Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

QUOTE(Restar @ 2010 11 23, 16:56)
O su valiniais virbalais mezgei? Mes jų gi skirtingo ilgio valas būna. Man jokių problemų su valiniais nebuvo.

Supranti namie valinius turiu 0,5 plonesnius o kažkodėl mano sovietinių laikų virbalai 3,5 neatitinka su dabartiniais nr nors tu ką. Tai teko kankintis. O dabar draugei skarą tai aišku nuo pat pradžios pradėsiu ant valinių.
Atsakyti
Bemezgant 40-ta eile paskutinio rasto kazkaip betraukiant spurgio akis, eme ir nutruko siulas doh.gif Reikia ardyt dabar kokias 4 eiles.... oi kaip susinervijau... Jau buciau pabaigusi verysad.gif
Atsakyti
Mergios o kaip jus jas taip graziai istampot?
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 11 23, 20:50)
Mergios o kaip jus jas taip graziai istampot?

ant kietesnio pagrindo adatėlėm...šlapią, nu nugręžtą, patiesi tolygiai, tempi ir smeigi...ir palieki kol išdžius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 23, 20:52)
ant kietesnio pagrindo adatėlėm...šlapią, nu nugręžtą, patiesi tolygiai, tempi ir smeigi...ir palieki kol išdžius mirksiukas.gif

aisku aciu uz patarima
Atsakyti
hihihi.gif prašom nesimėtyt pamadorais, nieko nepakeisiu, abo jau seniai "ant rankų" nebeturiu hihihi.gif
čia mano antroji, - pusmoherė su žvyneliais (pirma guli netampyta hihihi.gif - adatų tiek dar neturiu). Virbalai Nr. 2,5, suėjo be kelių metriukų 700 m. Pabandyti su žvyneliais buvo įdomu, rezultatas nenuvylė, bet pats procesas schmoll.gif

user posted image

a čia kad dydis aiškesnis būtų

user posted image

Šiemet mano Kalėdų senis irgi bus "skaringas" lotuliukas.gif
Atsakyti
Na štai ir mano pirmagimė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januse: 23 lapkričio 2010 - 22:36
Tikli 4u.gif editamazoji 4u.gif Kiviukė 4u.gif Januse 4u.gif gražių skaryčių pabyrėjo...
Pabaigiau ir aš savo skarą, ištampiau, dabar džiūna. Bet kol ji džiūna, man niežti rankos kitą pradėt megzt.... blush2.gif Gal patars kas nors kuri skara lengvesnė, su aeolian paskutinėmis eilėmis vargelio turėjau... doh.gif Ir kur rasti tokius gerus aprašymus, kaip čia buvo temutės pradžioje sukelti? blush2.gif
Atsakyti
mane kas žavi šiose skarose, kad pas kiekvieną vis kitaip ta pati skara bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
oho kiek skarų wub.gif
žiūrėkit o aš teisingai supratau:didelę mezgant po agave reikia megzt final agave?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apsinge: 23 lapkričio 2010 - 23:06
QUOTE(apsinge @ 2010 11 23, 23:05)
oho kiek skarų wub.gif
žiūrėkit o aš teisingai supratau:didelę mezgant po agave reikia megzt final agave?

Jei mezgi po Transition rašto Agave, tai ją reikia būtinai kartoti du kartus ir tada megzti dar ir Finale Agave, nes kitaip dėl ne tinkamo akių skaičiaus raštai gerai nesusidėlios. O jei galvoji, kad su 3 Agave bus per didelė skara, tai tada po Transition tik Finale Agave megsk. Aš žinau, nes neišmezgiau reikiamo Agave kiekio ir nesidėliojo rašto toliau.
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 11 23, 23:49)
mane kas žavi šiose skarose, kad pas kiekvieną vis kitaip ta pati skara  bigsmile.gif  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(editamazoji @ 2010 11 23, 17:14)
ilgasis kraštas 170cm, vidurys 90cm.
Jūsų teismui (netampyta)

g.gif nu kodėl netampyta?........... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Januse @ 2010 11 23, 23:24)
Na štai ir mano pirmagimė

Šauni 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kiviukė @ 2010 11 23, 22:31)
čia mano antroji, - pusmoherė su žvyneliais (pirma guli netampyta  hihihi.gif - adatų tiek dar neturiu). Virbalai Nr. 2,5, suėjo be kelių metriukų 700 m. Pabandyti su žvyneliais buvo įdomu, rezultatas nenuvylė, bet pats procesas  schmoll.gif

graži, ypač spalva man wub.gif
Atsakyti