Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

Baigiau savo ryskiai geltona storaja Aeolian skara blush2.gif
Kaip salikas bus nesiojama... blush2.gif Bet nors ir virbalai ir siulai stori nesigavo ji man didele, gal, kad dar neistampyta i ilgi g.gif

taigi, kai megsiu plonaji varianta - teks didint, nors ir kaip man tas nepatinka ax.gif
Papildyta:
Noriu megzti skara echo flower - gal kas galit parasyt nuo ko pradet? ax.gif

Schemas radau, bet ka po ko megzt, kiek kartu - gal kas nepatingetu pasidalint blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 19 lapkričio 2010 - 16:23
Sveikos, ka tik pabaigiau grazuole Aeolian lotuliukas.gif , mazoka atrodo, tad tikiuos, kad po plovimo ir tampymo prasitampys ax.gif
Atsakyti
kaip tik echo atsispausdinau unsure.gif dabar studijuoju ką po ko kada kaip doh.gif
user posted image
sakau gal pradžia kaip nuo vidurio būtų g.gif gal kuri parašys aiškiau
Atsakyti
ooooooooo kokie grožiai... lenkiu galvą žemai žemai. Visada norėjau kažką tokio nusimegzt, reiks kažkaip prisiverst pagaliau doh.gif ax.gif
Atsakyti
Na va pagaliau ir aš pabaigiau blush-anim-cl.gif:Siūlai angora,ilgosios kraštinės ilgis160 cm.,o palei centrinę akį 79cm.Ne tokia ji maža,nors mezgiau yarn setup tik 4 raportus rolleyes.gif .Kitą aeolian pradėjau draugei iš princes juodų siūlų 65 proc.poliakrilo ,
35 moherio.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2010 11 19, 19:19)
ooooooooo kokie grožiai... lenkiu galvą žemai žemai. Visada norėjau kažką tokio nusimegzt, reiks kažkaip prisiverst pagaliau doh.gif ax.gif

prisiverst nereikia, reikia tik labai labai panorėti mirksiukas.gif

QUOTE(usnis @ 2010 11 19, 19:45)
Na va pagaliau ir aš pabaigiau blush-anim-cl.gif:Siūlai angora,ilgosios kraštinės ilgis160 cm.,o palei centrinę akį 79cm.Ne tokia ji maža,nors mezgiau yarn setup tik 4 raportus rolleyes.gif .Kitą aeolian pradėjau draugei iš princes juodų siūlų 65 proc.poliakrilo ,
35 moherio.

daili skara bigsmile.gif
Atsakyti
USNIS, dailus rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
Na žiūriu, žiūriu aš į Jūsų grožius ir galvoju gal man saviškę nuardyti? Nuvariau 14 Yukka, o pas jus po 4 6 eiles lapukų ir tai didelės. ir pasakykit o tai kam tas Transition chart, jei reikia Agave megzti? Tai transition nemegzti? Nes aš pradėjau ir man pagal akis simetriškai jis visai neįsipaišo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editamazoji: 19 lapkričio 2010 - 19:55
QUOTE(editamazoji @ 2010 11 19, 19:55)
Na žiūriu, žiūriu aš į Jūsų grožius ir galvoju gal man saviškę nuardyti? Nuvariau 14 Yukka, o pas jus po 4 6 eiles lapukų ir tai didelės. ir pasakykit o tai kam tas Transition chart, jei reikia Agave megzti? Tai transition nemegzti? Nes aš pradėjau ir man pagal akis simetriškai jis visai neįsipaišo  g.gif

reikia transition drinks_cheers.gif viskas turi įsipaišyti po Yuccos mirksiukas.gif
ir sakyč kad gal nuardyk, nes nusimegsi paklodę cool.gif
Atsakyti
Ačiū už įvertinimą,ir už tai kad užkrėtėt tokiu smagiu virusu thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 19, 19:58)
reikia transition drinks_cheers.gif viskas turi įsipaišyti po Yuccos mirksiukas.gif
ir sakyč kad gal nuardyk, nes nusimegsi paklodę cool.gif

blink.gif blink.gif Ooooo tai kiek užima baigiamieji kraštų mezginiai vietos skaroje? Net žadą atėmė nuo Capricorn išsireiškimo. Aš tai galvojau, kad darbe prie kompo apsisiautimui pats tas man bus blink.gif blink.gif g.gif

Kiek siūlot lapų palikti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editamazoji: 19 lapkričio 2010 - 20:00
QUOTE(editamazoji @ 2010 11 19, 20:00)
blink.gif  blink.gif Ooooo tai kiek užima baigiamieji kraštų mezginiai vietos skaroje? Net žadą atėmė nuo Capricorn išsireiškimo. Aš tai galvojau, kad darbe prie kompo apsisiautimui pats tas man bus blink.gif  blink.gif  g.gif

Kiek siūlot lapų palikti?

Tu laisvai mezgi??? einu pamatuot kai mezgiau laivai ir kai sau veržliau...kiek cm yra vien iki Yuccos galo mirksiukas.gif
Atsakyti