Nu liko 8 eilės... Kaip tyčia atjungė vandenį, tai kaip ir turiu piežastį nesitvarkyt trobų, nevirt valgyt... Turėčiau baigt...
Kaip žmogus džiaugias kad vandens nėr
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 25, 15:50)
Kaip žmogus džiaugias kad vandens nėr
Tai jooo... gerai, kad vakarienei menke sumarinavau vakar... B ivertintu mno mezgimus atitinkamai.
Tikrai snaigė Gražus baltumas, derantis prie šios lietuviškos dienos nuotaikos
Snaigės nusileis iš debesųųųųų...Labai gražu, Lasvegiete
Ir aš užsikrėčiau skarų liga
Mezgu Aelion, tik man iškilo klausimas, o Transition chart 5 eilė - viskas ten tvarkoj? jum nepasislenka raštas? man kažkaip nesueina ten. tikrai nėra klaidos?
Mezgu juodą iš virdžinijos vilnelės, sunkiai matos
Mezgu Aelion, tik man iškilo klausimas, o Transition chart 5 eilė - viskas ten tvarkoj? jum nepasislenka raštas? man kažkaip nesueina ten. tikrai nėra klaidos?
Galetu tokiom snaigutem kur nors pasnigt
Bet jau ir papuosaliukai kalediniai paruosti
turiu piežastį nesitvarkyt trobų, nevirt valgyt...
as kai kuo nors susergu -tai kencia namai ir vaikai koldunais maitinas .Gerai ka vyrs tuoli...
Bet jau ir papuosaliukai kalediniai paruosti
turiu piežastį nesitvarkyt trobų, nevirt valgyt...
as kai kuo nors susergu -tai kencia namai ir vaikai koldunais maitinas .Gerai ka vyrs tuoli...
QUOTE(Ingushko @ 2010 11 25, 17:14)
Ir aš užsikrėčiau skarų liga
klaidų schemose tikrai nėra
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 25, 08:08)
Snaigės nusileis iš debesųųųųų...Labai gražu, Lasvegiete
Aciu
QUOTE(lasvegiete @ 2010 11 25, 17:59)
Pagaliau parodau ir as savo pirmaja snaige
dailu žavu