Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

QUOTE(mama-gita @ 2010 11 17, 18:56)
Man su 4 yukom 160*70 cm gavosi lotuliukas.gif o skaitos mazoji lotuliukas.gif
siulas 100gr-520m . bet as laisvokai mezgu-kietai neiseina.

mano dar didesnė buvo lotuliukas.gif o irgi mažas variantas, nes laisvai mezgu drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Capricorn,2010 11 17, 10:30]
mano dar didesnė buvo lotuliukas.gif o irgi mažas variantas, nes laisvai mezgu drinks_cheers.gif
[/quote

Ikalbejot mirksiukas.gif Laisvokai mezgu ir as, tai daugiau 4 nemegsiu smile.gif
Atsakyti
Pasirodysiu kampeli savo skaros. Tik spalva blico iskraipyta ir voratinklinio lengvumo nesimato doh.gif 55 g. Angora2.

user posted image
Atsakyti
Liniuka, labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
Liniuka laaaaaaaaaabai gražu, šito raštelio ieškojau , bet neradau ... kažkur rašė kaip ir muselinis . Man panašus, bet kažkas kitaip ax.gif

O kas g.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Giedre27, taip rastas turi museliu elementu, nes ismezgama is dvieju arba triju akiu 9. Tik muselese jos kitoje eileje vel sumezgamos, o cia pirma ismezgami lapeliai, o tik 5-7 eilese sumezgama. Rastas 4u.gif
Atsakyti
liniuk, va pas tave man grazios tos gelytes, gal kad spalva grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 11 17, 21:26)
liniuk, va pas tave man grazios  tos gelytes, gal kad spalva grazi  wub.gif

Is tikruju, tai i ta splava dar reiketu juodos ir zalios imaisyt, va tada butu tikroji wub.gif
Atsakyti
AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Megsiu sali thumbup.gif

QUOTE(giedre27 @ 2010 11 17, 20:55)
Liniuka laaaaaaaaaabai gražu, šito raštelio ieškojau , bet neradau ... kažkur rašė kaip ir muselinis . Man panašus, bet kažkas kitaip  ax.gif
O kas  g.gif

Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2010 11 17, 20:43)
Ikalbejot  mirksiukas.gif  Laisvokai mezgu ir as, tai daugiau 4 nemegsiu smile.gif

sėkmės biggrin.gif

Liniuka, graži skara thumbup.gif Tikiuosi bus ir visas vaizdas bigsmile.gif

O aš jau turiu siūlikų dviem skariniam projektam thumbup.gif
Atsakyti
labai patiko Liniukos skaros fragmentas thumbup.gif .angora 2 puikus siulai sioms skaroms bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2010 11 17, 21:05)
Pasirodysiu kampeli savo skaros. Tik spalva blico iskraipyta ir voratinklinio lengvumo nesimato doh.gif  55 g. Angora2.

gražus skaros kampelis mirksiukas.gif neatrodo, kad sunki būtų, super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 18 lapkričio 2010 - 09:54