Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

QUOTE(Nedrasute @ 2010 11 28, 16:46)
Eina sau, koks grozis, Silinge... Reik ir man savaja isplaut ir istampyt zmogiskai... Visai kitas vaizdas. blush2.gif

neveltui ir sakėm kad puse darbo tesudaro numezgimas bendram vaizdui mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už gražius žodžius 4u.gif

Aha, numegzti paprasčiau, negu po to sutvarkyti doh.gif lotuliukas.gif Ne vieną pavyzdį išsinagrinėjau prieš prismeigdama blush2.gif
Beje, neįmezginėjau karoliukų... Kai siūlelis voratinklinis, pabijojau, kad atrodys grubiai ax.gif
Atsakyti
Šilingė labai daili skara 4u.gif ir spalva graži wub.gif
Atsakyti
Na, ir aš parodau dalį Aeolian skaros smile.gif. Numegzta gal praeitą sekmadienį, laukiau savaitgalio, kad dienos šviesoj nufotografuočiau. Vakar nespėjau, o šiandien nebelindau į lauką, tai tik ant balkono krašto, kiek tilpo - rodaus smile.gif.

Skara
user posted imageuser posted image
user posted image

Siūlai Rowan Kind Silk Haze, 2 matkeliai sumezgti + trečio 3 eilėms panaudota.
Atsakyti
Restar, gražu bigsmile.gif Įdomi spalva tokia wub.gif Kiek kartų kartojasi Yucca rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 11 28, 19:05)
Restar, gražu  bigsmile.gif  Įdomi spalva tokia  wub.gif  Kiek kartų  kartojasi Yucca  rolleyes.gif

Ačiū. Tavoji man irgi labai wub.gif . 6 yukos. Bet man ji vis tiek maža gavosi, tik 130 pločio.
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2010 11 28, 19:16)
Ačiū. Tavoji man irgi labai wub.gif . 6 yukos. Bet man ji vis tiek maža gavosi, tik 130 pločio.

Man po prismaigstymo uodega 63 cm, plotis 140 cm iš 4 yucca g.gif 3,5 nr. virbalai.

Capricorn, Gail aš mezgiau 6 pakartojimus (7 lapeliai), dydis 148*67 cm išėjo g.gif 4,5 nr. virbalai.

Aš mezgu nelaisvai schmoll.gif
Atsakyti
Šilinge, Restar, nuostabios Aeolian wub.gif

QUOTE(Capricorn @ 2010 11 28, 16:33)
Kas Gail iš 8 lapukų eilių mezgėt, kokie išmatavimai gavos? g.gif

Man gavosi 80 x 142. Mezgiau iš babininės merino vilnelės, 3,5 Nr. virbalai.
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 28, 17:33)
Šilinge - man labai graži spalva ir ištampymas wub.gif

Dėl Gail, aš kartoju kaip parašyta po schema: 23-38 eiles, tik paskutinėj eilėj baigsiu 33 eilėj ir pradėsiu KAIMA dalį. Taip kaip aprašyta. Jau platėja, trečius lapukus gaminu. Viskas normaliai ir lengvai gaunas smile.gif

Kas Gail iš 8 lapukų eilių mezgėt, kokie išmatavimai gavos?
g.gif

aš mezgiau iš 9, siūlas super angora, virbalai Nr. 4, gavosi tikrai nemaža, 100x200 cm, bet manau tiks, tokia jauki, apsigaubi ir šilta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelita: 28 lapkričio 2010 - 22:09
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 28, 16:33)
Šilinge - man labai graži spalva ir ištampymas wub.gif

Dėl Gail, aš kartoju kaip parašyta po schema: 23-38 eiles, tik paskutinėj eilėj baigsiu 33 eilėj ir pradėsiu KAIMA dalį. Taip kaip aprašyta. Jau platėja, trečius lapukus gaminu. Viskas normaliai ir lengvai gaunas smile.gif

Kas Gail iš 8 lapukų eilių mezgėt, kokie išmatavimai gavos?
g.gif

man gavosi tokio dydzio kaip Aeolian smile.gif
Silinge,Restar ,grazios skaros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 11 28, 19:26)
Capricorn, Gail aš mezgiau 6 pakartojimus (7 lapeliai), dydis 148*67 cm išėjo  g.gif 4,5 nr. virbalai.
Aš mezgu nelaisvai  schmoll.gif

QUOTE(laisveja @ 2010 11 28, 19:31)
Man gavosi 80 x 142. Mezgiau iš babininės merino vilnelės, 3,5 Nr. virbalai.

QUOTE(nelita @ 2010 11 28, 22:07)
aš mezgiau iš 9, siūlas super angora, virbalai Nr. 4, gavosi tikrai nemaža, 100x200 cm, bet manau tiks, tokia jauki, apsigaubi ir šilta  wub.gif

ačiū merginos...kaip visoms skirtingai bigsmile.gif aš laisvamezgė, tai mislinu gal ir septynių tadu užteks, nes jau penkis pakartojimus(be kaima) turiu ašį iš 55, bet dar neskalbta g.gif
Atsakyti
Neatsigroziu savo busima skara cool.gif doh.gif sivakar stengsiuos pabaigt rolleyes.gif turetu nemaza gautis (pagal vaizda ant virbalu, turetu gautis apie 180x100) ir bus sunaudoti 2 matkeliai kidmoherio cool.gif gerai kad nepirkau triju, o tai butu visa paklode biggrin.gif
Atsakyti