prajuokinai ..vakar viena mamyte rastuose klause-tai abi googlinom ir radom ...vaizdine medziaga-nes pazodinis vertimas .. Papildyta: http://www.youtube.c...h?v=xH_gm_JirN4
negaliu net dirbti jau mintyse mastau, kokios spalvos siulus pirkt ir renkuosi vis dar, kuria skara megzt Tik neikertu pacios pradzios principo kazkaip su vaseliu pradet reikia ar nebutinai?
Verta visą gyvenimą lipti į viršūnę, kad kartelį iš ten spjauti apačion
negaliu net dirbti jau mintyse mastau, kokios spalvos siulus pirkt ir renkuosi vis dar, kuria skara megzt
Tik neikertu pacios pradzios principo kazkaip su vaseliu pradet reikia ar nebutinai?
as tai paprastai uzdedu 3 akis ir mezgu kiek reikia eiliu, o poto paprastai surenku is to galo kaip ir is sono... Man taip patogiau... nes su vaseliu, tai plonais siulais nuardzius man gavosi laaabai dideles akys, o tas jau man nepatiko
as tai paprastai uzdedu 3 akis ir mezgu kiek reikia eiliu, o poto paprastai surenku is to galo kaip ir is sono... Man taip patogiau... nes su vaseliu, tai plonais siulais nuardzius man gavosi laaabai dideles akys, o tas jau man nepatiko