Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

Capri, vien dėl spalvos skara super puper thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Netyčia aptikau temą 4u.gif ir užkabino ir mane ši skara doh.gif . bet man iškilo sunkumai jau pradžioj, tai net nežinau kaip čia man su ja seksis. numezgiau 17 eilių ripsu, surinkau 13 akių. nu ir mezgant pirmą eilę, man per daug akių yra doh.gif (1 nukeliu, 2 ripsu toliau set up chart kaip ir 7 akys, bet kad keturios iš jų yra užmetimas, tai man keturim ir gaunasi per daug). ar aš kažką netaip supratau? gal galit kas pagelbėt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2010 11 20, 13:34)
Netyčia aptikau temą  4u.gif  ir užkabino ir mane ši skara  doh.gif . bet man iškilo sunkumai jau pradžioj, tai net nežinau kaip čia man su ja seksis. numezgiau 17 eilių ripsu, surinkau 13 akių. nu ir mezgant pirmą eilę, man per daug akių yra  doh.gif (1 nukeliu, 2 ripsu toliau set up chart kaip ir 7 akys, bet kad keturios iš jų yra užmetimas, tai man keturim ir gaunasi per daug). ar aš kažką netaip supratau? gal galit kas pagelbėt... blush2.gif

Pakartoju tekstuką. taip darai? tų akių turi daugėti, kaip kitaip skara didės biggrin.gif

Dabar pirma eilė, kraštinę nukeli, 2 akys ripsu (jos mezgamos gerom abiejose pusėse- čia bus ilgasis skaros kraštas) 1 eilė iš Setup chart (7 schemos akys kaip sakai ir turi gautis iki centrinės akies ir tiek pat po jos, neskaitant ripso akių ir kraštinių), 1 gera (centrinė akis, ją gerai būtų pažymėt), 1eilė iš Setup chart, 2 akys ripsu, 1 kraštinė. Išvirkščia eilė mezgama pagal raštą, išskyrus ripso akis pradžioj ir gale.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Capricorn: 20 lapkričio 2010 - 13:43
oi, ačiū už apšvietimą 4u.gif 4u.gif tik aš ir sugebu nedaskaityt iki galo blush2.gif dabar jau vėl perskaičius viskas aišku kol kas smile.gif kažkaip sugebėjau vidurį sakinio išmest. ir vis skaičiau skaičiavau ir nepamačiau klaidos.
Atsakyti
As esu ardziusi moherinuke, tad man nebuvo taip labai jau sunku. Aisku mezginys buvo dar neplautas.

Ismezgiau paskutine eile pagal rasta savosios Haruni. Sakykit, o reikia po paskutiniosios eiles pagal rasta dar eile blogosiomis megzti, ar jau is karto uzbaigineti?
Einu ieskoti dar aprasymo, kaip ten uzbaiginejimas vyksta su vaseliu.
Papildyta:
Capricorn, arjau pradejai pusskare? As prisijungciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzyte5 @ 2010 11 20, 16:36)
As esu ardziusi moherinuke, tad man nebuvo taip labai jau sunku. Aisku mezginys buvo dar neplautas.

Ismezgiau paskutine eile pagal rasta savosios Haruni. Sakykit, o reikia po paskutiniosios eiles pagal rasta dar eile blogosiomis megzti, ar jau is karto uzbaigineti?
Einu ieskoti dar aprasymo, kaip ten uzbaiginejimas vyksta su vaseliu.
Papildyta:

Reikia paskutine eile ismegzt isvirkscia puse, po to uzbaiginet vaseliu. As jau baigiau HAruni, liko tik nufotografuoti ir ikelti... ax.gif
Atsakyti
As dar savosios nepabaigiau, nes vienas namu gyventojas atima visa demesi. Taciau jau mezgu finaline, paskutine dali. Dziaugiuosi, kad nepadauginau yukos, nes panasu, kad skara bus ne per didele mirksiukas.gif
Dar pastebejau, kad visgi nepukuoti siuliukai geriau tinka siai skarai. Bent jau is sudetu nuotrauku susidariau tokia nuomone. O pati mezgu is angoros, siek tiek pukuotos. Kadangi dovanu, tai nusimegsiu sau antra is kokios viskozes ar vilneles. Beje, visu skaros fantastiskos!!!! 4u.gif
Atsakyti
Capricorn,labai grazi skara thumbup.gif as taip ir nespejau siulu nusipirkt savajai,bet dabar turiu darbuko megst ,tai skaroms teks palaukt savaitele
va manoji Gail,norinciu pasimaivyt atsirado
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
[quote=*zuikulis*,2010 11 20, 16:15]
Capricorn,labai grazi skara thumbup.gif as taip ir nespejau siulu nusipirkt savajai,bet dabar turiu darbuko megst ,tai skaroms teks palaukt savaitele
va manoji Gail,norinciu pasimaivyt atsirado
Na grazi, labai , ir pamaivos grazios smile.gif
Atsakyti
As truputi ne i tema blush2.gif , bet gal kas pasakytumete su kokia programele taip graziai kelias nuotraukas i viena sukompanuojate? 4u.gif
Atsakyti
Noriu susirgti sia liga, bet baiminuosi kad nepavyks. su virbalais pykstuosi ax.gif o jus del kiekvienos akies kankinti tai nesinori. nors cia taip aiskiai viskas parasyta.
tai va pradzioj pasakykit kokia dydzio daugmaz mazas variantas ir didelis?
Atsakyti
QUOTE(geguzyte5 @ 2010 11 20, 15:36)

Dar ne smile.gif Baiginėju suknutę mirksiukas.gif gal kitos savaitės gale pradėsiu smile.gif Blaškausi tarp Anni ir Abrazo mirksiukas.gif Jos panašios...bet gal Anni labiau patinka mirksiukas.gif

QUOTE(IngridaGal @ 2010 11 20, 18:39)
As truputi ne i tema blush2.gif , bet gal kas pasakytumete su kokia programele taip graziai kelias nuotraukas i viena sukompanuojate? 4u.gif

Picasa3, Photoscape mirksiukas.gif

Ačiū pastebėjusioms mano skarą 4u.gif

Zuikuli, ir Gail ir pozuotojos thumbup.gif
Atsakyti