sveikos vis uzsuku uzsuku paganyt akiu. ale truko kantrybe siandien baigsiu kepuryte vienam vaikuciui ir ryt lekiu pirkt siulu skarai
Pradziai issirinkau tokia, kur pazymeta, kad lengva megzt -
Kad nereiktu ardyt labai daug
amade-gi nepirma kart virbalus rankose laikai-daryk kaip daugelis cia -iskart nuo sunkiausios ...nuo elfytes ...kai jau beveik baigiau-suzinojau,kad pirmai pradziai pasirinkau viena is paciu sunkiausiu ...tai dabr jau jauciuos beveik'' pasikelus''
Papildyta:
cipa-nugi kaip jus taip graziai istampot jas ...reiks ir man susiimt...o jei neiseis-paprasysiu capricorn pagalbos-greit jin mane ''i riscia ivys'' ...dar ne tep ismoksiu
labai grazuuu..ir eilini kart isitikinu,kad ''elfyte'' turi buti tik is mocheriniu siuliuku ...na jinai gi is prigimties ''paslaptingaipasakiska'' lengvute kaip migla ir silta kaip liepsnele ...ze..-kokia meniska siela manyje pribudo-einu pavalgysiu
Papildyta:
cipa-nugi kaip jus taip graziai istampot jas ...reiks ir man susiimt...o jei neiseis-paprasysiu capricorn pagalbos-greit jin mane ''i riscia ivys'' ...dar ne tep ismoksiu
labai grazuuu..ir eilini kart isitikinu,kad ''elfyte'' turi buti tik is mocheriniu siuliuku ...na jinai gi is prigimties ''paslaptingaipasakiska'' lengvute kaip migla ir silta kaip liepsnele ...ze..-kokia meniska siela manyje pribudo-einu pavalgysiu
Gal galit kas patart jei aš megsiu 6k ar 8k yuka, tai megsti pagal didelės ar mažos aprašymą? nes numezgiau 4 ir manau, kad man ma=oka, norėčiau didesnės, bet 12 kart megzta gal jau per didelė būtų.
QUOTE(Giedroji @ 2010 11 24, 18:46)
O Gail tai išvis vienas juokas
Susigundziau ir as skaromis,pradesiu nuo Gail,viska lyg ir suprantu,bet kaip jus ismezgat krastuose kiauriarasti,as jo schemoj nerandu,man gaunasi is karto lapai (ar aiskiai paklausiau?)
Susigundziau ir as skaromis,pradesiu nuo Gail,viska lyg ir suprantu,bet kaip jus ismezgat krastuose kiauriarasti,as jo schemoj nerandu,man gaunasi is karto lapai (ar aiskiai paklausiau?)
Man tai neaišku, apie kokius tu kraštus Skaros pabaigoj? Iš pradžių mezgi lapus lapus lapus, o skarai pabaigti yra atskira schema su kiauraraščiu tarp lapų viršūnyčių
QUOTE(Giedroji @ 2010 11 24, 18:46)
O Gail tai išvis vienas juokas
is karto lapiukai ir gaunasi, ju augeja daugeja, o baigiasi tuo rastuku, kur tau atrodo, kad krastai. Is tikro skaru pradzia ties kaklu
QUOTE(tiklis @ 2010 11 24, 18:00)
amade-gi nepirma kart virbalus rankose laikai-daryk kaip daugelis cia -iskart nuo sunkiausios ...nuo elfytes ...kai jau beveik baigiau-suzinojau,kad pirmai pradziai pasirinkau viena is paciu sunkiausiu ...tai dabr jau jauciuos beveik'' pasikelus''
ne, nu nepirma, nepirma karta... ale man tie angliski aprasymai kazkokia mistika kol kas
negaliu, jau drebu kaip ryt pradesiu megzt... Kidmohera tinkamas reikalas? Bo man ziauriai patinka lengvumas
Dar gal isidrasinsiu ir pasirinksiu kokia rimtesne skara, kad iskart profiskiau pasijausciau
tinka tinka kidmocheris...ir gi elfyte ''isversta i lietuviu k.'' ...megsk sita grazuole ...o jau paskui ir be vertimo kitas megsi
QUOTE(tiklis @ 2010 11 24, 19:30)
tinka tinka kidmocheris...ir gi elfyte ''isversta i lietuviu k.'' ...megsk sita grazuole ...o jau paskui ir be vertimo kitas megsi
anuka kur man ta elfyte surast? pirmam lape?
jo ..pirmam..ir pagrindinis motyvas toks pats kaip tavo pasirinktos ..ir megst nesunku-faina visai ..tik is pradziu labai jau baisiai atrodo ..tik as kai jau rasta pradejau megst-iskart vidurine aki pasizymejau-stuburiuka ..nes kol rastukas neisryskejas-labai maisosi ..siula pririsau ..raudona
QUOTE(tiklis @ 2010 11 24, 19:40)
jo ..pirmam..ir pagrindinis motyvas toks pats kaip tavo pasirinktos ..ir megst nesunku-faina visai ..tik is pradziu labai jau baisiai atrodo ..tik as kai jau rasta pradejau megst-iskart vidurine aki pasizymejau-stuburiuka ..nes kol rastukas neisryskejas-labai maisosi ..siula pririsau ..raudona
ainu i pirma puslapi... ir dar kartu reik greiciau mojuot virbalais su kepure