Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

sveikos 4u.gif vis uzsuku uzsuku paganyt akiu. ale truko kantrybe doh.gif siandien baigsiu kepuryte vienam vaikuciui ir ryt lekiu pirkt siulu skarai doh.gif
Pradziai issirinkau tokia, kur pazymeta, kad lengva megzt -
user posted image

Kad nereiktu ardyt labai daug ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif amade-gi nepirma kart virbalus rankose laikai-daryk kaip daugelis cia biggrin.gif -iskart nuo sunkiausios doh.gif ...nuo elfytes mirksiukas.gif ...kai jau beveik baigiau-suzinojau,kad pirmai pradziai pasirinkau viena is paciu sunkiausiu lotuliukas.gif ...tai dabr jau jauciuos beveik'' pasikelus'' lotuliukas.gif
Papildyta:
cipa-nugi kaip jus taip graziai istampot jas doh.gif ...reiks ir man susiimt...o jei neiseis-paprasysiu capricorn pagalbos-greit jin mane ''i riscia ivys'' biggrin.gif ...dar ne tep ismoksiu lotuliukas.gif

labai grazuuu..ir eilini kart isitikinu,kad ''elfyte'' turi buti tik is mocheriniu siuliuku wub.gif ...na jinai gi is prigimties ''paslaptingaipasakiska'' lengvute kaip migla ir silta kaip liepsnele biggrin.gif ...ze..-kokia meniska siela manyje pribudo-einu pavalgysiu biggrin.gif
Atsakyti
Prisiduodu ir aš ax.gif labai nepeikit,nes pirmoji blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Gal galit kas patart 4u.gif jei aš megsiu 6k ar 8k yuka, tai megsti pagal didelės ar mažos aprašymą? nes numezgiau 4 ir manau, kad man ma=oka, norėčiau didesnės, bet 12 kart megzta gal jau per didelė būtų.
Atsakyti

O Gail tai išvis vienas juokas

Susigundziau ir as skaromis,pradesiu nuo Gail,viska lyg ir suprantu,bet kaip jus ismezgat krastuose kiauriarasti,as jo schemoj nerandu,man gaunasi is karto lapai (ar aiskiai paklausiau?)
Atsakyti
QUOTE(Giedroji @ 2010 11 24, 18:46)
Susigundziau ir as skaromis,pradesiu nuo Gail,viska lyg ir suprantu,bet kaip jus ismezgat krastuose kiauriarasti,as jo schemoj nerandu,man gaunasi is karto lapai (ar aiskiai paklausiau?)

Man tai neaišku, apie kokius tu kraštus g.gif Skaros pabaigoj? Iš pradžių mezgi lapus lapus lapus, o skarai pabaigti yra atskira schema su kiauraraščiu tarp lapų viršūnyčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedroji @ 2010 11 24, 18:46)

is karto lapiukai ir gaunasi, ju augeja daugeja, o baigiasi tuo rastuku, kur tau atrodo, kad krastai. Is tikro skaru pradzia ties kaklu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2010 11 24, 18:00)
lotuliukas.gif amade-gi nepirma kart virbalus rankose laikai-daryk kaip daugelis cia biggrin.gif -iskart nuo sunkiausios doh.gif ...nuo elfytes mirksiukas.gif ...kai jau beveik baigiau-suzinojau,kad pirmai pradziai pasirinkau viena is paciu sunkiausiu lotuliukas.gif ...tai dabr jau jauciuos beveik'' pasikelus'' lotuliukas.gif

doh.gif ne, nu nepirma, nepirma karta... ale man tie angliski aprasymai kazkokia mistika blink.gif kol kas biggrin.gif
negaliu, jau drebu kaip ryt pradesiu megzt... Kidmohera tinkamas reikalas? Bo man ziauriai patinka lengvumas wub.gif
Dar gal isidrasinsiu ir pasirinksiu kokia rimtesne skara, kad iskart profiskiau pasijausciau didis.gif cool.gif
Atsakyti
tinka tinka kidmocheris...ir gi elfyte ''isversta i lietuviu k.'' tongue.gif ...megsk sita grazuole wub.gif ...o jau paskui ir be vertimo kitas megsi lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2010 11 24, 19:30)
tinka tinka kidmocheris...ir gi elfyte ''isversta i lietuviu k.'' tongue.gif ...megsk sita grazuole wub.gif ...o jau paskui ir be vertimo kitas  megsi lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

biggrin.gif anuka kur man ta elfyte surast? pirmam lape? g.gif
Atsakyti
jo mirksiukas.gif ..pirmam..ir pagrindinis motyvas toks pats kaip tavo pasirinktos mirksiukas.gif ..ir megst nesunku-faina visai wub.gif ..tik is pradziu labai jau baisiai atrodo lotuliukas.gif ..tik as kai jau rasta pradejau megst-iskart vidurine aki pasizymejau-stuburiuka blush2.gif ..nes kol rastukas neisryskejas-labai maisosi blush2.gif ..siula pririsau hihihi.gif ..raudona lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiklis: 24 lapkričio 2010 - 19:41
QUOTE(tiklis @ 2010 11 24, 19:40)
jo mirksiukas.gif ..pirmam..ir pagrindinis motyvas toks pats kaip tavo pasirinktos mirksiukas.gif ..ir megst nesunku-faina visai wub.gif ..tik  is pradziu labai jau baisiai atrodo lotuliukas.gif ..tik as kai jau rasta pradejau megst-iskart vidurine aki pasizymejau-stuburiuka blush2.gif ..nes kol rastukas neisryskejas-labai maisosi blush2.gif ..siula pririsau  hihihi.gif ..raudona lotuliukas.gif

mastau.gif ainu i pirma puslapi... ir dar kartu reik greiciau mojuot virbalais su kepure doh.gif
Atsakyti