Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

QUOTE(Capricorn @ 2010 11 22, 09:36)
kaip darai pasakok g.gif
Labi.
Aš vakar pavargau megzti iš tamsių siūlų suknutę, tai kad negadint akių pasiėmiau Anni (pradėjau trumpint planuojamų kalėdinių dovanų sąrašą) su geresne spalva mezgimui vakare...nu ir...jau pabaigiau...pasirodo pusskarę įmanoma per vakarą nunarplioti smile.gif Vakare įkelsiu foto. smile.gif

ne nu, bet nerealūs tempai doh.gif Mano ir dukra nebemaža, taigi netrukdo megzti, ir vyras šiuo metu užsieniuose, bet tokiais greičiais man vistiek nesigauna. schmoll.gif Nei per pusę tiek nesigauna g.gif
Atsakyti
Annis
user posted image

Pagaliau smile.gif
Sustūmiau krūvelėn, bu kitaip netilpo biggrin.gif
Visas ilgis 160*30(plačiausia dalis vidury)*12(siauriausia dalis kraštuose)

QUOTE(geguzyte5 @ 2010 11 22, 10:44)
Jei nesunku, parasyk, kaip ten viska megzti, nes paskaiciau aprasyma ir nelabai supratau - man su rusu kalba lotuliukas.gif
Tiksliau nesupratau, kas ten po to azurinio rasto vyksta.

Ažūras jei aiškus, tai toliau pigiau grybo, tiesiog po ažūro dar pamezgi kokias 8eiles paprastai gerom akim ir tada pradedi nedamegzt eilių iki galo, kiekvienoj eilėj nedamezgiau po aštuonias akis ir taip kol lieka centre koks 20 akių, tada imi siūlą ir viską kartu nuleidi nuo pradžios paėmus, gaunasi gražus išlenkimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Capricorn: 22 lapkričio 2010 - 13:15
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 22, 13:44)
Annis
user posted image

Pagaliau smile.gif
Sustūmiau krūvelėn, bu kitaip netilpo biggrin.gif
Visas ilgis 160*30(plačiausia dalis vidury)*12(siauriausia dalis kraštuose)
Ažūras jei aiškus, tai toliau pigiau grybo, tiesiog po ažūro dar pamezgi kokias 8eiles paprastai gerom akim ir tada pradedi nedamegzt eilių iki galo, kiekvienoj eilėj nedamezgiau po aštuonias akis ir taip kol lieka centre koks 20 akių, tada imi siūlą ir viską kartu nuleidi nuo pradžios paėmus, gaunasi gražus išlenkimas drinks_cheers.gif

aaaaa.... Kaip man tokios reik ant paltuko..... wub.gif wub.gif wub.gif

Niek nebus, reik mest bjauru iproti miegot naktim... g.gif
O kokie cia siuliukai? Audziu minti, pabaigusi pirmaja nusimegzt is kokios neveliancios vilneles pusskare. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nedrasute: 22 lapkričio 2010 - 13:22
QUOTE(Nedrasute @ 2010 11 22, 13:22)
aaaaa.... Kaip man tokios reik ant paltuko..... wub.gif  wub.gif  wub.gif

Niek nebus, reik mest bjauru iproti miegot naktim... g.gif
O kokie cia siuliukai? Audziu minti, pabaigusi pirmaja nusimegzt is kokios neveliancios vilneles pusskare.  blush2.gif

čia 100proc. merino vilnelė, iš babinų, tai neturi nei pavadinimo nei dar kažko biggrin.gif
Atsakyti
Ėėėė, aš taip nežaidžiu unsure.gif Tempai kokie visų doh.gif Bet grožio matau daug wub.gif

Mano Aeolian dabar beveik su statusu "hibernating" lotuliukas.gif Nuo šeštadienio iki šeštadienio buvau rankose nelaikiusi blush2.gif Sekmadienį praleidau ant ratų su vairu rankose, tai nebent šiandien vakare jau vėl gal kaip nors blush2.gif O dar virš trisdešimt eilių laukia biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Capricorn,2010 11 22, 14:24]

