaitgali planuoju jau kita skara pradet jau beveik issirinkau siulus - arba Alpaca arba Gomitolo
Skaros turi įsisenėjusio viruso požymių-pabandai ir negali sustot
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 30, 12:26)
tai atidarydama nauja tema dek prierasa - silpnu nervu geriau nelist
mezgu echo flower ir keikiuosi... Iki Border schemu greit ir smagiai ejosi, o vat toliau - niekaip vis suklystu, ardau, pamezgu - vel ardau
nzn kaip is mirties tasko pajudet
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 30, 11:33)
o žinai kaip toks užrašas masina....nesgi norisi pažiūrėt kas ten taip veikia nervus
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 30, 11:26)
jau tokia tiesa... uzteko pamatyt pirmaja ikvepeja - ateme zada, bet pagalvojau, kad man bus per sudetinga... ale vis kaisiojau nosi, paskui pradejau kuistis ir kituose puslapiuose ieskot kitokiu modeliu, aprasymu... kol paluzau galutinai
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 30, 11:33)
ale tada tikrai lys visos, nes smalsu bus
Gal kuri sukursit sekančią temą? Nelabai turiu laiko išrinkti visom foto ir informacijai
Pirmoji kalėdinė dovana
Siuliukai Angora2
Siuliukai Angora2
Bus labai gera dovana Mamai?