Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

Ačiū ,už gražius posmus mano skarai ir pozuotojoms bis.gif
Atsakyti
Dabar verksiu... cry.gif cry.gif cry.gif -su aeolian aisku, bet kaip su GAIL -nieko nesuprantu is tu chemo, o kaip ji man patiko irgi.... verysad.gif Ir ka durnas daigtas gali suprasti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pokaitelis @ 2010 11 20, 20:38)
Dabar verksiu... cry.gif  cry.gif  cry.gif -su aeolian aisku, bet kaip su GAIL -nieko nesuprantu is tu chemo, o kaip ji man patiko irgi.... verysad.gif Ir ka durnas daigtas gali suprasti... blush2.gif

Aha, issiaiskinau thumbup.gif , na mezgiau pagal aprasyma rusu kalba iki 7 eiles, todel paskui pasimeciau, kaip ta viena uzmetima padaryt jau ziuredama i chema, paskui daejo , kad reik ziuret jau i 9 eile ir viska dvigubint be to, ta prasme eile kartot unsure.gif
Atsakyti
Merginos, SOS, kiek Jūs sunaudojote karoliukų skaroms su 6 Yukom? Pagal pilnas schemas, kur jie nurodyti, kad reikia dėti. Nes antradienį parveža man siūlus (tokie sakė dabar jau nebemadingi tai pagal spec užsakymą parvež. Mochera su plauku ilgesniu) Tai iš to ką turėjau namie išėjo 6 Yukos ir dar įtariu užtektų iki agave final, bet kadangi noriu dovanoti, tai reikėtų puošti karoliukais pagal pilną programą. bigsmile.gif Aš tik nesuprantu kodėl ta mochera nebemadinga- skara kaip pūkas išeina, plonytė, plonytė, nes 4 nr virbalais mezgu, vos ne kaip voratinklis pagal lengvumą. g.gif

Tarp kitko ačiū Capricorn už pamokymą. Vakar nuardžiau iki 10 Yukų ir šiandien jau šokau į finišo tiesiąją su savo skara kita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editamazoji: 20 lapkričio 2010 - 21:05
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 20, 13:28)
Mano Aeolian'a wub.gif
tik tikros spalvos neišgavau niekaip...nuotrauka rodo ką rodo, o yra kažkas tokio kaip šio šrifto spalva  doh.gif

na, man foto spalva labiau patinka, nei šrifto rolleyes.gif o skara thumbup.gif

QUOTE(*zuikulis* @ 2010 11 20, 17:15)
Capricorn,labai grazi skara  thumbup.gif  as taip ir nespejau siulu nusipirkt savajai,bet dabar turiu darbuko megst ,tai skaroms teks palaukt savaitele
va manoji Gail,norinciu pasimaivyt atsirado

bigsmile.gif dailuma ne tik skaros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 20, 19:58)
Picasa3, Photoscape mirksiukas.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Na stai manoji Haruni. As netampiau adatelemis - vietos neturiu, kita vertus, man ir taip grazu smile.gif
user posted image
user posted image
Tikroji spalva pirmojoje nuotraukoje. Mezgiau truputi mazesne nei pagal aprasymus is Kidsilk ir gavosi mazdaug 130*70
Atsakyti
Kokia grazute,tokia lengvute atrodo,silta puri.Tiesiog nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
geguzyte5,labai miela skara wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(editamazoji @ 2010 11 20, 21:03)
Tarp kitko ačiū Capricorn už pamokymą. Vakar nuardžiau iki 10 Yukų ir šiandien jau šokau į finišo tiesiąją su savo skara kita

nėr už ką 4u.gif

QUOTE(-Radė @ 2010 11 20, 22:23)
na, man foto spalva labiau patinka, nei šrifto  rolleyes.gif  o skara  thumbup.gif

ačius 4u.gif

QUOTE(geguzyte5 @ 2010 11 21, 11:54)
Tikroji spalva pirmojoje nuotraukoje. Mezgiau truputi mazesne nei pagal aprasymus is Kidsilk ir gavosi mazdaug 130*70

graži harunka thumbup.gif
spalvos kodas kartais ne 640? bigsmile.gif
Atsakyti
aciu uz pagyrimus 4u.gif

Ant popieriuko parasyta 115.
Atsakyti
QUOTE(geguzyte5 @ 2010 11 21, 13:44)
aciu uz pagyrimus 4u.gif

Ant popieriuko parasyta 115.

pagal pirmą foto pasirodė panaši į mano suknutės spalvą, bet pasirodo manieji Silk mohair (70šilko,30kid moheris), tai kitokie smile.gif
Atsakyti