QUOTE(une @ 2010 11 23, 13:08)
as ziuriu i jusu grozius ir taip sunku patiketi, kad ir pas mane gali but kazkas panasaus toks pukuotas voratinklis kol kas mezgu is ditekso moheros babinose...
Iš kokono išsiris drugelis
Visa esmė - ištampymas. nepagailėkite tam laiko ir adatų. Tą paskutinę tampydama net vandeniu purškiau papildomai. Matysim, kas bus kai nusiims.
Mergaitės, o gal galit pasidalint info apie " Kregždutės uodega"? Aš kažkaip tokios neturiu išsisaugojus
QUOTE(angulyte @ 2010 11 23, 14:01)
Mergaitės, o gal galit pasidalint info apie " Kregždutės uodega"? Aš kažkaip tokios neturiu išsisaugojus
kregzdes uodega
tuk tuk mergaites ...ateinu su skaryte ...vakar gerai gavau velniu,tai susijemau ir pabaigau ...iskart atsiprasau olaivos,capricorn ir kitu -mano ''elfyte'' kaimietuke ...paprastute kaip gumyte ...(nu nemoku as tampyti jezus su visais marijukais ...yra kaip yra...jautresniu nervu mergyciu atsiprasau ...)
taigi....(bugnu trrrrrrr..........tr.............trrrr.......) vualia....
elfuke nesiosiu ant kaklo,kaip skaryte ...todel reikalavimas jai buvo-siluma ...atsizvelkit i tai
elfuke nesiosiu ant kaklo,kaip skaryte ...todel reikalavimas jai buvo-siluma ...atsizvelkit i tai
QUOTE(tiklis @ 2010 11 23, 15:32)
tuk tuk mergaites ...ateinu su skaryte ...vakar gerai gavau velniu,tai susijemau ir pabaigau ...iskart atsiprasau olaivos,capricorn ir kitu -mano ''elfyte'' kaimietuke ...paprastute kaip gumyte ...(nu nemoku as tampyti jezus su visais marijukais ...yra kaip yra...jautresniu nervu mergyciu atsiprasau ...)
Tikli, gražu. Iš kokių siūlų mezgei? Aš tai saviškės nturiu kur ištampyti
Na čia merginos apie mano 10 Yukų sakė bus paklodė, bet aš tai dar didesnės norėčiau Mano 50/50 mohera su akrilu. Patarkit gal aš ją galiu lyginti per marlę drėgną? Nu tikrai neturiu kur tampyti
mano siulai tokie ''babininiai'' ...is atsargu ...seniai seniai as juos turiu,vat tik ju spalva-dramblio kaulo(i gelsvuma ),tai niekaip neradau tinkamo gaminio jiems ...o del lygintuvo-negerai bus-suplos siulus ...reik kazka galvot
QUOTE(tiklis @ 2010 11 23, 15:49)
mano siulai tokie ''babininiai'' ...is atsargu ...seniai seniai as juos turiu,vat tik ju spalva-dramblio kaulo(i gelsvuma ),tai niekaip neradau tinkamo gaminio jiems ...o del lygintuvo-negerai bus-suplos siulus ...reik kazka galvot
Klausyk žiūriu ar ne taip damatau tu kraštą paprastai nuleidai akį po akies? Aš tai vąšeliu akis surinkinėjau. Man tavo variantas irgi gražus.
Tiesa, toms kas mezga dideles skaras kaip mano pasakysiu paskutinės eilės netelpa ant virbalų. Tai tame tikrai didelis sunkumas ir raumenis rankų skauda, nes reikia įsispyrus laikyti, kad nepabėgtų mezginys. Apie mezginio padėjimą atsitikus namie kažkam ekstremaliam nei kalbos negali būti.
Tikli, laaaaaaaaaaaaaaabai graži ir jauki
Tikli, iš pristatymo atrodė, kad baisiau bus. Nu tikrai tokia šiltutė . Tik sniego ir betrūksta
ilgasis kraštas 170cm, vidurys 90cm.
Jūsų teismui (netampyta)
Jūsų teismui (netampyta)
Tikli - tikrai miela skarutė .
Mano iš 6 yukų - tikrai per maža... Beje, dar nerodyta . Ko gero, lauks savaitgalio, kai dienos šviesa bus.
O tampyti gi galima ant lovos, sofos. Aš būtent taip darau. Vieną nakčiai ant sofos nenaudojamos palikau. Kitą - ant savo lovos vakare patiesiau, ištampiau, apipurškiau truputį, tada su lygintuvu pagarinau, vos vos liesdama pūką. Dėl visa ko paskui plaukų džiovintuvu padžiovinau ir nuėmiau. Kokią valandą gal pabuvo ištampyta.
O su valiniais virbalais mezgei? Mes jų gi skirtingo ilgio valas būna. Man jokių problemų su valiniais nebuvo.
QUOTE(editamazoji @ 2010 11 23, 15:45)
Tikli, gražu. Iš kokių siūlų mezgei? Aš tai saviškės nturiu kur ištampyti
Na čia merginos apie mano 10 Yukų sakė bus paklodė, bet aš tai dar didesnės norėčiau Mano 50/50 mohera su akrilu. Patarkit gal aš ją galiu lyginti per marlę drėgną? Nu tikrai neturiu kur tampyti
Mano iš 6 yukų - tikrai per maža... Beje, dar nerodyta . Ko gero, lauks savaitgalio, kai dienos šviesa bus.
O tampyti gi galima ant lovos, sofos. Aš būtent taip darau. Vieną nakčiai ant sofos nenaudojamos palikau. Kitą - ant savo lovos vakare patiesiau, ištampiau, apipurškiau truputį, tada su lygintuvu pagarinau, vos vos liesdama pūką. Dėl visa ko paskui plaukų džiovintuvu padžiovinau ir nuėmiau. Kokią valandą gal pabuvo ištampyta.
QUOTE(editamazoji @ 2010 11 23, 15:54)
Tiesa, toms kas mezga dideles skaras kaip mano pasakysiu paskutinės eilės netelpa ant virbalų.
O su valiniais virbalais mezgei? Mes jų gi skirtingo ilgio valas būna. Man jokių problemų su valiniais nebuvo.