Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

QUOTE(Amade @ 2010 11 29, 09:31)
Neatsigroziu savo busima skara  cool.gif  doh.gif  sivakar stengsiuos pabaigt  rolleyes.gif  turetu nemaza gautis (pagal vaizda ant virbalu, turetu gautis apie 180x100) ir bus sunaudoti 2 matkeliai kidmoherio  cool.gif  gerai kad nepirkau triju, o tai butu visa paklode  biggrin.gif

tai tu dar laisviau mezgi nei aš...o siūlo mažiau sunaudojai blink.gif man du su puse suėjo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Capricorn: 29 lapkričio 2010 - 09:47
QUOTE(zifara @ 2010 11 28, 15:18)
gal kuri galėtų paaiškinti kaip mezgasi Haruni skaroje kraštinė akis (apatinis raštas.)Nesuprantu kaip ten reikia nuimti....V

Paprasčiausia kraštinė akis kurią reikia nukelt ir viskas.Baiginėju aš jau ją tik pritrūkau siūliukų, šiandien gal pavyks nusipirkt.

Kokių grožių bigsmile.gif įdėjot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 29, 09:47)
tai tu dar laisviau mezgi nei aš...o siūlo mažiau sunaudojai blink.gif man du su puse suėjo blink.gif

g.gif nu su 5 numerio virbalais jau laisvai gaunasi biggrin.gif nes siaip tai as taip vidutiniskai mezgu, ir tikrai buvau nusiteikus, kad reiks dasipirkt tu siulu ax.gif

dar del dziovinimo su adatelem - g.gif tai isskalbiu skara, patiesiu ant kokios paklodes ant grindu ir i ta paklode prismeigiu adateliu istampant skara? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 11 29, 11:17)
dar del dziovinimo su adatelem -  g.gif  tai isskalbiu skara, patiesiu ant kokios paklodes ant grindu ir i ta paklode prismeigiu adateliu istampant skara?  unsure.gif

Sunkoka, man atrodo, taip bus. Nes adatėlės turi kažkur įsmigti ir laikytis. O jeigu gerai ištampysi, taigi tą paklodę sutrauks. Tai reikia arba kokios storesnio adijalo arba man tai ant sofos ar lovos gerai - tai susmeigiu į čiužinį blush2.gif net adatėlės.
Atsakyti

QUOTE(Restar @ 2010 11 29, 11:22)
Sunkoka, man atrodo, taip bus. Nes adatėlės turi kažkur įsmigti ir laikytis. O jeigu gerai ištampysi, taigi tą paklodę sutrauks. Tai reikia arba kokios storesnio adijalo arba man tai ant sofos ar lovos gerai - tai susmeigiu į čiužinį blush2.gif  net adatėlės.

tikrai reikia kietesnio pagrindo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2010 11 29, 11:22)
Sunkoka, man atrodo, taip bus. Nes adatėlės turi kažkur įsmigti ir laikytis. O jeigu gerai ištampysi, taigi tą paklodę sutrauks. Tai reikia arba kokios storesnio adijalo arba man tai ant sofos ar lovos gerai - tai susmeigiu į čiužinį blush2.gif  net adatėlės.

tai as todel ir klausiau biggrin.gif buvo mintis, kad istiest sofa ir i ja badyt, bet galvoju, gal kitos apsieina be tokiu cirku cool.gif ale tai teks ta ir daryt. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Šilingė,2010 11 28, 16:56]
Ką gi, darbinė foto...
user posted image

Puikumėlis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Restar @ 2010 11 28, 19:19)
Na, ir aš parodau dalį Aeolian skaros smile.gif. Numegzta gal praeitą sekmadienį, laukiau savaitgalio, kad dienos šviesoj nufotografuočiau. Vakar nespėjau, o šiandien nebelindau į lauką, tai tik ant balkono krašto, kiek tilpo - rodaus smile.gif.

Skara
user posted imageuser posted image
user posted image

Siūlai Rowan Kind Silk Haze, 2 matkeliai sumezgti + trečio 3 eilėms panaudota.

Superiniai darbeliai kiek puikių mezgejėlių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šilinge, dar norėjau paklausti - tu irgi dvigubu siūlu užbaiginėjai? Nes irgi lyg storėlesnis kraštukas matosi, ar man vaidenasi?
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2010 11 29, 11:38)
Šilinge, dar norėjau paklausti - tu irgi dvigubu siūlu užbaiginėjai? Nes irgi lyg storėlesnis kraštukas matosi, ar man vaidenasi?

Viengubu siūlu g.gif Tik tuo skariniu metodu, kai dvi akys sumezgamos, gautoji akis grąžinama ant virbalo, išmezgama, vėl grąžinama ant kairio virbalo, sumezgamos dvi, grąžinama... ir taip toliau 4u.gif
Atsakyti
user posted image
PRAŠOM. SKARA GAIL, MEZGIAU PARDAVIMUI TIK DAR "NEIŠTAMPYTA", SIULAS SUPER ANGORA, MATMENYS 100X200
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2010 11 29, 12:13)
"NEIŠTAMPYTA"

nu nu nu...čia baru ax.gif kai ištampysi-pagirsiu tongue.gif
Atsakyti
Atnešu jūsų teismui naujai numegzta savo Aeolian sakrytę ax.gif

user posted image
Atsakyti