Man su nupsais vąšelis negelbėjo Dėl teisybės turiu pasakyti, kad nevisai ploniukas jis... Bet pasiėmiau kojininius plonus virbalus
Nuo šeštadienio nebuvau virbalų į rankas paėmus Gal šįvakar jau kaip nors...
Laimuže - jau kiek darbelio įdėjot ir ačiū, kad pasidalinot su visom . Jaučiu, kad skarų virusu susirgsiu juodai, nors dar tik antrą mezgu.
Vakar aeolian priėjau iki pumpurėlių (nupps). Tai aš juos mezgiau ne taip, kaip rašo (sumezgti išvirkščioje pusėje), o kaip esu įpratusi: išmezgi 7 akis iš 1, tada jas visas vėl perkeli ant kairio virbalo ir išmezgi gerąja. Jokio vargo, nereikia kankintis išvirkščioje pusėje. Nežinau, ar čia ne per didelė erezija, bet gal kam padės .
Vakar aeolian priėjau iki pumpurėlių (nupps). Tai aš juos mezgiau ne taip, kaip rašo (sumezgti išvirkščioje pusėje), o kaip esu įpratusi: išmezgi 7 akis iš 1, tada jas visas vėl perkeli ant kairio virbalo ir išmezgi gerąja. Jokio vargo, nereikia kankintis išvirkščioje pusėje. Nežinau, ar čia ne per didelė erezija, bet gal kam padės .
QUOTE(Šilingė @ 2010 11 17, 10:38)
Man su nupsais vąšelis negelbėjo Dėl teisybės turiu pasakyti, kad nevisai ploniukas jis... Bet pasiėmiau kojininius plonus virbalus
Kas tiesa, tas tiesa, man vašelis nupsams irgi negelbėjo Bet...ir pas mane jis nebuvo plonytis tai su virbaliokais vargau
pagaliau baigiau
jeigu vilna 100gr 1400m,tai iš dviejų siūlų gal imt? iš vieno gal labai plona bus?
Ačiū ačiū ačiū visoms parašiusioms.Perskaičiau visą aną temą, priskonspektavau penkis lapus jūsų patarimų, net gėda pasidarė kad pirma nepaskaičiau ir jus kankinau ieškodama greičiausio varianto.O ten anoj temoj visko parašyta bvo ir kokia tiks į teatrą ir kokia po paltuku.Bandysiu pradžiai iš Romos siūliukų.Manau lengviau ardysis nes esu tam nusiteikus.Labai viskas sudėtingai skamba.O kad galim nunarpliot per savitgalį iš vis mistika.Čia jūs visos šaunuolės ir daug primezgusios.Labai keista kad visoms iš pirmo karto išėjo pražią padaryt nuo tų pirmų 3 akių.Man niekaip žiūrint į paveiksiuką neišeina suprast.Gal pradedant megzti paaiškės viskas, bet kažkodėl va tos pradžios labiausiai ir bijau.O čia pasirodo nebuvo nė vieno kementaro kad kam nesigautų išmegzti.Negi aš viena tokia kuriai gali nesigauti...................Bet kai jau virbalai bus rankoj tada šauksiu kaip Tiklis, ir bus ramuir bus viskas aišku ir bus viskas paprasta...............
gal kas norės jungtis su manim šitai pusskarei jau n...toji kalėdinių dovanų sąraše
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 17, 12:36)
gal kas norės jungtis su manim šitai pusskarei jau n...toji kalėdinių dovanų sąraše
O, daili... Ravelryje schema mokama Ir kol kas neišsiaiškinau iki galo mezgimo principo - žinau, kad pradedama nuo apačios (kiaurojo kraštelio), po to kažkaip nepilnom eilėm, matyt.
Mačiau šitą osinkoj belandžiodama po nuorodas - labai gražiai iš margiukų atrodė Nors ir vienspalvis variantas ne ką prastesnis
QUOTE(Šilingė @ 2010 11 17, 13:42)
O, daili... Ravelryje schema mokama Ir kol kas neišsiaiškinau iki galo mezgimo principo - žinau, kad pradedama nuo apačios (kiaurojo kraštelio), po to kažkaip nepilnom eilėm, matyt.
Neturiu to ir aš
cia sito
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 17, 12:36)
Žvilgterkit ČIA