Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

Capricorn, geguzyte, liuksiškos skaros thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos junguosi prie jusu bandysiu ir as sita grozi busimai Anytai kaledoms dovanu megzti 4u.gif
Atsakyti
Nereali tema !!!... thumbup.gif ...

Skaras tiesiog dievinu, kiek jų turiu, negaliu pasakyt : mezgu be galo be krašto ir vis man jų mažai blush2.gif ax.gif , jei nepatinka - ardau ir tuoj permezgu kitaip lotuliukas.gif
Čia Prisižiūrėjau grožių, ir vėl griebiausi virbalų ...tik šį kartą nebe iš moheros ir iš gerų siūlu skaras mezgu sau , bet visas atliekas sunaudoju : toks azartas smagus apėmė tuos likučius i skaras sumegzti biggrin.gif

Pagal įdėtas schemas megztos skaros, jų primezgus nemažai, bet įdedu tik dvejas:
user posted image

user posted image

Čia iš likučių rolleyes.gif , mano "naminės", jaukiosios skarytės:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2010 11 21, 14:43)
Nereali tema !!!... thumbup.gif  ...

Skaras tiesiog dievinu, kiek jų turiu, negaliu pasakyt : mezgu be galo be krašto ir vis man jų mažai  blush2.gif  ax.gif  , jei nepatinka - ardau ir tuoj  permezgu kitaip lotuliukas.gif
Čia Prisižiūrėjau grožių, ir vėl griebiausi virbalų ...tik šį kartą nebe iš moheros ir iš gerų siūlu skaras mezgu sau , bet visas atliekas sunaudoju : toks azartas smagus apėmė tuos likučius i skaras sumegzti biggrin.gif

Pagal įdėtas schemas megztos skaros, jų primezgus nemažai, bet įdedu tik dvejas:
user posted image

nu sita tai nereali matyt todel kad diebinu zalia spalva wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
P.S. Bežiūrint temą, apraibo akys, užsižiūrėjau į grožius, nepagyriau Jūsų darbelių : nerealūs visų darbai, fantastika , pasaka !!!

Januse, dėkui, čia is paprastų "Princesės" siuliukų megzta...sunaudota ~ 2 matkeliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodauoga: 21 lapkričio 2010 - 14:48
sveikutes, nu jusu skaros nerealios!! uzkabinot ir mane siuo virusu,pradejau ir as aeolian grazuole. pirma karta skara mezgu,tad iskilo klausimukas: ka daryti su tuscia akim? kaip ja suprasti ir kaip ismegzti?
Atsakyti
AINA SAU thumbup.gif , nezinau ar beis sustoti, taip patiko bigsmile.gif ACIU ACIU ACIU uz tema dar karteli ir dar daug kartu 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2010 11 21, 14:47)
P.S. Bežiūrint temą, apraibo akys, užsižiūrėjau į grožius, nepagyriau Jūsų darbelių : nerealūs visų darbai, fantastika , pasaka  !!!

Januse, dėkui, čia is paprastų "Princesės" siuliukų megzta...sunaudota ~ 2 matkeliai 4u.gif

jauciu jai gausis anytai skara reiks sau zalia nesumegzt nes kaiptik siu siulu turiu 3 matkelius likucio
Atsakyti
QUOTE(sniegyte @ 2010 11 21, 14:50)
sveikutes, nu jusu skaros nerealios!! uzkabinot ir mane siuo virusu,pradejau ir as aeolian grazuole. pirma karta skara mezgu,tad iskilo klausimukas: ka daryti su tuscia akim? kaip ja suprasti ir kaip ismegzti?

nieko nedaryt, jos nera isvis mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=pokaitelis,2010 11 21, 15:57]
ACIU

Atsakyti
Labai kibus virusas biggrin.gif

Juodauoga-žalioji graži thumbup.gif
Atsakyti
sveikos skaru grazuoliu mezgejos bigsmile.gif
jungiuosi ir as dar karta pas jus,megsiu ajomajo grazuole.jau pradejau,taip kad startuoju biggrin.gif
Atsakyti