Capri, vien dėl spalvos skara super puper
Netyčia aptikau temą ir užkabino ir mane ši skara . bet man iškilo sunkumai jau pradžioj, tai net nežinau kaip čia man su ja seksis. numezgiau 17 eilių ripsu, surinkau 13 akių. nu ir mezgant pirmą eilę, man per daug akių yra (1 nukeliu, 2 ripsu toliau set up chart kaip ir 7 akys, bet kad keturios iš jų yra užmetimas, tai man keturim ir gaunasi per daug). ar aš kažką netaip supratau? gal galit kas pagelbėt...
QUOTE(Renacio @ 2010 11 20, 13:34)
Netyčia aptikau temą ir užkabino ir mane ši skara . bet man iškilo sunkumai jau pradžioj, tai net nežinau kaip čia man su ja seksis. numezgiau 17 eilių ripsu, surinkau 13 akių. nu ir mezgant pirmą eilę, man per daug akių yra (1 nukeliu, 2 ripsu toliau set up chart kaip ir 7 akys, bet kad keturios iš jų yra užmetimas, tai man keturim ir gaunasi per daug). ar aš kažką netaip supratau? gal galit kas pagelbėt...
Pakartoju tekstuką. taip darai? tų akių turi daugėti, kaip kitaip skara didės
Dabar pirma eilė, kraštinę nukeli, 2 akys ripsu (jos mezgamos gerom abiejose pusėse- čia bus ilgasis skaros kraštas) 1 eilė iš Setup chart (7 schemos akys kaip sakai ir turi gautis iki centrinės akies ir tiek pat po jos, neskaitant ripso akių ir kraštinių), 1 gera (centrinė akis, ją gerai būtų pažymėt), 1eilė iš Setup chart, 2 akys ripsu, 1 kraštinė. Išvirkščia eilė mezgama pagal raštą, išskyrus ripso akis pradžioj ir gale.
oi, ačiū už apšvietimą tik aš ir sugebu nedaskaityt iki galo dabar jau vėl perskaičius viskas aišku kol kas kažkaip sugebėjau vidurį sakinio išmest. ir vis skaičiau skaičiavau ir nepamačiau klaidos.
As esu ardziusi moherinuke, tad man nebuvo taip labai jau sunku. Aisku mezginys buvo dar neplautas.
Ismezgiau paskutine eile pagal rasta savosios Haruni. Sakykit, o reikia po paskutiniosios eiles pagal rasta dar eile blogosiomis megzti, ar jau is karto uzbaigineti?
Einu ieskoti dar aprasymo, kaip ten uzbaiginejimas vyksta su vaseliu.
Papildyta:
Capricorn, arjau pradejai pusskare? As prisijungciau
Ismezgiau paskutine eile pagal rasta savosios Haruni. Sakykit, o reikia po paskutiniosios eiles pagal rasta dar eile blogosiomis megzti, ar jau is karto uzbaigineti?
Papildyta:
QUOTE(geguzyte5 @ 2010 11 20, 16:36)
As esu ardziusi moherinuke, tad man nebuvo taip labai jau sunku. Aisku mezginys buvo dar neplautas.
Papildyta:
Papildyta:
Reikia paskutine eile ismegzt isvirkscia puse, po to uzbaiginet vaseliu. As jau baigiau HAruni, liko tik nufotografuoti ir ikelti...
As dar savosios nepabaigiau, nes vienas namu gyventojas atima visa demesi. Taciau jau mezgu finaline, paskutine dali. Dziaugiuosi, kad nepadauginau yukos, nes panasu, kad skara bus ne per didele
Dar pastebejau, kad visgi nepukuoti siuliukai geriau tinka siai skarai. Bent jau is sudetu nuotrauku susidariau tokia nuomone. O pati mezgu is angoros, siek tiek pukuotos. Kadangi dovanu, tai nusimegsiu sau antra is kokios viskozes ar vilneles. Beje, visu skaros fantastiskos!!!!
Dar pastebejau, kad visgi nepukuoti siuliukai geriau tinka siai skarai. Bent jau is sudetu nuotrauku susidariau tokia nuomone. O pati mezgu is angoros, siek tiek pukuotos. Kadangi dovanu, tai nusimegsiu sau antra is kokios viskozes ar vilneles. Beje, visu skaros fantastiskos!!!!
[quote=*zuikulis*,2010 11 20, 16:15]
Capricorn,labai grazi skara as taip ir nespejau siulu nusipirkt savajai,bet dabar turiu darbuko megst ,tai skaroms teks palaukt savaitele
va manoji Gail,norinciu pasimaivyt atsirado
Na grazi, labai , ir pamaivos grazios
Capricorn,labai grazi skara as taip ir nespejau siulu nusipirkt savajai,bet dabar turiu darbuko megst ,tai skaroms teks palaukt savaitele
va manoji Gail,norinciu pasimaivyt atsirado
Na grazi, labai , ir pamaivos grazios
As truputi ne i tema , bet gal kas pasakytumete su kokia programele taip graziai kelias nuotraukas i viena sukompanuojate?
Noriu susirgti sia liga, bet baiminuosi kad nepavyks. su virbalais pykstuosi o jus del kiekvienos akies kankinti tai nesinori. nors cia taip aiskiai viskas parasyta.
tai va pradzioj pasakykit kokia dydzio daugmaz mazas variantas ir didelis?
tai va pradzioj pasakykit kokia dydzio daugmaz mazas variantas ir didelis?
QUOTE(geguzyte5 @ 2010 11 20, 15:36)
Dar ne Baiginėju suknutę gal kitos savaitės gale pradėsiu Blaškausi tarp Anni ir Abrazo Jos panašios...bet gal Anni labiau patinka
QUOTE(IngridaGal @ 2010 11 20, 18:39)
As truputi ne i tema , bet gal kas pasakytumete su kokia programele taip graziai kelias nuotraukas i viena sukompanuojate?
Picasa3, Photoscape
Ačiū pastebėjusioms mano skarą
Zuikuli, ir Gail ir pozuotojos