Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

Na va, nauja tema - malonu susitikti ir toliau wub.gif Tik tiek, kad šian virbalų rankose nepaturėjau - vyko kordebaletas apie namus - puodus - svečius (lazanija, silkė pataluose, keksiukai dviejų rūšių, vyyynas alc.gif ) blush2.gif
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 14, 16:40)
O ją galima didinti pvz dviem lapukais dar prie tų šešių?
ir kiek suėjo taviškei siūlo bei kokio gal pameni? g.gif

Gail galima didinti kiek nori arba kol užtenka siūlų drinks_cheers.gif Man suėjo beveik 100 g kojininių siūlų (100 g - 420 m) mezgant 4,5 nr. virbalais - mezgu gana kietai. Dydis - 148/67 cm 4u.gif

QUOTE(-Radė @ 2010 11 14, 17:36)
didinti galima kiek širdis geidžia ir siūlai leidžia - pridedant po lapuką iš kraštų ir aplink centrinę akį. Tiesa, centro akį aš mezgiau paprastai, paskui atradau, kad reiktų persuktą megzt
aš prie foto surašiau  mirksiukas.gif
Angora ram, 90gr/400m, 2,5 virbalai - čia tiek reikėjo mano skarutei  rolleyes.gif

Pagal originalų aprašymą centrinė akis Gail nemezgama apskritai schmoll.gif tongue.gif Kai kur pagal raštą susidaro du užmetimai paeiliui. Aš asmeniškai megzdama tose vietose dėjau persuktus užmetimus, taip išvirkščioje pusėje nekilo problemų išmezgant juos. 4u.gif
Atsakyti
Pabaigsiu ką tik pradėtą savo suknelę šventėms ir kibsiu vėl į Kalėdines dovanas....dar reikia dviejų-trijų skarų ir penkių vyriškų šalikų, jei teisingai paskaičiavau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Capricorn: 14 lapkričio 2010 - 20:44
Sveikos naujoje temoje. Labai gražios visos skaros. Pabaigiau Gail. Džiūsta.
Papirkau siūlų Aeolan. Bet pradėsiu tik į savaitės pabaigą.
Siūlai tokie pat kai Šilingė mezga. Ale plonumas doh.gif Žadu dvigubą imt g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 11 14, 22:19)
Sveikos naujoje temoje. Labai gražios visos skaros. Pabaigiau Gail. Džiūsta.
Papirkau siūlų Aeolan. Bet pradėsiu tik į savaitės pabaigą.
Siūlai tokie pat kai Šilingė mezga. Ale plonumas doh.gif Žadu dvigubą imt  g.gif

o kažin kiek jų vienai skarai sueina?
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 11 14, 21:34)
Pagal originalų aprašymą centrinė akis Gail nemezgama apskritai  schmoll.gif  tongue.gif  Kai kur pagal raštą susidaro du užmetimai paeiliui. Aš asmeniškai megzdama tose vietose dėjau persuktus užmetimus, taip išvirkščioje pusėje nekilo problemų išmezgant juos.  4u.gif

drinks_cheers.gif
aš ne taip supratau blush2.gif

bet su centrine akim, lengviau buvo nepasiklyst lapuose cool.gif
Atsakyti
liabas mergytes! bigsmile.gif ..vat tik savaitgali nebuk on-line,ir se tau- nauja tema wub.gif ...ir skar wub.gif u skaryciu primegsta wub.gif ...

as savaja siandien badysiu tampyt lotuliukas.gif ...pabaigiau tai praeita savaite,o siandie badysiu skalbt lotuliukas.gif ..bet jau mano pats krasta,po skarinio uzbaigimo,taip banguojasi,kad doh.gif doh.gif ..net neisivaizduoju kaip re doh.gif iks istampyt blink.gif ...bijau ,kad vel busiu kur ''gryba pripjovus'' unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2010 11 15, 09:52)
as savaja siandien badysiu tampyt lotuliukas.gif

dar ir pralygink prieš nuimdama nuo smeigtukų. užsitvirtins ištampymai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 15, 09:40)
dar ir pralygink prieš nuimdama nuo smeigtukų. užsitvirtins ištampymai. drinks_cheers.gif

O lyginti su garu ar be? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2010 11 15, 10:49)
O lyginti su garu ar be?  g.gif

kaip norisi, gali truputuką, aišku tas lyginimas tik vilnelei, jokiu būdu ne moheriui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 15, 09:51)
kaip norisi, gali truputuką, aišku tas lyginimas tik vilnelei, jokiu būdu ne moheriui schmoll.gif

Pas mane tipo angora su akrilanu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 15, 10:51)

O jeigu vilnelė su moheriu? ax.gif
Šeštadienį nusipirkau siūlų Angora2 baklažano spalvos, ir pavariau. Dabar Edge mezgu. rolleyes.gif jau kaip aš bijojau imtis šito darbo, bet viskas labai gražiai susidėliojo į vietas ir ne toks baisus tas velnias pasirodė. Reiks išbandyt visas skaras ko gero... lotuliukas.gif
Atsakyti
Laisvėja, gali drinks_cheers.gif O pvz šilkmoheris elektrinsis jei lyginsi ir plaukelį suguldys, todėl nerekomenduotina jam. mirksiukas.gif

Giluže, Aeolian, gan sudėtinga palyginus. Visos kitos baika. tai jei nuo tos pradėjom, kitas megsim pasišvilpaudamos biggrin.gif
Atsakyti