Capricorn, geguzyte, liuksiškos skaros
Sveikos junguosi prie jusu bandysiu ir as sita grozi busimai Anytai kaledoms dovanu megzti
Nereali tema !!!... ...
Skaras tiesiog dievinu, kiek jų turiu, negaliu pasakyt : mezgu be galo be krašto ir vis man jų mažai , jei nepatinka - ardau ir tuoj permezgu kitaip
Čia Prisižiūrėjau grožių, ir vėl griebiausi virbalų ...tik šį kartą nebe iš moheros ir iš gerų siūlu skaras mezgu sau , bet visas atliekas sunaudoju : toks azartas smagus apėmė tuos likučius i skaras sumegzti
Pagal įdėtas schemas megztos skaros, jų primezgus nemažai, bet įdedu tik dvejas:
Čia iš likučių , mano "naminės", jaukiosios skarytės:
Skaras tiesiog dievinu, kiek jų turiu, negaliu pasakyt : mezgu be galo be krašto ir vis man jų mažai , jei nepatinka - ardau ir tuoj permezgu kitaip
Čia Prisižiūrėjau grožių, ir vėl griebiausi virbalų ...tik šį kartą nebe iš moheros ir iš gerų siūlu skaras mezgu sau , bet visas atliekas sunaudoju : toks azartas smagus apėmė tuos likučius i skaras sumegzti
Pagal įdėtas schemas megztos skaros, jų primezgus nemažai, bet įdedu tik dvejas:
Čia iš likučių , mano "naminės", jaukiosios skarytės:
QUOTE(juodauoga @ 2010 11 21, 14:43)
Nereali tema !!!... ...
nu sita tai nereali matyt todel kad diebinu zalia spalva
sveikutes, nu jusu skaros nerealios!! uzkabinot ir mane siuo virusu,pradejau ir as aeolian grazuole. pirma karta skara mezgu,tad iskilo klausimukas: ka daryti su tuscia akim? kaip ja suprasti ir kaip ismegzti?
AINA SAU , nezinau ar beis sustoti, taip patiko ACIU ACIU ACIU uz tema dar karteli ir dar daug kartu
QUOTE(juodauoga @ 2010 11 21, 14:47)
P.S. Bežiūrint temą, apraibo akys, užsižiūrėjau į grožius, nepagyriau Jūsų darbelių : nerealūs visų darbai, fantastika , pasaka !!!
Januse, dėkui, čia is paprastų "Princesės" siuliukų megzta...sunaudota ~ 2 matkeliai
Januse, dėkui, čia is paprastų "Princesės" siuliukų megzta...sunaudota ~ 2 matkeliai
jauciu jai gausis anytai skara reiks sau zalia nesumegzt nes kaiptik siu siulu turiu 3 matkelius likucio
QUOTE(sniegyte @ 2010 11 21, 14:50)
sveikutes, nu jusu skaros nerealios!! uzkabinot ir mane siuo virusu,pradejau ir as aeolian grazuole. pirma karta skara mezgu,tad iskilo klausimukas: ka daryti su tuscia akim? kaip ja suprasti ir kaip ismegzti?
nieko nedaryt, jos nera isvis
[quote=pokaitelis,2010 11 21, 15:57]
ACIU
ACIU
Labai kibus virusas
Juodauoga-žalioji graži
Juodauoga-žalioji graži
sveikos skaru grazuoliu mezgejos
jungiuosi ir as dar karta pas jus,megsiu ajomajo grazuole.jau pradejau,taip kad startuoju
jungiuosi ir as dar karta pas jus,megsiu ajomajo grazuole.jau pradejau,taip kad startuoju