Pradėjau Gail, ale vis nesuprantu kada tuos raudonus reiks kartot Dabu jau 33eilėj centrinės akies nedarau, be jos gražiau(nors ji ir neparodyta schemoj, čia aeolian atėjo tas būdas)
labbukas
caprikorn,ten sone yra yra skaiciai surasyti nuo kokios eiles kartot ,bet tie raudoni neparodo ka dreik i krastus pridet ir viduri pridet po lapeli
Rikusyte,grazi skara
caprikorn,ten sone yra yra skaiciai surasyti nuo kokios eiles kartot ,bet tie raudoni neparodo ka dreik i krastus pridet ir viduri pridet po lapeli
Rikusyte,grazi skara
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 28, 12:28)
Pradėjau Gail, ale vis nesuprantu kada tuos raudonus reiks kartot Dabu jau 33eilėj centrinės akies nedarau, be jos gražiau(nors ji ir neparodyta schemoj, čia aeolian atėjo tas būdas)
Capricorn, ten kartojasi nuolat 17-32 eilė 33 eilė atitinka 17, tik jau didesnis motyvų skaičius
Smaigstau Aeolian
QUOTE(Šilingė @ 2010 11 28, 13:00)
Capricorn, ten kartojasi nuolat 17-32 eilė 33 eilė atitinka 17, tik jau didesnis motyvų skaičius
Smaigstau Aeolian
Smaigstau Aeolian
Laukiam vaizdų...
aš ką tik baigiau GAIL, ejosi puikiai, jokiu nesusipratimu, ryt skalbiu ir dedu parodymui
gal kuri galėtų paaiškinti kaip mezgasi Haruni skaroje kraštinė akis (apatinis raštas.)Nesuprantu kaip ten reikia nuimti....V
QUOTE(Šilingė @ 2010 11 28, 15:56)
Spalva nenufotografuojama Tamsi ryškiai violetinė
Puikuma
Spalva ir nenufotografuojama - graži
Šilinge - man labai graži spalva ir ištampymas
Dėl Gail, aš kartoju kaip parašyta po schema: 23-38 eiles, tik paskutinėj eilėj baigsiu 33 eilėj ir pradėsiu KAIMA dalį. Taip kaip aprašyta. Jau platėja, trečius lapukus gaminu. Viskas normaliai ir lengvai gaunas
Kas Gail iš 8 lapukų eilių mezgėt, kokie išmatavimai gavos?
Dėl Gail, aš kartoju kaip parašyta po schema: 23-38 eiles, tik paskutinėj eilėj baigsiu 33 eilėj ir pradėsiu KAIMA dalį. Taip kaip aprašyta. Jau platėja, trečius lapukus gaminu. Viskas normaliai ir lengvai gaunas
Kas Gail iš 8 lapukų eilių mezgėt, kokie išmatavimai gavos?
Nuostabus darbinis variantas
Eina sau, koks grozis, Silinge... Reik ir man savaja isplaut ir istampyt zmogiskai... Visai kitas vaizdas.
QUOTE(Šilingė @ 2010 11 28, 16:56)
Na ir grazuooooole Baltai pavydziu
Oi einu ciupt savaja i rankas. Baigiau transition, bandysiu studijuot toliau