Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

[quote=Rikusyte,2010 11 22, 18:18]
[quote=Olaiva,2010 11 22, 18:24]
jau nusipirkau siulų kitai skarytei, numezgus tikrai ištampysiu nebetingėsiu blush2.gif
[/quote]
tai pirma sita istampyk wink.gif gi didziausias darbas-numegzti jau padaryta,o va smulkmena likusi rolleyes.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš, tik manosios skaros raštas ne iki galo išmegstas, nes būtų labai jau didelė mano mažąjai prinsesei

user posted image
spalva realiai ryškesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2010 11 22, 19:32)
Pasirodysiu ir aš, tik manosios skaros raštas ne iki galo išmegstas, nes būtų labai jau didelė mano mažąjai prinsesei

spalva realiai ryškesnė  ax.gif

nu bet miela tokia saulytė 4u.gif
Atsakyti
žiūrėkit g.gif o jeigu elfinės pas mane 8 jukos tai čia mažas ar didelis variantas?čia tokis man klausimas iškilo ax.gif sakau gal didelis čia ar ką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apsinge: 22 lapkričio 2010 - 19:26
QUOTE(-Radė @ 2010 11 22, 19:07)
nu bet miela tokia saulytė  4u.gif

Ačiū 4u.gif Gal ir ne tokia puiki gavosi kaip šiame forume mezgusių, bet svarbiausia, kad dukrytė liko patenkinta. smile.gif O ir aš pasitreniravusi ant šios skaros galėsiu sau mocherinę nusimegst.
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2010 11 22, 16:50)
blink.gif  mega_shok.gif ...na ir kantrybe ir darbstumas mirksiukas.gif

Oi, Tikliuk, penkias pavasarį numezgiau ax.gif , nesu aš jau tokia greita, čia Haruni skara, o elfų skarą pereitą savaitę mezgiau mirksiukas.gif Jos kol kas tik vienas egzempliorius ir nežinau ar daugiau tokią bemegsiu blush2.gif Labai jau sunkiai ji man gaminosi.Dar tą Gail esu pradėjusi, o labai vilioja ta Capricorn pusskarė mirksiukas.gif , bet dabar turiu duoklę dukriukui atiduoti ax.gif O jos norų sąrašas tikrai nemažas doh.gif
Atsakyti
Jumoristės lotuliukas.gif ,
Pasiskaičiau tiklio smurto sceną,...griūk iš juoko lotuliukas.gif
va aš.... ax.gif ...jau keturias skaras ( 3 iš jų skudurinės ) nusimezgiau...Ir net negalvoju jų kol kas nei lyginti, nei tampyti, nei kojom trypti, nei grindų su jomis valyti, nei per langus mėtyti ... schmoll.gif ....
Man, matgi, įkpėpimo skarų tvarkymui nėra... biggrin.gif , ir nesuku galvos schmoll.gif ... beje, pasigirsiu : ...penktą skarutę pradėjau nail.gif....

O čia jau rimtai : žaviuosi Jūsų darbeliais, nerealiai gražūs, kruopštūs, įspūdingi, visi labai nuostabūs thumbup.gif
Atsakyti
nu ale rimtai.numezgiau 8 jukas.tai kurią dabar megst transition ar agave.jei agave tai man akių trūksta.nervas ima.ar čia didelė tik 12 jukų?
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2010 11 22, 20:26)
žiūrėkit g.gif o jeigu elfinės pas mane 8 jukos tai čia mažas ar didelis variantas?čia tokis man klausimas iškilo ax.gif sakau gal didelis čia ar ką.

nagis pas mum po 6 yucas gavos nemazos, tai 8 tikrai turėtų būt didelė, man rods, Ristina mezgė iš 8 ar 10 yucų g.gif jei tampriai nemezgi - tikrai didžiulė skara mirksiukas.gif

po yucca reikia transition chartą megzt mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei mezgi didelę skarą, po Yukka reikia numegzti Agave chart du kartus , o toliau pagal jau parašytą litaniją
tai va kad nėra parašyta transition, bet aš jau rusiškam pažiūrėjus susidėliojau kas ir kaip.mano iš šilkmocherio irgi su 4 jukom.o šita bus anytos jai mat reikia didelės.ir siūlas kitas tai gal bus kaip tik jai.kokią norės tokią gaus.bus didelė didis.gif
Atsakyti
Reikia reikia Transition, čia tekste klaidelė įsivėlusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 11 22, 23:34)
nagis pas mum po 6 yucas gavos nemazos, tai 8 tikrai turėtų būt didelė, man rods, Ristina mezgė iš 8 ar 10 yucų  g.gif jei tampriai nemezgi - tikrai didžiulė skara  mirksiukas.gif

po yucca reikia transition chartą megzt  mirksiukas.gif

po 4 yucas mezgiau, supyniau, o kai atsipais2iau jau taisyt negalėjau doh.gif

ir teisingai Šilingė rašo mirksiukas.gif visos schemos dalyvauja cool.gif
Atsakyti