Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

QUOTE(Capricorn @ 2010 11 22, 13:44)
Sustūmiau krūvelėn, bu kitaip netilpo biggrin.gif
Visas ilgis 160*30(plačiausia dalis vidury)*12(siauriausia dalis kraštuose)
Ažūras jei aiškus, tai toliau pigiau grybo, tiesiog po ažūro dar pamezgi kokias 8eiles paprastai gerom akim ir tada pradedi nedamegzt eilių iki galo, kiekvienoj eilėj nedamezgiau po aštuonias akis ir taip kol lieka centre koks 20 akių, tada imi siūlą ir viską kartu nuleidi nuo pradžios paėmus, gaunasi gražus išlenkimas drinks_cheers.gif

Neteisingai,po azuro nereikia megzti papildomai eiliu.Sutrumpintos eiles mezgamos is vidurio,laipsniskai platinant (po 3,5 akys) i abu krastus,kol nelieka neismegztu akiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2010 11 22, 15:21)
Neteisingai,po azuro nereikia megzti papildomai eiliu.Sutrumpintos eiles mezgamos is vidurio,laipsniskai platinant (po 3,5 akys) i abu krastus,kol nelieka neismegztu akiu. smile.gif

nieko nesupratau g.gif ką kur ten platinti? blink.gif

bet kadangi aš turėjau tik ažūro schemą, tai pati pabaigą padariau, ne pagal aprašymą...bet kad platintųsi akys, tai nesuprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Capricorn: 22 lapkričio 2010 - 15:43
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 22, 13:44)
Pagaliau smile.gif
Sustūmiau krūvelėn, bu kitaip netilpo biggrin.gif
Visas ilgis 160*30(plačiausia dalis vidury)*12(siauriausia dalis kraštuose)
Ažūras jei aiškus, tai toliau pigiau grybo, tiesiog po ažūro dar pamezgi kokias 8eiles paprastai gerom akim ir tada pradedi nedamegzt eilių iki galo, kiekvienoj eilėj nedamezgiau po aštuonias akis ir taip kol lieka centre koks 20 akių, tada imi siūlą ir viską kartu nuleidi nuo pradžios paėmus, gaunasi gražus išlenkimas drinks_cheers.gif

gražuma bigsmile.gif
bet palauks manęs dar tas grožis rolleyes.gif
Atsakyti
Labas
Capricorn, taip greitai numezgei?Gražu...
Numezgiau dar vieną, šeštą jau tokiu pačiu raštu blush2.gif Fotografuot nelabai išėjo, bandžiau įvairų foną, bet tik šitoj nuotraukoj gavosi tikroji spalva ax.gif Ant tamsaus fono atrodo balta... Ruošiuosi dovanoti Kalėdoms mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2010 11 22, 17:48)
Labas
Capricorn, taip greitai numezgei?Gražu...
Numezgiau dar vieną, šeštą jau tokiu pačiu raštu blush2.gif Fotografuot nelabai išėjo, bandžiau įvairų foną, bet tik šitoj nuotraukoj gavosi tikroji spalva ax.gif Ant tamsaus fono atrodo balta... Ruošiuosi dovanoti Kalėdoms mirksiukas.gif

user posted image

blink.gif mega_shok.gif ...na ir kantrybe ir darbstumas mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Limit,2010 11 22, 16:15]
Graži spalvytė, kokie čia siūlai?

Siulai ANGORA2,prisipažinsiu ištampyti patingėjau ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=Rikusyte,2010 11 22, 16:59]
[quote=Limit,2010 11 22, 16:15]
Graži spalvytė, kokie čia siūlai?

Siulai ANGORA2,prisipažinsiu ištampyti patingėjau ax.gif ax.gif ax.gif
[/quote]
nu va.man tu skaru grozis tame ir yra,kad ju apacia pratampyta rolleyes.gif
ot tingine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 11 22, 18:24)
nu va.man tu skaru grozis tame ir yra,kad ju apacia pratampyta :rolleyes:
ot tingine  biggrin.gif

butent doh.gif ..vat sitas mane ir gaazzzdina scare.gif ..pas mane jinai apacioj laaabai banguota-tai neisivaizduoju kaip reiks unsure.gif ...ui jauciu man neiseis verysad.gif ...uztai ir nedrystu plaut rolleyes.gif ...stovi ant kedes padeta...akis bado unsure.gif -bet reik susiimt...capricorn cia taip gerai uzkapali pasparde tongue.gif ...nu bet jauciu neiseis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiklis: 22 lapkričio 2010 - 17:41
QUOTE(tiklis @ 2010 11 22, 17:40)
butent doh.gif ..vat sitas mane ir gaazzzdina scare.gif ..pas mane jinai apacioj laaabai banguota-tai neisivaizduoju kaip reiks unsure.gif ...ui jauciu man neiseis verysad.gif ...uztai ir nedrystu plaut rolleyes.gif ...stovi ant kedes padeta...akis bado unsure.gif -bet reik susiimt...capricorn cia taip gerai uzkapali pasparde tongue.gif ...nu bet jauciu neiseis verysad.gif

dar mažai buva? user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Uch jau ta tiklis -figaro sen,figaro ten lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O mano percy sustojo- maziukui suniukui negerai labai buvo verysad.gif . Bet atrodo,tfu tfu tfu, jau leis mamai blush2.gif nusiramint ir baigt savarankiska darbeli.
sorry uz kalba-darbe tik tokia klaviatura
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 22, 18:50)
dar mažai buva? user posted imageuser posted imageuser posted image

scare.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif bijau.gif beeeguuu jau...beguuu!!!!!!!!!!!!!...
Atsakyti
[quote=Olaiva,2010 11 22, 18:24]
jau nusipirkau siulų kitai skarytei, numezgus tikrai ištampysiu nebetingėsiu blush2.gif
Atsakyti