Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

QUOTE(Amade @ 2010 11 25, 20:10)
yahoo.gif yahoo.gif jau turiu siulus - 2 matkelius siu siulu  4u.gif  tik spalva realiai gerokai ryskesne flirt.gif uzbaigineju kepures sniurelius ir einu greit apsisprest, kuria skara megzt  doh.gif

Aeolian'ai užteks dviejų g.gif nes ji tokia apgaulinga man, į galą jai siūlų vis daugiau prireikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 11 25, 19:35)
Aeolian'ai užteks dviejų  g.gif nes ji tokia apgaulinga man, į galą jai siūlų vis daugiau prireikia  ax.gif

kadangi darbe nebespejau jokios kitos schemos atsispausdint, tai nutariau pradet nuo sios skaros:

user posted image

jei pritruks siulu - leksim dasipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 11 25, 19:10)
yahoo.gif yahoo.gif jau turiu siulus - 2 matkelius siu siulu  4u.gif  tik spalva realiai gerokai ryskesne flirt.gif uzbaigineju kepures sniurelius ir einu greit apsisprest, kuria skara megzt  doh.gif

O man sitie siulai skarai netiko. Pradejau megzt, bet labai jau skystalas gaunasi. Pats siuliukas labai plonas, o gautai slepia rasta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2010 11 25, 21:03)
O man sitie siulai skarai netiko. Pradejau megzt, bet labai jau skystalas gaunasi. Pats siuliukas labai plonas, o gautai slepia rasta unsure.gif

Plonesnius virbalus paimkit. smile.gif
Atsakyti
karsta.gif jau jau jau... einu deti pirmasias akis skarai yahoo.gif

QUOTE(Liniuka @ 2010 11 25, 20:03)

o man kaip tik skystalai moheriniai patinka rolleyes.gif voratinkliai besvoriai wub.gif
Atsakyti
Pabaigiau... Dziuna.. biggrin.gif Ryt parodysiu, kad negauciau "pizdulei maiselio" blush2.gif

Isejo beveik 3 motkeliai silkmocherio...Amade, taip kad Aeolian'ai reik daugiau nei 2.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2010 11 25, 21:04)
Isejo beveik 3 motkeliai silkmocherio...Amade, taip kad Aeolian'ai reik daugiau nei 2.. biggrin.gif

doh.gif taigi as ne Aeoliana mezgu biggrin.gif nu ne esme, gi siulu parduotuve netoli, kai pritruksiu, nubegsiu nusipirkt mirksiukas.gif

12 eiliu pradzia jau padaryta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2010 11 25, 12:04)
Pabaigiau... Dziuna.. biggrin.gif Ryt parodysiu, kad negauciau "pizdulei maiselio"  blush2.gif

Saunuole 4u.gif jau geriau diena veliau parodyti, negu neistampyta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lasvegiete: 25 lapkričio 2010 - 21:49
QUOTE(lasvegiete @ 2010 11 25, 22:48)
Saunuole  4u.gif  jau geriau diena veliau parodyti, negu neistampyta  doh.gif

Vat todel as saviskes storules ir nerodysiu, nes tampyt nezadu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2010 11 25, 17:59)
Pagaliau parodau ir as savo pirmaja snaige  4u.gif
user posted image

wub.gif lengva, puošni thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 25, 22:50)
Vat todel as saviskes storules ir nerodysiu, nes tampyt nezadu ax.gif

unsure.gif kaip suprast?
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2010 11 25, 16:59)
user posted image

Graži snaigė... Kokie čia siūliukai ir kiek jų sunaudojai? Mamai pasirodžiau savo pirmąją skarą tai dabar prašo, kad numegzčiau ir jai... Reiks gi mamukui gražios, baltos skaros. Tik man angora2 kažkaip nelabai patiko, nežinau... g.gif noriu kokio kito siūliuko.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2010 11 25, 17:59)

Grazumelis wub.gif tikra balta pasaka bigsmile.gif

as baigineju katvirta juka, kol kas atrodo isivaziavau, bet jau bijau sekanciu schemu lotuliukas.gif nes aisku vel kils milijonas klausimu doh.gif
Atsakyti