Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

QUOTE(saulėlydis* @ 2010 11 24, 14:03)
Capri, ar tau gali kas nors nepavykti tongue.gif
O Gail tai išvis vienas juokas  irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif

Po Aeolian man jau jokios skaros jaučiu nebaisios hihihi.gif nors prieš ją dar treniruotę padariau su Springtime Bandit ax.gif - ir užsikabinau rolleyes.gif
Atsakyti
nu ir as pasirodau su savo pirmaja megzta skara, dar galvoju megzti Aeolian skara ar jei uztektu vieno Angora2 matkelio siulu g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2010 11 24, 14:03)
nu ir as pasirodau su savo pirmaja megzta skara, dar galvoju megzti Aeolian skara ar jei uztektu vieno Angora2 matkelio siulu g.gif

gražu thumbup.gif
kas mezgė-užteko ir dar liko biškutis mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergytes, pradejau tik juka ir is karto nesigauna verysad.gif Jau ardziau keleta kartu doh.gif

Po setup turetu gautis 53 akys? man tiek ir gavosi, nu ir ka, numezgus pirma jukos eile, ja mezgu taip - pirmaja nukeliu, 2 -ripsu, toliau pagal juka iki apibrezto kvadrato, ji kartoju 4 kartus ir uzbaigus pagal juka (bloga, uzmetimas, gera, uzmetimas) turetu likt tik 3 akys(ripsines ir krastine)? nu o man lieka 9 nors tu ka doh.gif doh.gif doh.gif O ka juka mezgant su centrine akim daryt? As jos nesekiau, gal cia suo pakastas? nu nusisausiu. Dvi valandas ne is vietos. Gal kas paaiskinsit kur as cia prisigrybauju? Ot sugebu, jau pirmoj eilej doh.gif
Papildyta:
QUOTE(saulxx @ 2010 11 24, 15:03)
user posted image

Labai grazu wub.gif baltai pavydziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smina @ 2010 11 24, 14:37)
Mergytes, pradejau tik juka ir is karto nesigauna verysad.gif  Jau ardziau keleta kartu doh.gif 

Po setup turetu gautis 53 akys? man tiek ir gavosi, nu ir ka, numezgus pirma jukos eile, ja mezgu taip - pirmaja nukeliu, 2 -ripsu, toliau pagal juka iki apibrezto kvadrato, ji kartoju 4 kartus ir uzbaigus pagal juka (bloga, uzmetimas, gera, uzmetimas) turetu likt tik 3 akys(ripsines ir krastine)? nu o man  lieka 9 nors tu ka doh.gif  doh.gif  doh.gif  O ka juka mezgant su centrine akim daryt? As jos nesekiau, gal cia suo pakastas? nu nusisausiu. Dvi valandas ne is vietos. Gal kas paaiskinsit kur as cia prisigrybauju? Ot sugebu, jau pirmoj eilej doh.gif

Tai vat būtent, kad centrinė akis yra svarbu. Gaunasi tarsi du rašto fragmentus megztum. Nuo ripso iki centrinės akies ir nuo centrinės akies iki ripso. Jei niekur nesuklysti pirmam fragmente nuo ripso pradedi ir prieš centrinę akį pabaigi 2 gerom ir 3 užmetimais tarp tų gerų akių.Tada centrinė akis ir vėl trys užmetimai ir geros 2 akys, o tpliau vėl Yukas varai iki ripso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editamazoji: 24 lapkričio 2010 - 14:43
Editamazoji, aciu 4u.gif Tu auksas bigsmile.gif Bandziau kaip tu rasei, tai gale vienos akies pritrukau jau dabar biggrin.gif , eisiu skaiciuot, gal jau pameciau tiek kartu ardydama. O kaip jus zinot, kad apie ta centrine turi buti 2 geros ir trys uzmetimai tarp ju? Kur cia raso(parodyta)? Ar cia per visa mezgini taip eis? Nu kiek klausimu man iskyla g.gif blush2.gif
Atsakyti
Pagaliau gavosi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
oi merginos as jums atsibosiu negyvai doh.gif Nu neaisku man su ta centrine akim vistiek unsure.gif Jeigu pirma jukos eile pagaliau ismezgiau, tai sekancioj geroj eilej prie centrines akies jau nebe dvi geros, o trys geros akys atsirado. Tai kaip su jom daryt? Irgi det uzmetimus tarp ju? ar kaip? Nu kur tai parodyta? Kaip cia zinot kiekvienoj eilej kaip <apdirbt> ta centrine aki is abieju pusiu? Nu tamsus miskas man verysad.gif
Atsakyti
smina - nelabai suprantu kas tau neaisku, bet parasysiu - ar taip viska mezgi...

3 akys krastines, tada Yuka iki kvadrato pabaigos, tada nuo kvadrato pradzios iki yukos pabaigos.
Tada centrine akis
tada yuka nuo pradziu iki kvadrato pabaigos, tada nuo kvadrato pradzios iki yukos pabaigos, tada 3 krastines akys ax.gif

ar taip mezgi?

o centrine aki siulau atsizymet, bent jau pradziai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 24 lapkričio 2010 - 17:12
QUOTE(smina @ 2010 11 24, 15:42)
oi merginos as jums atsibosiu negyvai doh.gif  Nu neaisku man su ta centrine akim vistiek unsure.gif  Jeigu pirma jukos eile pagaliau ismezgiau, tai sekancioj geroj eilej prie centrines akies jau nebe dvi geros, o trys geros akys atsirado. Tai kaip su jom daryt? Irgi det uzmetimus tarp ju? ar kaip? Nu kur tai parodyta? Kaip cia zinot kiekvienoj eilej kaip <apdirbt> ta centrine aki is abieju pusiu? Nu tamsus miskas man verysad.gif

Bandysiu paaiskint-chemoje centrine akis nera pazymeta, mezgi iki jos ir po jos smile.gif , megzk toliau ir matysi- o akiu turi daugeti, nes skara gi plateja mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš savo skarą ax.gif
user posted image
Atsakyti
Cipa, nugis liuks thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif
Atsakyti