Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

QUOTE(Capricorn @ 2010 11 20, 10:29)
Rytas už vakarą protingesnis smile.gif
Aišku moherį ardyti ne kas...bet...
Dabar galvoju, o kodėl jūs neklausėt anksčiau apie tas Yuccas čia, juk online tema...būtų anksčiau patarę kad nenudidint smile.gif

Nedrasu gal buvo... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nezinau. Itariau, kad per didele nurakiau, bet kad tooookia...
QUOTE(rasyte_ @ 2010 11 20, 10:33)
Nu gi neardyk unsure.gif
Nite patare kaip uzbaigti, turesi skara kitokia nei Aeolian, o kita skara jau megzk pagal isntrukcijas ir turesi du grozius mirksiukas.gif
Nes bent jau man ardtas mocheris - nebe toks mielas schmoll.gif

Mano mocheris su silku. Normaliai jis ardosi, aisku ne paprasta vilnele, bet puse pempes. Yra teke mocherinuke megzt tai irgi ardziau, nepasakyciau, kad nukentejo siuliukas... ax.gif

Turiu toki "trukuma" mezgime. Jei uzsibreziau tiksla, kad turi atrodyti taip ir ne kitaip - ardysius iki pamelynavimo. Kitaisp zinau, kad daiktas bus nemielas ir dulkes spintoje... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nedrasute: 20 lapkričio 2010 - 09:39
QUOTE(Nedrasute @ 2010 11 20, 09:37)

Turiu toki "trukuma" mezgime. Jei uzsibreziau tiksla, kad turi atrodyti taip ir ne kitaip - ardysius iki pamelynavimo. Kitaisp zinau, kad daiktas bus nemielas ir dulkes spintoje...  doh.gif  blush2.gif

Cia ne trukumas, o kaip tik geras bruozas mirksiukas.gif
Alia as neardyciau, pabaigciau sia skara - butu dovanoms, o sau jau megzciau kita mirksiukas.gif
Atsakyti
o man nelenda vašelis per karoliuką. doh.gif Kokio dydžio vašelį naudojate? Pas mane 0,9 buvo ploniausias iš turimų namuose. Gal reiktų plonesnį pirktis? Atrodo, kad būna 0,75? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2010 11 20, 10:13)
o man nelenda vašelis per karoliuką.  doh.gif  Kokio dydžio vašelį naudojate? Pas mane 0,9 buvo ploniausias iš turimų namuose. Gal reiktų plonesnį pirktis? Atrodo, kad būna 0,75?  g.gif

žiūrint koks karoliukas, man pro sw 4mm lindo tik 0,5 vašelis smile.gif
Atsakyti
kazkada buvo merginos sake, kad vaselis 0.5mm
deja tokio as net pirkt niekur nemacius... blush2.gif
Atsakyti
yra pirkti, tik gal ne visur...
Atsakyti
Reiks lėkti į parduotuvę ieškoti vašelio, nes kitaip tai neprakaišiosiu gi tų karoliukų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2010 11 20, 11:13)
o man nelenda vašelis per karoliuką.  doh.gif  Kokio dydžio vašelį naudojate? Pas mane 0,9 buvo ploniausias iš turimų namuose. Gal reiktų plonesnį pirktis? Atrodo, kad būna 0,75?  g.gif

0,5mm arba su specialia vielute, kuria siūlas į adatą veriamas - bandžiau 4mm svarovskio kristaliuką vert, lengvai perlindo wink.gif

QUOTE(aaagnex @ 2010 11 20, 11:17)
kazkada buvo merginos sake, kad vaselis 0.5mm
deja tokio as net pirkt niekur nemacius... blush2.gif

Rainbow firmos, Maximose, Rimi'nėse, IKI'nėse tikrai yra wink.gif
Atsakyti
Mano Aeolian'a wub.gif
user posted image

tik tikros spalvos neišgavau niekaip...nuotrauka rodo ką rodo, o yra kažkas tokio kaip šio šrifto spalva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 20, 13:28)
Mano Aeolian'a wub.gif

Labai labai grazi thumbup.gif

O as niekaip nenuvaziuoju adateliu, tai taip negaliu iki galo saviske uzbaigti :oh
Atsakyti
Labai grazi paskutiniosios Capricon skaros spalva.kaip burokeline.As savajai karoliukams prakaisioti naudojau 0,55 mm.vaseliu,tai bedos kaip ir nebuvo.Tik nemoku as cia foto patalpinti. verysad.gif prisiskaitinejau,bet vistiek neaisku.
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 20, 12:28)
Mano Aeolian'a wub.gif
user posted image

tik tikros spalvos neišgavau niekaip...nuotrauka rodo ką rodo, o yra kažkas tokio kaip šio šrifto spalva  doh.gif

Ech, grazumelis tos skaros wub.gif , na nieko ateis ir i mano kiema svente.Kada nors rolleyes.gif
Atsakyti