Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

QUOTE(Rikusyte @ 2010 11 29, 13:08)
Atnešu jūsų teismui naujai numegzta savo Aeolian sakrytę ax.gif

user posted image

doh.gif grozis nerealiai wub.gif
o gal gali pasipasakot - kokie siulai, kiek ju, kokie virbalai...
ir del karoliuku g.gif juos suveriat iskart ant pagrindinio siulo? nes as mastau, turetu but nelabai patogu mezgant vis nustumt tuos karoliukus... ar cia tinka posakis - grozis reikalauja auku, ir reik susitaikut su nepatogumu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikusyte @ 2010 11 29, 13:08)

Laaaaaaabai graži wub.gif Šaunuolė 4u.gif

QUOTE(Amade @ 2010 11 29, 13:12)
doh.gif  grozis nerealiai  wub.gif 
o gal gali pasipasakot - kokie siulai, kiek ju, kokie virbalai...
ir del karoliuku  g.gif  juos suveriat iskart ant pagrindinio siulo? nes as mastau, turetu but nelabai patogu mezgant vis nustumt tuos karoliukus... ar cia tinka posakis - grozis reikalauja auku, ir reik susitaikut su nepatogumu?  unsure.gif

karoliukus su vašeliu užmaunu ant akies reikiamoj vietoj mirksiukas.gif nieko nereikia susiverti iš anksto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikusyte @ 2010 11 29, 14:08)

Nu super super grozis thumbup.gif wub.gif Nera zodziu bigsmile.gif

As numezgiau final agave, tai dabar toliau jau bus ta <makalyne> is ivairiu, tai vel merginos jusu klausiu ir klausiu, nes tikiu kad bus neaiskumu. Bet kai cia tokiu groziu pamatai, tai taip ir norisi savaja greiciau pabaigti, nes kolkas nesitiki, kad ir man taip iseis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 29, 13:36)

karoliukus su vašeliu užmaunu ant akies reikiamoj vietoj mirksiukas.gif nieko nereikia susiverti iš anksto schmoll.gif

blink.gif blink.gif bandau isivaizduot g.gif tiesiog ant akies uzmauni ir viskas? turbut gerai isivaizduoju - gera mintis ir paprasta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 11 29, 14:03)
blink.gif  blink.gif bandau isivaizduot  g.gif tiesiog ant akies uzmauni ir viskas? turbut gerai isivaizduoju - gera mintis ir paprasta  thumbup.gif

kas yra?
savo aeolianai paėmiau vašelį 0,5 dydžio, ėmiau swarovskį, užmoviau jį ant vašelio ir paėmus su vašeliu už ant virbalo esančios akies ištraukiau siūlą, vėl grąžinau akį ant virbalo ir mezgu toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 29, 14:10)
kas yra?
savo aeolianai paėmiau vašelį 0,5 dydžio, ėmiau swarovskį, užmoviau jį ant vašelio ir paėmus su vašeliu už ant virbalo esančios akies ištraukiau siūlą, vėl grąžinau akį ant virbalo ir mezgu toliau smile.gif

doh.gif tada reik dar eit tokio dydzio vaselio ieskot biggrin.gif pas mane ploniausias 1,0 ax.gif o karoliukai tokie, kad ploniausia adata vos lenda.
Taip sakant sekanciai skarai eisim pirkt vaseli ir karoliuku 4u.gif
jau zinau, kad kita skara bus smelio spalvos wub.gif
Atsakyti
AČIŪ visoms už pagiras aciuks.gif
Pirmoji buvo netampyta gavau pylos tai ir susiėmiau save į rankas antra ištampiau. Nes man lengniau numegzti nei tampyti,atrodė labai grandiozinis darbas biggrin.gif Bet nėra tas vilkas toks baisus kaip yra vaizduojamas hihihi.gif
Nepasakysiu kokie siūlai nes senai buvo pirkti ir nebėr atiketės g.gif
Kasdieniam nešojimui mano manymu labai tinka Angora2 siuliukai praktiški ir ekonomiški(kaina 9 lt),vieno matkiuko užtenka skarutei mezgant 6 Yucca Chart bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Baiginėju Gail, liko 9 eilės iš "Kaima" dalies...kad ir septynias lapukų eiles iš pagrindinės schemos dariau-spėju bus nemaža smile.gif ir jau šnipinėju ko galėčiau imtis sekančios biggrin.gif Reiktų kad būt nelabai didelė, nes ir žmogeliukas, kuriam dovanosiu-smulkus... g.gif

Ką jūs bemezgate bigsmile.gif
Atsakyti
sokiai.gif vakar baigiau savo Kiri skara cool.gif isploviau, istampiau be adateliu - ji tokia plonyte, lengvai pasidave ir be adatu biggrin.gif dydis gavosi 190 x 90 cm kazkur. dar tik beliks vaseliu apnert ta ilgaja krastne ax.gif ir savaitgali gal kur nors lauke pafotkinsiu. Net MB patko - kol nuleidnejau akis paskutines eiles, jis salia bande ja uzsiklot biggrin.gif sake, kad minksta, miela, svelni wub.gif

dabar laukia megztukas mazai mergytei, o po jo vel i skaras nersiu ax.gif turbut imsiuos Aeolian su karoliukais, jei nespesiu nieko naujo atrast biggrin.gif tik nezinau, imt mohera vel, ar ka nors storiau g.gif
Atsakyti
Labąryt 4u.gif Oras fūūū, ryt išeiginė, tai reikia šiandien būtinai nusipirkti siūlų - sėdėsiu šiltai namie ir virbaluosiu bigsmile.gif Planas - Springtime Bandit rolleyes.gif

Dar turiu planuose Filigrano - liko pakankamai nemažai voratinklinių violetinių siūlų, tik jau ją stumiu į pokalėdinius mezginius biggrin.gif Dar akis labai kliūva už pusapvalių skraisčių - skarų (kaip Annis rolleyes.gif ). Bus matyt, kiek suspėsiu per gruodį...
Atsakyti
Mano pirmoji skara...
user posted imageuser posted image
Jau buvau pradejusi sita, kai pamaciau "skara ikvepeja"... itariu, kad pulsiu dabar ja megzt smile.gif
Atsakyti
Man Haruni skaros pabaiga labai graži, todėl vis audžių mintį ta mažąjį variantą pamegzt rolleyes.gif bet dabar šiek tiek darbukų turiu, kurie su pirmumo teise turi būt padaryti cool.gif
gal esat kuri mezgus - sutrumpintą variantą g.gif man nereiktų nagrinėtis, paprotintumėt mane blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 30 lapkričio 2010 - 09:47