Aciu visoms Kol kas tai graziausia mano skara is penkiu. Bet visgi sitas rastas kaprizingas, jam reikia ir spalva, ir siula pataikyt
QUOTE(Liniuka @ 2010 11 17, 21:05)
Pasirodysiu kampeli savo skaros. Tik spalva blico iskraipyta ir voratinklinio lengvumo nesimato 55 g. Angora2.
QUOTE(Liniuka @ 2010 11 17, 22:19)
Aciu
Giedre27, taip rastas turi museliu elementu, nes ismezgama is dvieju arba triju akiu 9. Tik muselese jos kitoje eileje vel sumezgamos, o cia pirma ismezgami lapeliai, o tik 5-7 eilese sumezgama. Rastas
Giedre27, taip rastas turi museliu elementu, nes ismezgama is dvieju arba triju akiu 9. Tik muselese jos kitoje eileje vel sumezgamos, o cia pirma ismezgami lapeliai, o tik 5-7 eilese sumezgama. Rastas
o gal butu galima sitos skaros visa aprasyma ir schemutes gauti, labai grazi skara
QUOTE(rnikole @ 2010 11 18, 11:56)
o gal butu galima sitos skaros visa aprasyma ir schemutes gauti, labai grazi skara
Pagrindas Echo Flower. Mezgiau setup ir flower schemas. O krasciukus paprasciausiai mezgiau gerosiomis ir takelius uzmetimas gera uzmetimas.
Kagi, mezgu Aeolian sali. Numezgiau mazaji varijanta iki final agave chart. Viskas buvo labai lengva, be susipratimu ir ardymu. Visos temos pilnumoj neskaiciau, tai galbut apie tai buvo kalbeta, bet man pirmoji final agave eilute nesigauna, kazkaip nesiderina su transitional... Gal galit padeti?
QUOTE(lasvegiete @ 2010 11 18, 15:51)
Kagi, mezgu Aeolian sali. Numezgiau mazaji varijanta iki final agave chart. Viskas buvo labai lengva, be susipratimu ir ardymu. Visos temos pilnumoj neskaiciau, tai galbut apie tai buvo kalbeta, bet man pirmoji final agave eilute nesigauna, kazkaip nesiderina su transitional... Gal galit padeti?
Tipinė analizuota išanalizuota klaida
Final agave atsiranda naujas simbolis - paryškintas pakrypęs brūkšniukas - sumezgama ne po dvi, o po tris akis
QUOTE(Šilingė @ 2010 11 18, 07:02)
Tipinė analizuota išanalizuota klaida
Final agave atsiranda naujas simbolis - paryškintas pakrypęs brūkšniukas - sumezgama ne po dvi, o po tris akis
aciu!
atnesu parodyt savaji varianta
Grazu matosi, kad tampriai mezgi Kokie matmenys gavosi?
QUOTE(Liniuka @ 2010 11 18, 16:58)
Grazu matosi, kad tampriai mezgi Kokie matmenys gavosi?
liniuk cia is panasiu storuu siulu kaip tu raudona haruni mezgei . Zodziu merino vilnele plona, Virbalai 5 mm. svoris 130 gr . o matmenys , tai 160 cm ilgio o stuburas 80 cm...
patenkinau sportini interesa ir turiu siltuokliska paltuko papuosala
Lusasita - labai grazi skara
Gal galit pasakyt kaip uzbaigt paskutine eile? kazkur skaiciau, bet dabar nerandu Ar galima tiesiog is geros puses gerom akim uzbaigt? Ar kazkaip kitaip reikia... Tiek daug skaru foto prideta, o as vis tiek neimatau
Papildyta:
Tikli - kur foto?
Man jau irgi liko tik 4 eiles
Gal galit pasakyt kaip uzbaigt paskutine eile? kazkur skaiciau, bet dabar nerandu Ar galima tiesiog is geros puses gerom akim uzbaigt? Ar kazkaip kitaip reikia... Tiek daug skaru foto prideta, o as vis tiek neimatau
Papildyta:
Tikli - kur foto?
Man jau irgi liko tik 4 eiles
as uzbaigiau geroj pusej . dvi sumezgu, gauta aki dar karta ismezgu. tada vel vi sumezgu, gauta aki ismezgu ( kaip vaseliu akute )
QUOTE(Lusasita @ 2010 11 18, 18:27)
as uzbaigiau geroj pusej . dvi sumezgu, gauta aki dar karta ismezgu. tada vel vi sumezgu, gauta aki ismezgu ( kaip vaseliu akute )
Aciu labai - taip ir as tada darysiu