o a pastebejau viena dalyka-kuo labjau bijai ar ''panikuoji'' -tuo viskas lengviau po to atrodo ...kaip skant-ne toks vilkas baisus,kaip jis schemoj atrodo ...
capricorn-
Tikrai taip Pirmas dvi schemas megzdama pašnibždom kartojau kiekvieną ženklą, net filmo jokio negalėjau žiūrėti O paskui jau, po Yukkų, ir filmai žiūrėjosi, ir pusbalsiu kartoti nebereikia tfu tfu tfu, dar 14 eilių liko, kad neprisikarksėčiau
aš baigineju GAIL skarą , man ji gavosi truputy su "pilvukais", ten kur lapeliai. tikiuosi išsitampys. kiek skaitinėjau, su moheriu nesilygina , kokiomis priemonėmis jus tvirtinat ?
Pilveliai yra ir pas mane, bet tikiuosi, kad išsitampius skarai, jų neliks.
QUOTE(laisveja @ 2010 11 15, 10:09)
O paskui jau, po Yukkų, ir filmai žiūrėjosi, ir pusbalsiu kartoti nebereikia tfu tfu tfu, dar 14 eilių liko, kad neprisikarksėčiau
Tikrai? Nes man kaip tik Yukos buvo baika, kadangi prieš tai Haruni labai panašiai mezgiau. O jau į kitas schemas tik žvilgtelėjau vakar, baisoka pasirodė, kad reiks kiekvieną akį skaičiuoti...
QUOTE(Restar @ 2010 11 15, 10:24)
Tikrai? Nes man kaip tik Yukos buvo baika, kadangi prieš tai Haruni labai panašiai mezgiau. O jau į kitas schemas tik žvilgtelėjau vakar, baisoka pasirodė, kad reiks kiekvieną akį skaičiuoti...
Man - tikrai, pirmas vakaras buvo baisiausias
labas rytelis
noreciau pamegint gal skara,bet ar ja ir taip pat pradzia reik daryt ir schemoj prasideda tik vien auzdet aakim,ar as ko nesuprantu
Laimuze ,o kaip skraiste mezgasi ta prmoji ?
noreciau pamegint gal skara,bet ar ja ir taip pat pradzia reik daryt ir schemoj prasideda tik vien auzdet aakim,ar as ko nesuprantu
Man pats baisiausias pasirodė kraštas (kaima- rusiškai). Jau su šitu tai vargau, skaičiau ir skaičiau jūsų pamokymus, kol viskas sustojo į vietas.
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 11 15, 11:30)
labas rytelis
aš mezgiau tą skarą, kur prasideda viena uždėta akimi, dariau 4 akis, dvi kraštinės, viduryje du užmetimai iš eilės ir toliau pagal schemą
QUOTE(nelita @ 2010 11 15, 10:41)
aš mezgiau tą skarą, kur prasideda viena uždėta akimi, dariau 4 akis, dvi kraštinės, viduryje du užmetimai iš eilės ir toliau pagal schemą
tai uasidedu 4 akis ir megst pagal schem air viskas,einu megint
Mano ataskaita iš moherio
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 11 15, 10:42)
tai uasidedu 4 akis ir megst pagal schem air viskas,einu megint
Užsidedi 4 akis, pamezgi 2 eiles ripsu. Tos 4 akys į schemas neįskaičiuotos, jos visada ir mezgamos ripsu. Trečioje eilėje jau pradedi megzti pagal schemą: 2 kraštinės ripsu, du kartus schema (t. y., du užmetimai)... ir t.t.