Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

QUOTE(L@imužė @ 2010 11 17, 15:25)

fantastika...ačiū tau labai thumbup.gif
Atsakyti
Soli-Sol, aš mezgiau iš Oki Astral siūlų, vilna ir dar 25 procentai poliamido įmaišyta( g.gif tikiuosi lapelį tų siūlų radau)100gr-440 metrų.Na, man sakyčiau ji per sunki išėjo, susinaudojo 135 gr siūlų, pakėlus tysta.Virbalai buvo 3,5.Dabar baigiu Haruni numegzt iš Angora2, tai ji kažin ar 50 gr svers? g.gif Pūkelis lyginant su raudonąja mirksiukas.gif
Atsakyti
Aga Bangel ir aš skaičiau kad mergikės Angora2 gyrė.Bandysiu jos ieškot, mat savaitgalį lekiam į didesnį miestelį, o tai pas mus kaimuke nieko nėr.Tad iki svaitgalio noriu iššniukštinėti kas ir kaip ir bandyt kibt į darbus.Tiesa gal ir kvailas klausimas, bet geroj pusėj mezgam gerom, išvirščioj pusėj išvirščiom (blogom) akimir rašto nemezgam, kaip parastuose mezginiuose?
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 17, 13:36)
gal kas norės jungtis su manim šitai pusskarei biggrin.gif jau n...toji kalėdinių dovanų sąraše biggrin.gif

tamsta labai greit mezgat doh.gif
puskarė žavi, norėtina, bet siūlų gausiu tik gruodžio vidury ax.gif o dar sau Aeolian noriu turėt rolleyes.gif
Atsakyti
Taip, Soli-Sol, blogojoj pusėj ir akys ir užmetimai mezgami blogosiomis akimis.

Capricorn, nu graži ir ta pusskarė, galėčiau megzt, tik kur aš jas paskui dėsiu biggrin.gif Labai jau maža progų į žmones išeit blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 11 17, 16:17)
tamsta labai greit mezgat  doh.gif
puskarė žavi, norėtina, bet siūlų gausiu tik gruodžio vidury  ax.gif  o dar sau Aeolian noriu turėt  rolleyes.gif

tamsta dar megs aną gal tik po dviejų savaičių biggrin.gif

QUOTE(bangelee @ 2010 11 17, 16:24)
Capricorn, nu graži ir ta pusskarė, galėčiau megzt, tik kur aš jas paskui dėsiu biggrin.gif Labai jau maža progų į žmones išeit blush2.gif  g.gif

aš dovanosiu tas skaras, o vyrams šalikus kalėdoms...teminės skarinės kalėdos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 17, 16:40)
aš dovanosiu tas skaras, o vyrams šalikus kalėdoms...teminės skarinės kalėdos

O kaip jūs žiūrit į prietarus, susijusius su skarų ir šalikų dovanojimu, a? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giluze: 17 lapkričio 2010 - 15:49
o kokie tie prietarai?negirdėjau dar tokių g.gif gal jau reikia baigt narpliot dovaną lotuliukas.gif
aš gal netikiu prietarais
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2010 11 17, 15:47)
O kaip jūs žiūrit į prietarus, susijusius su skarų ir šalikų dovanojimu, a?  ax.gif

kokie dar prietarai? lotuliukas.gif
zvakiu negalima dovanot,laikrodziu irgi ne.tai ir skaru negalima?
vienas prietaras man egzistuoja,kai juoda kate kelia perbega,visada nusispjaunu.o visi kiti tai baika
Atsakyti
Nagi nagi, kas per prietarai blink.gif
Atsakyti
kai nežinai ir galva nesopa irnesakyk.gif

Atsakyti
Tai va, man prietarai tai nulis, bet atsižvelgiu dovanodama, į žmones. Kai vienai draugei dovanojau skarą (ne megztą), ji man davė kelis centus, tipo, susimokėjo ir pataisė prietarą. lotuliukas.gif Nuo to karto ir žiūriu, kam dovanoju. Kitai dovanodama, jau pati paprašiau centų... lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kai mano sesuo susiruošė dovanoti savo megztą šalį ir aš užsiminiau apie prietarus, ji tik nusijuokė. Nes ta dovana buvo įteikta Italijoje, ten kiti prietarai (pvz. negalima namuose išskleisti skėčio lotuliukas.gif ).
Nereikėjo man užsiminti apie tuos prietarus. Nu, tikiuosi, kad esat neprietaringos. 4u.gif
Atsakyti