Baigiau savo ryskiai geltona storaja Aeolian skara
Kaip salikas bus nesiojama... Bet nors ir virbalai ir siulai stori nesigavo ji man didele, gal, kad dar neistampyta i ilgi
taigi, kai megsiu plonaji varianta - teks didint, nors ir kaip man tas nepatinka
Papildyta:
Noriu megzti skara echo flower - gal kas galit parasyt nuo ko pradet?
Schemas radau, bet ka po ko megzt, kiek kartu - gal kas nepatingetu pasidalint
Sveikos, ka tik pabaigiau grazuole Aeolian , mazoka atrodo, tad tikiuos, kad po plovimo ir tampymo prasitampys
kaip tik echo atsispausdinau dabar studijuoju ką po ko kada kaip
sakau gal pradžia kaip nuo vidurio būtų gal kuri parašys aiškiau
sakau gal pradžia kaip nuo vidurio būtų gal kuri parašys aiškiau
ooooooooo kokie grožiai... lenkiu galvą žemai žemai. Visada norėjau kažką tokio nusimegzt, reiks kažkaip prisiverst pagaliau
Na va pagaliau ir aš pabaigiau :Siūlai angora,ilgosios kraštinės ilgis160 cm.,o palei centrinę akį 79cm.Ne tokia ji maža,nors mezgiau yarn setup tik 4 raportus .Kitą aeolian pradėjau draugei iš princes juodų siūlų 65 proc.poliakrilo ,
35 moherio.
35 moherio.
QUOTE(Neglaite @ 2010 11 19, 19:19)
ooooooooo kokie grožiai... lenkiu galvą žemai žemai. Visada norėjau kažką tokio nusimegzt, reiks kažkaip prisiverst pagaliau
prisiverst nereikia, reikia tik labai labai panorėti
QUOTE(usnis @ 2010 11 19, 19:45)
Na va pagaliau ir aš pabaigiau :Siūlai angora,ilgosios kraštinės ilgis160 cm.,o palei centrinę akį 79cm.Ne tokia ji maža,nors mezgiau yarn setup tik 4 raportus .Kitą aeolian pradėjau draugei iš princes juodų siūlų 65 proc.poliakrilo ,
35 moherio.
35 moherio.
daili skara
USNIS, dailus rezultatas
Na žiūriu, žiūriu aš į Jūsų grožius ir galvoju gal man saviškę nuardyti? Nuvariau 14 Yukka, o pas jus po 4 6 eiles lapukų ir tai didelės. ir pasakykit o tai kam tas Transition chart, jei reikia Agave megzti? Tai transition nemegzti? Nes aš pradėjau ir man pagal akis simetriškai jis visai neįsipaišo
QUOTE(editamazoji @ 2010 11 19, 19:55)
Na žiūriu, žiūriu aš į Jūsų grožius ir galvoju gal man saviškę nuardyti? Nuvariau 14 Yukka, o pas jus po 4 6 eiles lapukų ir tai didelės. ir pasakykit o tai kam tas Transition chart, jei reikia Agave megzti? Tai transition nemegzti? Nes aš pradėjau ir man pagal akis simetriškai jis visai neįsipaišo
reikia transition viskas turi įsipaišyti po Yuccos
ir sakyč kad gal nuardyk, nes nusimegsi paklodę
Ačiū už įvertinimą,ir už tai kad užkrėtėt tokiu smagiu virusu .
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 19, 19:58)
reikia transition viskas turi įsipaišyti po Yuccos
Ooooo tai kiek užima baigiamieji kraštų mezginiai vietos skaroje? Net žadą atėmė nuo Capricorn išsireiškimo. Aš tai galvojau, kad darbe prie kompo apsisiautimui pats tas man bus
Kiek siūlot lapų palikti?
QUOTE(editamazoji @ 2010 11 19, 20:00)
Ooooo tai kiek užima baigiamieji kraštų mezginiai vietos skaroje? Net žadą atėmė nuo Capricorn išsireiškimo. Aš tai galvojau, kad darbe prie kompo apsisiautimui pats tas man bus
Tu laisvai mezgi??? einu pamatuot kai mezgiau laivai ir kai sau veržliau...kiek cm yra vien iki Yuccos galo