Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

QUOTE(giluze @ 2010 11 17, 16:47)
O kaip jūs žiūrit į prietarus, susijusius su skarų ir šalikų dovanojimu, a?  ax.gif

būtent...kas atsitiks? mergina pasens, nes skaros-bobutiška? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Rašiau rašiau, o dėl ko viskas, ir neparašiau. lotuliukas.gif Kiek prisimenu, galima susipykti. ax.gif
Atsakyti
pradėjau vėl aeolian iš vilnos laaabai plonos.bet galvoju kad reikia mest ir pradėt percy.einu dar pagalvot g.gif
Atsakyti
Aš tai neprietaringa, man tiesiog šiaip smalsu tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oho su anyta susipyksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2010 11 17, 17:26)
oho su anyta susipyksiu lotuliukas.gif

Tp tpfu tpfu, tikiuosi, kad ne. ax.gif Sakykim, kas tiki prietarais, tam jie ir pildosi. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, vakar pradejau skara, numezgiau set-up ir 4 kartus Yucca mazajam varijantui. Sakykit, ar galima dar siek tiek yucca pamegzt, kad didesne butu? Nenoriu as kartoti net 12kartu, bet kokius 8??? Dovanu mezgu, tai nenoreciau kad labai mazute gautusi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2010 11 17, 18:07)
Merginos, vakar pradejau skara, numezgiau set-up ir 4 kartus Yucca mazajam varijantui. Sakykit, ar galima dar siek tiek yucca pamegzt, kad didesne butu? Nenoriu as kartoti net 12kartu, bet kokius 8??? Dovanu mezgu, tai nenoreciau kad labai mazute gautusi...  blush2.gif

labai mazute nesigaus ir su 4, bet gali nert kiek nori, svarbu lyginis skaicius akiu butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2010 11 17, 17:07)
Merginos, vakar pradejau skara, numezgiau set-up ir 4 kartus Yucca mazajam varijantui. Sakykit, ar galima dar siek tiek yucca pamegzt, kad didesne butu? Nenoriu as kartoti net 12kartu, bet kokius 8??? Dovanu mezgu, tai nenoreciau kad labai mazute gautusi...  blush2.gif

Aš mezgiau 6 yukas 4u.gif . Viskas ok. Kol nebaigiau (liko paskutinės schemos), tol negaliu įsivaizduoti dydžio, bet aš gana tankiai mezgu, tai pabijojau, kad gal būt per maža.
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2010 11 17, 08:12)
Aš mezgiau 6 yukas 4u.gif . Viskas ok. Kol nebaigiau (liko paskutinės schemos), tol negaliu įsivaizduoti dydžio, bet aš gana tankiai mezgu, tai pabijojau, kad gal būt per maža.

Aciu uz greitus atsakymus smile.gif Kai maziukas uzmigs, megsiu toliau wink.gif
Atsakyti
O aš tokią mezgu... http://knitting-club...runi-shawl.html
Kai pabaigsiu, parodysiu, kas gavosi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2010 11 17, 18:07)

Man su 4 yukom 160*70 cm gavosi lotuliukas.gif o skaitos mazoji lotuliukas.gif
siulas 100gr-520m . bet as laisvokai mezgu-kietai neiseina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-gita: 17 lapkričio 2010 - 17:57