[quote=Rikusyte,2010 11 22, 18:18]
[quote=Olaiva,2010 11 22, 18:24]
jau nusipirkau siulų kitai skarytei, numezgus tikrai ištampysiu nebetingėsiu
[/quote]
tai pirma sita istampyk gi didziausias darbas-numegzti jau padaryta,o va smulkmena likusi
QUOTE(jurgičiukas @ 2010 11 22, 19:32)
Pasirodysiu ir aš, tik manosios skaros raštas ne iki galo išmegstas, nes būtų labai jau didelė mano mažąjai prinsesei
spalva realiai ryškesnė
spalva realiai ryškesnė
nu bet miela tokia saulytė
žiūrėkit o jeigu elfinės pas mane 8 jukos tai čia mažas ar didelis variantas?čia tokis man klausimas iškilo sakau gal didelis čia ar ką.
QUOTE(-Radė @ 2010 11 22, 19:07)
nu bet miela tokia saulytė
Ačiū Gal ir ne tokia puiki gavosi kaip šiame forume mezgusių, bet svarbiausia, kad dukrytė liko patenkinta. O ir aš pasitreniravusi ant šios skaros galėsiu sau mocherinę nusimegst.
QUOTE(tiklis @ 2010 11 22, 16:50)
...na ir kantrybe ir darbstumas
Oi, Tikliuk, penkias pavasarį numezgiau , nesu aš jau tokia greita, čia Haruni skara, o elfų skarą pereitą savaitę mezgiau Jos kol kas tik vienas egzempliorius ir nežinau ar daugiau tokią bemegsiu Labai jau sunkiai ji man gaminosi.Dar tą Gail esu pradėjusi, o labai vilioja ta Capricorn pusskarė , bet dabar turiu duoklę dukriukui atiduoti O jos norų sąrašas tikrai nemažas
Jumoristės ,
Pasiskaičiau tiklio smurto sceną,...griūk iš juoko
va aš.... ...jau keturias skaras ( 3 iš jų skudurinės ) nusimezgiau...Ir net negalvoju jų kol kas nei lyginti, nei tampyti, nei kojom trypti, nei grindų su jomis valyti, nei per langus mėtyti ... ....
Man, matgi, įkpėpimo skarų tvarkymui nėra... , ir nesuku galvos ... beje, pasigirsiu : ...penktą skarutę pradėjau ....
O čia jau rimtai : žaviuosi Jūsų darbeliais, nerealiai gražūs, kruopštūs, įspūdingi, visi labai nuostabūs
Pasiskaičiau tiklio smurto sceną,...griūk iš juoko
va aš.... ...jau keturias skaras ( 3 iš jų skudurinės ) nusimezgiau...Ir net negalvoju jų kol kas nei lyginti, nei tampyti, nei kojom trypti, nei grindų su jomis valyti, nei per langus mėtyti ... ....
Man, matgi, įkpėpimo skarų tvarkymui nėra... , ir nesuku galvos ... beje, pasigirsiu : ...penktą skarutę pradėjau ....
O čia jau rimtai : žaviuosi Jūsų darbeliais, nerealiai gražūs, kruopštūs, įspūdingi, visi labai nuostabūs
nu ale rimtai.numezgiau 8 jukas.tai kurią dabar megst transition ar agave.jei agave tai man akių trūksta.nervas ima.ar čia didelė tik 12 jukų?
QUOTE(apsinge @ 2010 11 22, 20:26)
žiūrėkit o jeigu elfinės pas mane 8 jukos tai čia mažas ar didelis variantas?čia tokis man klausimas iškilo sakau gal didelis čia ar ką.
nagis pas mum po 6 yucas gavos nemazos, tai 8 tikrai turėtų būt didelė, man rods, Ristina mezgė iš 8 ar 10 yucų jei tampriai nemezgi - tikrai didžiulė skara
po yucca reikia transition chartą megzt
Jei mezgi didelę skarą, po Yukka reikia numegzti Agave chart du kartus , o toliau pagal jau parašytą litaniją
tai va kad nėra parašyta transition, bet aš jau rusiškam pažiūrėjus susidėliojau kas ir kaip.mano iš šilkmocherio irgi su 4 jukom.o šita bus anytos jai mat reikia didelės.ir siūlas kitas tai gal bus kaip tik jai.kokią norės tokią gaus.bus didelė
tai va kad nėra parašyta transition, bet aš jau rusiškam pažiūrėjus susidėliojau kas ir kaip.mano iš šilkmocherio irgi su 4 jukom.o šita bus anytos jai mat reikia didelės.ir siūlas kitas tai gal bus kaip tik jai.kokią norės tokią gaus.bus didelė
Reikia reikia Transition, čia tekste klaidelė įsivėlusi
QUOTE(-Radė @ 2010 11 22, 23:34)
nagis pas mum po 6 yucas gavos nemazos, tai 8 tikrai turėtų būt didelė, man rods, Ristina mezgė iš 8 ar 10 yucų jei tampriai nemezgi - tikrai didžiulė skara
po 4 yucas mezgiau, supyniau, o kai atsipais2iau jau taisyt negalėjau
ir teisingai Šilingė rašo visos schemos dalyvauja