labukas,kiek graziu skaryciu uzderejo
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 11 23, 17:06)
...nu ot kritiska ...aciu
ir kitom aciu uz mano kaimietukes elfytes pastebejima
joo...produktyvumas jusu -kas dien po kelias skaras ...grazuu..edita-kaip idomiai atrodo tas krastas vaseliu ..visai kita skara ...ir margumas tas tavo siulo cia visai tinka ..
na o dabar noriu padekot mergytem,kurios sugalvojo sita skaru mezgima on-line (olaiva-uzsimerk,reksiu ) ACIU ACIU ACIUUUUUU ..paziurekit,kiek zmoniu''uzsikabino'' ...galbut cia kitoms pirmas didesnis mezginys,nei kojinyte...o kitoms gal isvis pirmas ...capricorn,olaiva-ir kitos prisidejusios ir padejusios patarimais ...
siaip,pagal save zinau,pamatai kazka grazaus -nori,bet nedrysti ...nes nepasitiki savo jegomis ar viena sugebesi ...taip ir lieka tai tik svajonese .ir tikiu kad daugumai taip ...o dabar-bandai,darai,ir tobuleji ...
ir visai nesvarbu,kad puse lietuvos vaikscios su panasiom skarom ..svarbu,kad kazkam sita skara suteike dziaugsma(ar tai ''kurejo''dziaugsma,ar pradziugino kaip dovana )..o galbut koks vargsas prasikaltes vyras nebuvo ta vakara apsauktas ,nes zmonyte buvo inykusi i virbalus ...it tai jau yra geras darbas
as irgi noreciau prisideti prie Tiklio padekos vien del Jusu temos prisiregistravau forume ir jau baigiu savo pirma gail skara
Tikli, tu kaip visada emocionali
QUOTE(A.Astike @ 2010 11 24, 10:36)
as irgi noreciau prisideti prie Tiklio padekos vien del Jusu temos prisiregistravau forume ir jau baigiu savo pirma gail skara
gal gali papasakot plačiau kaip ką darei?
gal gali papasakot plačiau kaip ką darei?
[/quote]
pradzioj temos Lusasita buvo ikelusi nuoroda viskas apie gail as mezgu pagal 4 shemos varianta
QUOTE(A.Astike @ 2010 11 24, 11:53)
pradzioj temos Lusasita buvo ikelusi nuoroda viskas apie gail as mezgu pagal 4 shemos varianta
turiu tą nuorodą http://knitting-club...gail-shawl.html , atsispausdinau ketvirtą schemą, bet ar tiek kiek tos schemos yra, tiek ir užtenka visai skarai? ar reikia kažkur kažką kartoti? man rusų kalba-tamsus miškas įtariu kad nuo kažkurios vietos kartojasi, ten apačioj kažką rašo, lyg nuo 23 kartoti iki 38 o kartoti būtina lyginį skaičių, ar kiek norisi?
maniškė aeolian,violetava,410 m šilkmocherio
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 24, 11:59)
turiu tą nuorodą http://knitting-club...gail-shawl.html , atsispausdinau ketvirtą schemą, bet ar tiek kiek tos schemos yra, tiek ir užtenka visai skarai? ar reikia kažkur kažką kartoti? man rusų kalba-tamsus miškas įtariu kad nuo kažkurios vietos kartojasi, ten apačioj kažką rašo, lyg nuo 23 kartoti iki 38 o kartoti būtina lyginį skaičių, ar kiek norisi?
Ir aš mezgu pagal 4 Taip, tos schemos tiek ir tėra. Nematau paveiksliukų darbe, negaliu tiksliai pasakyti eilių, bet kartoji tas rausvai nuspalvintas eiles. Nebūtina lyginis skaičius
QUOTE(laisveja @ 2010 11 24, 12:04)
Ir aš mezgu pagal 4 Taip, tos schemos tiek ir tėra. Nematau paveiksliukų darbe, negaliu tiksliai pasakyti eilių, bet kartoji tas rausvai nuspalvintas eiles. Nebūtina lyginis skaičius
Ačiū... po suknios dekoro užbaigimo imsiu uošvienytei Gail gamint Užtat jau ir domiuosi...
Olaiva susilydžiau
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 24, 12:06)
Ačiū... po suknios dekoro užbaigimo imsiu uošvienytei Gail gamint Užtat jau ir domiuosi...
shemoje parodyta puse skaros krastines akys neparodytos,pirmiausia megsti nuo 1 iki 38 eiles paskui kartoti nuo 23 iki 38.Raudona spalva pazymetas raportas.taip kartoti galima kiek nori kai numegsi iki norimo lapeliu skaiciaus riekia pabaigti 32 eile ir pereiti prie shemos kaima tikiuosi ka nors suprasi