Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

QUOTE(Lusasita @ 2010 11 24, 21:07)
is karto lapiukai ir gaunasi, ju augeja daugeja, o baigiasi tuo rastuku, kur tau atrodo, kad krastai. Is tikro skaru pradzia ties kaklu mirksiukas.gif

Oi kokia as ku-ku verysad.gif ,apsvietet man prota,aciu merginos bigsmile.gif ,jau pradedu megzt,naktis bus bemiege
Atsakyti
Tai darbštuolės, tai bent gražus derlius thumbup.gif thumbup.gif
Net nesuvardysiu - visoms,kurios pasirodėt 4u.gif ,kiekvienos nepakartojama ir vienintelė. Ir nuotraukų pateikimas superinis bigsmile.gif
O aš jūsų teismui priduodu savarankišką darbelį - Percy shawl
user posted image

sunaudojau 50 gr, 470m - gavos apie 160*60 nematavau tiksliai blush2.gif
Jei rasit broko, tai tyliai tsssss blush2.gif
user posted image

spalva pirmoj foto panašiausia, nes realiai -rašalo mėlynumo. Bet 2-kart jau tos nemegzčiau, schmoll.gif , elfukė tai smagiai mezgėsi, o šita nepatiko.
Dar besmaigstant klausimas pasistojo - po kiekvieno skalbimo reiks smaigstyt???
user posted image
Atsakyti
Graži PERCY skara, o ypatingai už akies užkliuvo dailūs nupps'iukai wub.gif
Atsakyti
Ačiū, bet aš tai jų schmoll.gif . Žadėjau pakeist karoliukais, tik po ranka neturėjau, o kentėt nemoku blush2.gif
Atsakyti
Nuostabios visos naujosios skaros wub.gif Paskutiniosios rastas labai idomus...
Manoji aeolian jau istempta kabo. Laimei nedidinau juku, mezgiau tik 4. Jau ir taip gavosi vos ne paklodes dydzio... Rytoj pasirodysiu mirksiukas.gif Mezgiau is storesnes angoros Linate ir siek tiek nusivyliau. Nelabai patvarus siulas, lengvai truksta, o sunaudojau kazkur apie 125g, apie 700m doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 24, 18:11)
smina - nelabai suprantu kas tau neaisku, bet parasysiu - ar taip viska mezgi...

3 akys krastines, tada Yuka iki kvadrato pabaigos, tada nuo kvadrato pradzios iki yukos pabaigos.
Tada centrine akis
tada yuka nuo pradziu iki kvadrato pabaigos, tada nuo kvadrato pradzios iki yukos pabaigos, tada 3 krastines akys ax.gif

ar taip mezgi?

o centrine aki siulau atsizymet, bent jau pradziai ax.gif

Aciu aaagnex 4u.gif , va dabar daejo per ilga kakla doh.gif Aciu aciu aciu 4u.gif Supratau pacia esme ir ka blogai dariau - as iki centrines akies kartodavau tik apvedziota kvadrata, o galiuko uz kvadrato nedamegzdavau ir nezinodavau ka su tom likusiom akim iki centrines akies daryt doh.gif Va dabar aiski pati sistema, tai galiu grybaut toliau biggrin.gif
QUOTE(pokaitelis @ 2010 11 24, 18:12)
Bandysiu paaiskint-chemoje centrine akis nera pazymeta, mezgi iki jos ir po jos smile.gif , megzk toliau ir matysi- o akiu turi daugeti, nes skara gi plateja mirksiukas.gif

4u.gif dekui!

QUOTE(cipa007 @ 2010 11 24, 18:42)
Pasirodau ir aš savo skarą  ax.gif

koks grozis wub.gif wub.gif nu tikras pasktinimas kibt i mezgini smile.gif

QUOTE(delfiniux @ 2010 11 24, 19:24)
Prisiduodu ir aš ax.gif labai nepeikit,nes pirmoji blush2.gif

Super thumbup.gif kokios spalvos wub.gif

QUOTE(mama-gita @ 2010 11 24, 22:04)

Koks grazumas ir lengvumas bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2010 11 24, 22:04)

Va sita man labai labai patiko... wub.gif

Gal gali, jei negaila schemute pametet blush2.gif Irasyciau ir sita i eile cool.gif
Kol kas po truputi echo flower mezgineju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2010 11 24, 18:40)
Gal galit kas patart  4u.gif  jei aš megsiu 6k ar 8k yuka, tai megsti pagal didelės ar mažos aprašymą? nes numezgiau 4 ir manau, kad man ma=oka, norėčiau didesnės, bet 12 kart megzta gal jau per didelė būtų.

Dėl dydžio būtent kokio įsivaizduoji savo skarą, tai mes nežinom. Bet galiu pasakyti, kad numezgusi tarkim 8 Yukų eiles pradėsi Transition raštą ir matysi jei nori didesnės skaros, tai didink su Agave rašto pagalba. Tik Agave reikia išmegzti lyginį skaičių kartų (2, 4, 6 ir t.t.), O tada Finale Agave ir pats paskutinis raštas. O kad galutinai apsispreęstum kiek tau reikia Agave kartot iki norimo dydžio, tai Transition raštas panašiai tiek eilių turi kiek Agave raštas. Tai pagal Transition ir pasižiūrėk kiek trūksta.
Na bent jau aš taip pagalvojau, nes man šiek tiek nuobodu tuos lapiukus megzti iki 12 eilių, tai dabartinę skarą didinsiu su Agave pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2010 11 24, 18:40)
Gal galit kas patart  4u.gif  jei aš megsiu 6k ar 8k yuka, tai megsti pagal didelės ar mažos aprašymą? nes numezgiau 4 ir manau, kad man ma=oka, norėčiau didesnės, bet 12 kart megzta gal jau per didelė būtų.

Aš mezgiau su 6 yukom pagal mažos schemą, t.y. iškart Final Agave, be Agaves, akys atitiko.
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2010 11 24, 22:27)
Aš mezgiau su 6 yukom pagal mažos schemą, t.y. iškart Final Agave, be Agaves, akys atitiko.

Tai , taip, jei po Transition iš kart Agave Finale mezgi, tai akys atitinka. Tu schemose pasižiūrėk, raštai Agavų lyg ir vienodi, bet patys kraštai skiriasi (prie ripso ir centrinės akies). Ir jeigu numezgi Agave tik vieną kartą, tai paskui jau nebeatitinka. Tai reikia arba tik Finale Agavą megzti, arba 2 Agave+Finale Agave ir tada šokti į Finišo tiesiąją.
Atsakyti
Padekit - ka reiskia "platocnoj vezkoj" g.gif
Atsakyti
reiskia skariniu mezgimu-tik gerom is abieju pusiu..ripsu.
mirksiukas.gif
o ''ciulocnoj viazkoj''-kojiniu mezgimu...viena eile gerom-kita blogom mirksiukas.gif
Atsakyti