Super tempai ir super gžožiai bigsmile.gif

Užsikrėtusi virusu numezgiau ir aš porą skarelių.Pirmosios nespėjau nufotkinti kaip netekau(draugė konfiskavo) tai numezgiau dar vieną tongue.gif

Atiduodu mezgejėlių auksarankių teismui,gal labai nenupeiksit fear.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Capricorn thumbup.gif spalvyte super,spindinti
Rikusyte,grazi skara thumbup.gif
Atsakyti
manoji antkakliniam variante ax.gif

user posted image
Atsakyti
hm.. hm... blush-anim-cl.gif ..as tyliai gryztu pas jus... pomidorai2.gif ...galit kalt mane prie stulpo ir metyti pagaliukais unsure.gif -nu niiiiekaiiip neptrisiruosiu isplauti ir istampytt skaros doh.gif doh.gif ...kazkokia ''uzkeikta'' blush2.gif ...(greit maneaprekitt ir sugedinkit scare.gif ...)

capricorn-nu mega_shok.gif ...akmenys ir ''elfyte'' wub.gif -nu kas begali but mano akim graziauuu notworthy.gif ...ir tempai pas jus blink.gif ...jus gal kokiu kinieciu sndeliuke turit-mazom greitom rankytem tongue.gif ...

lusasita-jau kokia jauki ir silta tavo skaryte bigsmile.gif ...nu labai labai...

zuikuli-nu ZAVIUOSI TAVIMI- mirksiukas.gif

ir visos kitos mergytes darbstuolytes- thumbup.gif ...saunuoliukes jus!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2010 11 22, 14:46)
hm.. hm... blush-anim-cl.gif ..as tyliai gryztu pas jus... pomidorai2.gif ...galit kalt mane prie stulpo ir metyti pagaliukais unsure.gif -nu niiiiekaiiip neptrisiruosiu isplauti ir istampytt skaros doh.gif  doh.gif ...kazkokia ''uzkeikta'' blush2.gif ...(greit maneaprekitt ir sugedinkit scare.gif ...)

capricorn-nu  mega_shok.gif ...akmenys ir ''elfyte'' wub.gif -nu kas begali but mano akim graziauuu notworthy.gif ...ir tempai pas jus blink.gif ...jus gal kokiu kinieciu sndeliuke turit-mazom greitom rankytem tongue.gif ...

nugis tingine tu neraliuota, kaip tu taip drįsti numesti daiktą nepabaigus iki galo...kur tavo moralė ir pagarba virbalams ir jų kuriamam grožiui...kur tava sąžinė aaaaaa? grait triskart aplink bažnyčią keliais ir su rožančium...ir tadu skalbt bei tampyt skaros...o tadu nešt ant akmenų ir fotkint umn.gif umn.gif umn.gif umn.gif umn.gif umn.gif nu čia pati prašei aprėkt lotuliukas.gif

a kiniečių neturiuuuu ir man anų niraik biggrin.gif
Atsakyti
jezau blink.gif -capricorn- slap.gif ...jau einu plaut...nu tikrai - doh.gif kur mano pagarba tokiam groziui blink.gif ....bet zinokit jau turiu siulu 2 skarom blush2.gif ...juodu ir baklazano blush2.gif ...vilneles. blush2.gif ...ir vat tik pabaigiu dukrytei marguti paltuka ir gulu pas jus i reanimacija lotuliukas.gif -nes haruni bandysiu blink.gif ...tai vel sukausiu cia didelem raidem,kad nesigauna...( ar schemoj akiu per daug lotuliukas.gif lotuliukas.gif )...tep kad pailsekit kokia savaite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikusyte @ 2010 11 22, 13:37)
tai numezgiau dar vieną  tongue.gif

Graži spalvytė, kokie čia siūlai?

Jei dar kraščiukai ištampyti būtų, tai visai thumbup.gif vaizdas būt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 22 lapkričio 2010 - 15:16