Kadangi ši tema įvarioms skaroms, tai prie Jūsų megztų gražuolių parodysiu ir aš ką praeitą žiemą mezgiau "Haruni", "Gail" ( ir skraistė pagal ją) bei "Shetland"
Oho kiek naujų skarų
Laimuže, ten pirma kairėje Gail?
Laimuže, ten pirma kairėje Gail?
Capricorn, pirma kairėj skraistė, megzta pagal Gail schemas, o žemiau žalia - jau tik skara Gail
Aš jau gal prieš metus tuo "virusu" buvau užsikrėtus, bet jaučiu tuoj vėl "susirgsiu", kai tik laiko laisvesnio atsiras
Aš jau gal prieš metus tuo "virusu" buvau užsikrėtus, bet jaučiu tuoj vėl "susirgsiu", kai tik laiko laisvesnio atsiras
ohoho kokiu groziu uzderejo
QUOTE(-Radė @ 2010 11 14, 14:18)
aš mezgiau pagal 4-tą variantą nedidukę po 6 lapelius, kaip nuorodoj žalia
raportas - raudonai, bet po Aeolian, tai net schemos nereik, kai į antrą lapelį įkopi
raportas - raudonai, bet po Aeolian, tai net schemos nereik, kai į antrą lapelį įkopi
Kokie tos nedidukės išmatavimai?
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 14, 17:29)
Kokie tos nedidukės išmatavimai?
147cm plačiausios kraštines ir 70 cm kažkur per centrinę akį
QUOTE(-Radė @ 2010 11 14, 17:37)
147cm plačiausios kraštines ir 70 cm kažkur per centrinę akį
O ją galima didinti pvz dviem lapukais dar prie tų šešių?
ir kiek suėjo taviškei siūlo bei kokio gal pameni?
Kas mezgete Haruni, paaiskinkite pacia pradzia, nes as rusiskai nelabai suprantu.
Uzdedam tris akis, mezgame 5 eiles, o toliau... Ar irgi sirinkti po tris is sonu, ar kazkaip uzdeti jas?
Uzdedam tris akis, mezgame 5 eiles, o toliau... Ar irgi sirinkti po tris is sonu, ar kazkaip uzdeti jas?
QUOTE(geguzyte5 @ 2010 11 14, 17:15)
Kas mezgete Haruni, paaiskinkite pacia pradzia, nes as rusiskai nelabai suprantu.
Čia parodytas pats principas, o jau akių renki kiek tau reikia. http://dampcityknits...er-tab-cast-on/
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 14, 17:40)
O ją galima didinti pvz dviem lapukais dar prie tų šešių?
didinti galima kiek širdis geidžia ir siūlai leidžia - pridedant po lapuką iš kraštų ir aplink centrinę akį. Tiesa, centro akį aš mezgiau paprastai, paskui atradau, kad reiktų persuktą megzt
aš prie foto surašiau
Angora ram, 90gr/400m, 2,5 virbalai - čia tiek reikėjo mano skarutei