Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

QUOTE(Capricorn @ 2010 11 27, 15:55)
Jau baigiau smile.gif  Dabar reikia pamušaliuką pasisiūti, kitą savaitę ieškosiu medžiagos ir nešiu siuvėjytei ir po to turėsiu fotosesiją jei gražus sniegas nepabėgs-draugutė pažadėjo bigsmile.gif
Malonu kad patinka mano darbeliukai smile.gif

Ir aš, ie aš noriu pamatyt... bigsmile.gif
QUOTE(saulxx @ 2010 11 27, 16:30)
kaip reikia pabaigti aeolian skaros krasteli, niekaip nerandu kur buvo parasyta, ar vaseliu , ar virbalais

Aš vašeliu baiginėjau. Viena aki ismegzdavau tarpe, kad netemtu krastelio... Nezinau ar suprantamai susakiau... blush2.gif
QUOTE(Amade @ 2010 11 27, 17:08)
sveikos  bigsmile.gif  mezgu mezgu mezgu sokiai.gif tikiuosi ryt jau uzbaigt  cool.gif  ir ateinu iskart su klausimu - KAIP vyksta dziovinimo procesas su adatelem  blink.gif  unsure.gif  nes iki siol as visokius mezginius dziovinau patiesus ir isdziuvusius pereinu su lygintuvu su garais  g.gif

Nedursciau aš adatėlėm. schmoll.gif Tiesiog drėgną ištempiau nuo dūšios į visas puses... Gal storesnį siūlą ir reiktų prismeigt, man "pirmas blynas" taip suėjo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 11 27, 16:08)
sveikos  bigsmile.gif  mezgu mezgu mezgu sokiai.gif tikiuosi ryt jau uzbaigt  cool.gif  ir ateinu iskart su klausimu - KAIP vyksta dziovinimo procesas su adatelem  blink.gif  unsure.gif  nes iki siol as visokius mezginius dziovinau patiesus ir isdziuvusius pereinu su lygintuvu su garais  g.gif

Aš ištampiau, prismaigsčiau adatytėmis ir leidau išdžiūti, nelyginau visiškai. Gal jei be pūkelio siūlas ir galima pralyginti, bet mano buvo angora tai nerizikavau. Kažkuri mamytė skaičiau, kad kraštus buvo supurškusi standikliu, tai ko gero dar gražiau laikėsi tas ištampymas.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipa007: 27 lapkričio 2010 - 16:32
QUOTE(cipa007 @ 2010 11 27, 16:31)
Kažkuri mamytė skaičiau, kad kraštus buvo supurškusi standikliu, tai ko gero dar gražiau laikėsi tas ištampymas....  4u.gif

Saulėlydis taip darė. Darysiu ir aš taip...Gail neužilgo pradėsiu megzt...gal net rytoj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2010 11 27, 16:31)
Aš ištampiau, prismaigsčiau adatytėmis ir leidau išdžiūti, nelyginau visiškai. Gal jei be pūkelio siūlas ir galima pralyginti, bet mano buvo angora tai nerizikavau. Kažkuri mamytė skaičiau, kad kraštus buvo supurškusi standikliu, tai ko gero dar gražiau laikėsi tas ištampymas....  4u.gif

o, gera mintis su standikliu thumbup.gif maniske bus puko lengvumo wub.gif dar nesibaige 25 gramu matkelis, o jau tirai daugiau nei puse skaros numegzta thumbup.gif kaip ir norejau tokio puko wub.gif jau verda planai apie kazkuria - Gail arba Aeolian... tai gal su plonesniais virbalais bandysiu rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Nedrasute,2010 11 27, 14:00]
Mano ataskaita is mocherio. Bet taip nepasiduoda nufotkinimui, kad net pikta... O ant juodo paltuko ziurisi super...

user posted image

Pasakiškas grožis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Rikusyte,2010 11 27, 22:53]
[quote=Nedrasute,2010 11 27, 14:00]
Mano ataskaita is mocherio. Bet taip nepasiduoda nufotkinimui, kad net pikta... O ant juodo paltuko ziurisi super...

user posted image

Pasakiškas grožis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
[/quote]

Dėkui... 4u.gif
Atsakyti
o kaip tu uzbaigei sios skaros paskutine eile, man liko tik uzbaigtine eile ir nezinau kaip daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2010 11 28, 10:52)
o kaip tu uzbaigei sios skaros paskutine eile, man liko tik uzbaigtine eile ir nezinau kaip daryti doh.gif

Gi sakiau, su vaseliu. Sumezgi dvi akis, tada tarpine aki su vaseliu, vel dvi... Nemoku paaiskint, bet tada krastelio netempia...
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2010 11 27, 14:00)

user posted image

user posted image

Pamirsau,
Stuburas 90 cm, plotis 178 cm.

Kaip grazu,super! Man dar apie toki grozi tik pasvajot... verysad.gif nes ziauriai sudetinga viskas atrodo schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2010 11 28, 09:54)
Gi sakiau, su vaseliu. Sumezgi dvi akis, tada tarpine aki su vaseliu, vel dvi... Nemoku paaiskint, bet tada krastelio netempia...

O kam tas vaselis, laiko daugiau uzima. Sumezgi dvi akis, tada grazini atgal ta aki ant viebalo ismezgi gerai ir vel sumezgi dvi ir vel grazini mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai grazu.
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2010 11 28, 11:15)
O kam tas vaselis, laiko daugiau uzima. Sumezgi dvi akis, tada grazini atgal ta aki ant viebalo ismezgi gerai ir vel sumezgi dvi ir vel grazini  mirksiukas.gif

Nu kad man su vaseliu greiciau, nei kilnot... biggrin.gif
Atsakyti