Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

juodauoga,kiek graziu skaryciu,mane ir ta zalioji uzkabino,super spalva thumbup.gif
Atsakyti
juoda uoga,ta zalioji labai grazi,o kitos margos tai ...darbo gaila ideto,nes jos nesiziuri is tokiu siulu likuciu ax.gif
Atsakyti
Na as ir pradejau Megzti kaledine dovanelia sianiden
Atsakyti
baigaiu transition chart,bet dar jauciu pamegsiu,nes filma idomu rodo smile.gif
Atsakyti
Visoms po 4u.gif už tokius grožius.Užsikrėčiau ir aš šiuo virusu doh.gif teko net tuniką nebaigtą į šoną padėt unsure.gif Numezgiojau jau final Agave Chart ir toliau stop.Nesuprantu niekaip man nesusijungia tos 4 chemos verysad.gif Gal ką vis praleidžiu g.gif
Atsakyti
labas rytas
na vakar taip smagiai dar final agave chart pribaigiau,siandien toliau megsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiniux @ 2010 11 22, 08:41)
Nesuprantu niekaip man nesusijungia tos 4 chemos verysad.gif Gal ką vis praleidžiu g.gif

kaip darai pasakok g.gif

Labi.
Aš vakar pavargau megzti iš tamsių siūlų suknutę, tai kad negadint akių pasiėmiau Anni (pradėjau trumpint planuojamų kalėdinių dovanų sąrašą) su geresne spalva mezgimui vakare...nu ir...jau pabaigiau...pasirodo pusskarę įmanoma per vakarą nunarplioti smile.gif Vakare įkelsiu foto. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 22, 09:36)
kaip darai pasakok g.gif
Labi.
Aš vakar pavargau megzti iš tamsių siūlų suknutę, tai kad negadint akių pasiėmiau Anni (pradėjau trumpint planuojamų kalėdinių dovanų sąrašą) su geresne spalva mezgimui vakare...nu ir...jau pabaigiau...pasirodo pusskarę įmanoma per vakarą nunarplioti smile.gif Vakare įkelsiu foto. smile.gif

lauksim foto wink.gif
as turiu mocheros kazkokios,su triusiu paveiksliukas,bet tik 1 matkeli.galvoju kur man ji sumegzti.pusskarei 25 gramu uztektu kazin?
kiek tu sunaudojai?ir primink sklerotikei kokia mezgei pusiau grazuole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 22, 10:36)
kaip darai pasakok g.gif
Labi.

Eina sau.... Jus gal vaiku, namu, vyru neturit... blush2.gif lotuliukas.gif Nu is kur man tooookius tempus gaut. verysad.gif Trepsi ant sazines svetimi darbeliai, vis paimu kelioms akims savo isardytaja skara ir vel atidedu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 11 22, 09:42)
lauksim foto wink.gif
as turiu mocheros kazkokios,su triusiu paveiksliukas,bet tik 1 matkeli.galvoju kur man ji sumegzti.pusskarei 25 gramu uztektu kazin?
kiek tu sunaudojai?ir primink sklerotikei kokia mezgei pusiau grazuole smile.gif

nežinau kiekio, vynioti nuo babinos mirksiukas.gif 25 gr turėtų užtekti jei metražas apie 200 drinks_cheers.gif
mano ANNI smile.gif

QUOTE(Nedrasute @ 2010 11 22, 09:43)
Eina sau.... Jus gal vaiku, namu, vyru neturit... blush2.gif  lotuliukas.gif Nu is kur man tooookius tempus gaut.  verysad.gif Trepsi ant sazines svetimi darbeliai, vis paimu kelioms akims savo isardytaja skara ir vel atidedu... verysad.gif

turiu turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 22, 09:36)
kaip darai pasakok g.gif
Labi.

Jau viskas gaunasi.Einu į priekį ir negaliu atsidžiaugti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 22, 10:36)
pasirodo pusskarę įmanoma per vakarą nunarplioti smile.gif Vakare įkelsiu foto. smile.gif

Jei nesunku, parasyk, kaip ten viska megzti, nes paskaiciau aprasyma ir nelabai supratau - man su rusu kalba lotuliukas.gif
Tiksliau nesupratau, kas ten po to azurinio rasto vyksta.
Atsakyti