Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

QUOTE(Capricorn @ 2010 11 19, 20:06)
Tu laisvai mezgi??? einu pamatuot kai mezgiau laivai ir kai sau veržliau...kiek cm yra vien iki Yuccos galo mirksiukas.gif

Jo laisvokai mezgu. tai dabar pas mane nuo skaros vidurio iki 14 Yukkos 50 cm per ilgąjį kraštą. Na perdėjau biškį- 14 yukų- Tai suma sumarum 1m per ilgį.
Atsakyti
Merginos negasdinkit. As 10 lapu dariau... doh.gif Kiba dviese galesim apsivynioje eit. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2010 11 19, 20:11)
Merginos negasdinkit. As 10 lapu dariau... doh.gif Kiba dviese galesim apsivynioje eit.  g.gif

ax.gif blink.gif Tu taip išsigandai kaip tavo avatare katukas? Tai nebijok ir aš laukiu atsakymo kiek siūlys lapų palikti. lotuliukas.gif
Atsakyti
Taaaaip...pirmąją, jau rodytą, mezgiau 3,5 virbalais, šilkmoheris:
Matavau ašį žemyn. Iki Yuccos pabaigos nuo pradžios-34cm, nuo to taško dar iki galo 54cm (matai kiek daug) smile.gif Viso ašis 88cm. man net užupakalį visą dengia, nors ir aukšta esu, bet mamukui bus liuks biggrin.gif Plotis nuo vieno kampo iki kito (viršuje) 170cm

Antroji iš šilkmoherio ir mezgta veržliau bei 2,5 virbaliukais (dar nerodytoji):
Iki Yuccos dalies galo 26cm, nuo ten iki pabaigos visos skaros 46cm. Viso 72cm. visas plotis viršuj 140cm.

Ir jos abi yra mažasis variantas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Capricorn: 19 lapkričio 2010 - 20:14
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 19, 20:13)
Taaaaip...pirmąją, jau rodytą, mezgiau 3,5 virbalais, šilkmoheris:
Matavau ašį žemyn. Iki Yuccos pabaigos nuo pradžios-34cm, nuo to taško dar iki galo 54cm (matai kiek daug) smile.gif Plotis nuo vieno kampo iki kito (viršuje) 170cm

Antroji iš šilkmoherio ir mezgta veržliau bei 2,5 virbaliukais (dar nerodytoji):
Iki Yuccos dalies galo 26cm, nuo ten iki pabaigos visos skaros 46cm, visas plotis viršuj 140cm.

Ir jos abi yra mažasis variantas cool.gif

Eina na.....mo blink.gif blink.gif Tai mažasis čia tipo 4 eilės lapukų? Tai palauk, Jei krašti po 54 cm, tai mano visos skaros ilgis per ilgąjį krštą bus 2 m? Gal norite po palapine kas į svečiu? doh.gif
Atsakyti
Tai jei keturiolika Yuccų sudaro tau 50, kraštas sudarys dar daugiau nei daba, tai maždaug ašis bus metras dvidešimt gal išskalbus...prisimink kad dar neskalbei ir matuoji...tai sumoj kas gausis...nu PAKLODĖĖĖĖĖĖĖĖĖ biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(editamazoji @ 2010 11 19, 20:16)
Eina na.....mo  blink.gif  blink.gif  Tai mažasis čia tipo 4 eilės lapukų? Tai palauk, Jei krašti po 54 cm, tai mano visos skaros ilgis per ilgąjį krštą bus 2 m? Gal norite po palapine kas į svečiu? doh.gif

Nu tai ką aš tau sakau moter lotuliukas.gif
Pas mani nuo centro žiūrint žemyn 6 lapukai yra mirksiukas.gif
kaip originale-mažame variante smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Capricorn: 19 lapkričio 2010 - 20:20
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 19, 20:18)
Tai jei keturiolika Yuccų sudaro tau 50, kraštas sudarys dar daugiau nei daba, tai maždaug ašis bus metras dvidešimt gal išskalbus...prisimink kad dar neskalbei ir matuoji...tai sumoj kas gausis...nu PAKLODĖĖĖĖĖĖĖĖĖ biggrin.gif
Papildyta:

Nu tai ką aš tau sakau moter lotuliukas.gif
Pas mani nuo centro žiūrint žemyn 6 lapukai yra mirksiukas.gif

Na tai kiek palikti? 6, 8? ar 4? Aš noriu gerai įsisukti ant kėdės, kad strėnų neperpūstų. Patarkit.
Atsakyti
O as audziu minti Agave chat viena daryt. Ne dvi kaip didziajai priklauso.

Ar ardyt... g.gif Mano irgi silkmocheris... Ardosi nefainiai... verysad.gif
Atsakyti
jei nori labai didelės užteks 8 kartus pakartotos Yuccos točniai per akis... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nedrasute @ 2010 11 19, 20:21)
O as audziu minti Agave chat viena daryt. Ne dvi kaip didziajai priklauso.

Ar ardyt... g.gif Mano irgi silkmocheris... Ardosi nefainiai... verysad.gif

a sueis potam galai g.gif
nežinau-rizikuokit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(editamazoji @ 2010 11 19, 21:20)
Na tai kiek palikti? 6, 8? ar 4? Aš noriu gerai įsisukti ant kėdės, kad strėnų neperpūstų. Patarkit.

Nu 4 kaip ir mazai... blush2.gif
Mudviems visko dauuuuug reik, ko gero... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 19, 21:23)
jei nori labai didelės užteks 8 kartus pakartotos Yuccos točniai per akis... smile.gif
Papildyta:

a sueis potam galai g.gif
nežinau-rizikuokit biggrin.gif

Nepagalvojau... g.gif
Atidedu iki rytojaus, nes rankos nekyla ir sirdis krauju sruva..
Atsakyti
[quote=Capricorn,2010 11 19, 20:23]
Papildyta:

Jezau šitiek darbo niekais doh.gif doh.gif unsure.gif Savaitę kankinausi darbe vakarais. Vyras dar šaipėsi, kad tiek laiko su vienu mezginiu terliojuos ir niekaip nebaigiu doh.gif Neveltui šaipės. Ale paguoda ta, kad nematys kaip ardau, kai reise yra mirksiukas.gif Gal vaikai neišduos. Bo visi dantis pakabinę laukia kas čia mamai gausis.
Atsakyti
QUOTE(editamazoji @ 2010 11 19, 20:26)
Bo visi dantis pakabinę laukia kas čia mamai gausis.

lotuliukas.gif
Atsakyti