Ačiū ,už gražius posmus mano skarai ir pozuotojoms
Dabar verksiu... -su aeolian aisku, bet kaip su GAIL -nieko nesuprantu is tu chemo, o kaip ji man patiko irgi.... Ir ka durnas daigtas gali suprasti...
QUOTE(pokaitelis @ 2010 11 20, 20:38)
Dabar verksiu... -su aeolian aisku, bet kaip su GAIL -nieko nesuprantu is tu chemo, o kaip ji man patiko irgi.... Ir ka durnas daigtas gali suprasti...
Aha, issiaiskinau , na mezgiau pagal aprasyma rusu kalba iki 7 eiles, todel paskui pasimeciau, kaip ta viena uzmetima padaryt jau ziuredama i chema, paskui daejo , kad reik ziuret jau i 9 eile ir viska dvigubint be to, ta prasme eile kartot
Merginos, SOS, kiek Jūs sunaudojote karoliukų skaroms su 6 Yukom? Pagal pilnas schemas, kur jie nurodyti, kad reikia dėti. Nes antradienį parveža man siūlus (tokie sakė dabar jau nebemadingi tai pagal spec užsakymą parvež. Mochera su plauku ilgesniu) Tai iš to ką turėjau namie išėjo 6 Yukos ir dar įtariu užtektų iki agave final, bet kadangi noriu dovanoti, tai reikėtų puošti karoliukais pagal pilną programą. Aš tik nesuprantu kodėl ta mochera nebemadinga- skara kaip pūkas išeina, plonytė, plonytė, nes 4 nr virbalais mezgu, vos ne kaip voratinklis pagal lengvumą.
Tarp kitko ačiū Capricorn už pamokymą. Vakar nuardžiau iki 10 Yukų ir šiandien jau šokau į finišo tiesiąją su savo skara kita
Tarp kitko ačiū Capricorn už pamokymą. Vakar nuardžiau iki 10 Yukų ir šiandien jau šokau į finišo tiesiąją su savo skara kita
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 20, 13:28)
Mano Aeolian'a
tik tikros spalvos neišgavau niekaip...nuotrauka rodo ką rodo, o yra kažkas tokio kaip šio šrifto spalva
tik tikros spalvos neišgavau niekaip...nuotrauka rodo ką rodo, o yra kažkas tokio kaip šio šrifto spalva
na, man foto spalva labiau patinka, nei šrifto o skara
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 11 20, 17:15)
Capricorn,labai grazi skara as taip ir nespejau siulu nusipirkt savajai,bet dabar turiu darbuko megst ,tai skaroms teks palaukt savaitele
va manoji Gail,norinciu pasimaivyt atsirado
va manoji Gail,norinciu pasimaivyt atsirado
dailuma ne tik skaros
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 20, 19:58)
Picasa3, Photoscape
Aciu labai
geguzyte5,labai miela skara
QUOTE(editamazoji @ 2010 11 20, 21:03)
nėr už ką
QUOTE(-Radė @ 2010 11 20, 22:23)
na, man foto spalva labiau patinka, nei šrifto o skara
ačius
QUOTE(geguzyte5 @ 2010 11 21, 11:54)
Tikroji spalva pirmojoje nuotraukoje. Mezgiau truputi mazesne nei pagal aprasymus is Kidsilk ir gavosi mazdaug 130*70
graži harunka
spalvos kodas kartais ne 640?
aciu uz pagyrimus
Ant popieriuko parasyta 115.
Ant popieriuko parasyta 115.
QUOTE(geguzyte5 @ 2010 11 21, 13:44)
pagal pirmą foto pasirodė panaši į mano suknutės spalvą, bet pasirodo manieji Silk mohair (70šilko,30kid moheris), tai kitokie