Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

as ziuriu i jusu grozius ir taip sunku patiketi, kad ir pas mane gali but kazkas panasaus g.gif toks pukuotas voratinklis kol kas g.gif mezgu is ditekso moheros babinose...
Atsakyti
QUOTE(une @ 2010 11 23, 13:08)
as ziuriu i jusu grozius ir taip sunku patiketi, kad ir pas mane gali but kazkas panasaus  g.gif  toks pukuotas voratinklis kol kas  g.gif  mezgu is ditekso moheros babinose...

Iš kokono išsiris drugelis 4u.gif

Visa esmė - ištampymas. nepagailėkite tam laiko ir adatų. Tą paskutinę tampydama net vandeniu purškiau papildomai. Matysim, kas bus kai nusiims.
Atsakyti
Mergaitės, o gal galit pasidalint info apie " Kregždutės uodega"? Aš kažkaip tokios neturiu išsisaugojus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2010 11 23, 14:01)
Mergaitės, o gal galit pasidalint info apie " Kregždutės uodega"? Aš kažkaip tokios neturiu išsisaugojus  doh.gif

kregzdes uodega
Atsakyti
tuk tuk mergaites blush2.gif blush2.gif ...ateinu su skaryte unsure.gif ...vakar gerai gavau velniu,tai susijemau ir pabaigau tongue.gif ...iskart atsiprasau olaivos,capricorn ir kitu -mano ''elfyte'' kaimietuke blush2.gif ...paprastute kaip gumyte blush2.gif ...(nu nemoku as tampyti doh.gif doh.gif doh.gif jezus su visais marijukais doh.gif doh.gif ...yra kaip yra...jautresniu nervu mergyciu atsiprasau unsure.gif ...)

taigi....(bugnu trrrrrrr..........tr.............trrrr.......) vualia....
user posted image

user posted image

elfuke nesiosiu ant kaklo,kaip skaryte blush2.gif ...todel reikalavimas jai buvo-siluma smile.gif ...atsizvelkit i tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2010 11 23, 15:32)
tuk tuk mergaites blush2.gif  blush2.gif ...ateinu su skaryte unsure.gif ...vakar gerai gavau velniu,tai susijemau ir pabaigau tongue.gif ...iskart atsiprasau olaivos,capricorn ir kitu -mano ''elfyte'' kaimietuke blush2.gif ...paprastute kaip gumyte blush2.gif ...(nu nemoku as tampyti doh.gif  doh.gif  doh.gif jezus su visais marijukais doh.gif  doh.gif ...yra kaip yra...jautresniu nervu mergyciu atsiprasau unsure.gif ...)
taigi....(bugnu trrrrrrr..........tr.............trrrr.......) vualia....

Tikli, gražu. Iš kokių siūlų mezgei? Aš tai saviškės nturiu kur ištampyti
Na čia merginos apie mano 10 Yukų sakė bus paklodė, bet aš tai dar didesnės norėčiau ax.gif Mano 50/50 mohera su akrilu. Patarkit gal aš ją galiu lyginti per marlę drėgną? Nu tikrai neturiu kur tampyti doh.gif verysad.gif
Atsakyti
mano siulai tokie ''babininiai'' biggrin.gif ...is atsargu ax.gif ...seniai seniai as juos turiu,vat tik ju spalva-dramblio kaulo(i gelsvuma doh.gif ),tai niekaip neradau tinkamo gaminio jiems 4u.gif ...o del lygintuvo-negerai bus-suplos siulus schmoll.gif ...reik kazka galvot g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2010 11 23, 15:49)
mano siulai tokie ''babininiai'' biggrin.gif ...is atsargu ax.gif ...seniai seniai as juos turiu,vat tik ju spalva-dramblio kaulo(i gelsvuma doh.gif ),tai niekaip neradau tinkamo gaminio jiems 4u.gif ...o del lygintuvo-negerai bus-suplos siulus schmoll.gif ...reik kazka galvot g.gif

Klausyk žiūriu ar ne taip damatau g.gif tu kraštą paprastai nuleidai akį po akies? Aš tai vąšeliu akis surinkinėjau. Man tavo variantas irgi gražus.

Tiesa, toms kas mezga dideles skaras kaip mano pasakysiu paskutinės eilės netelpa ant virbalų. Tai tame tikrai didelis sunkumas ir raumenis rankų skauda, nes reikia įsispyrus laikyti, kad nepabėgtų mezginys. Apie mezginio padėjimą atsitikus namie kažkam ekstremaliam nei kalbos negali būti.
Atsakyti
Tikli, laaaaaaaaaaaaaaabai graži ir jauki wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tikli, iš pristatymo atrodė, kad baisiau bus. Nu tikrai tokia šiltutė wub.gif . Tik sniego ir betrūksta mirksiukas.gif
Atsakyti
ilgasis kraštas 170cm, vidurys 90cm.
Jūsų teismui (netampyta)
user posted image

user posted image
Atsakyti
Tikli - tikrai miela skarutė 4u.gif .

QUOTE(editamazoji @ 2010 11 23, 15:45)
Tikli, gražu. Iš kokių siūlų mezgei? Aš tai saviškės nturiu kur ištampyti
Na čia merginos apie mano 10 Yukų sakė bus paklodė, bet aš tai dar didesnės norėčiau  ax.gif  Mano 50/50 mohera su akrilu. Patarkit gal aš ją galiu lyginti per marlę drėgną? Nu tikrai neturiu kur tampyti  doh.gif  verysad.gif

Mano iš 6 yukų - tikrai per maža... Beje, dar nerodyta ax.gif . Ko gero, lauks savaitgalio, kai dienos šviesa bus.

O tampyti gi galima ant lovos, sofos. Aš būtent taip darau. Vieną nakčiai ant sofos nenaudojamos palikau. Kitą - ant savo lovos vakare patiesiau, ištampiau, apipurškiau truputį, tada su lygintuvu pagarinau, vos vos liesdama pūką. Dėl visa ko paskui plaukų džiovintuvu padžiovinau ir nuėmiau. Kokią valandą gal pabuvo ištampyta.

QUOTE(editamazoji @ 2010 11 23, 15:54)
Tiesa, toms kas mezga dideles skaras kaip mano pasakysiu paskutinės eilės netelpa ant virbalų.

O su valiniais virbalais mezgei? Mes jų gi skirtingo ilgio valas būna. Man jokių problemų su valiniais nebuvo.
Atsakyti