Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

Man su nupsais vąšelis negelbėjo lotuliukas.gif Dėl teisybės turiu pasakyti, kad nevisai ploniukas jis... Bet pasiėmiau kojininius plonus virbalus rolleyes.gif

Nuo šeštadienio nebuvau virbalų į rankas paėmus blink.gif blink.gif blink.gif Gal šįvakar jau kaip nors...
Atsakyti
Laimuže - jau kiek darbelio įdėjot bigsmile.gif ir ačiū, kad pasidalinot su visom 4u.gif . Jaučiu, kad skarų virusu susirgsiu juodai, nors dar tik antrą mezgu.

Vakar aeolian priėjau iki pumpurėlių (nupps). Tai aš juos mezgiau ne taip, kaip rašo (sumezgti išvirkščioje pusėje), o kaip esu įpratusi: išmezgi 7 akis iš 1, tada jas visas vėl perkeli ant kairio virbalo ir išmezgi gerąja. Jokio vargo, nereikia kankintis išvirkščioje pusėje. Nežinau, ar čia ne per didelė erezija, bet gal kam padės ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 11 17, 10:38)
Man su nupsais vąšelis negelbėjo  lotuliukas.gif Dėl teisybės turiu pasakyti, kad nevisai ploniukas jis... Bet pasiėmiau kojininius plonus virbalus  rolleyes.gif

Nuo šeštadienio nebuvau virbalų į rankas paėmus  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Gal šįvakar jau kaip nors...

Kas tiesa, tas tiesa, man vašelis nupsams irgi negelbėjo doh.gif Bet...ir pas mane jis nebuvo plonytis ax.gif tai su virbaliokais vargau doh.gif
Atsakyti
Vaselis tai mane gelbejo,kitos iseities ir nera jei mezgimas kietesnis,tik mane erzina tas milijonas akiu,viena eile kol numezgu visa valanda prabega,o as megstu greitus darbus,svarbiausia mezgu maziausia varianta is 6 lapeliu,jei reiktu 12 isprotetciau turbut g.gif
Atsakyti
user posted image
pagaliau baigiau

jeigu vilna 100gr 1400m,tai iš dviejų siūlų gal imt? iš vieno gal labai plona bus?
Atsakyti
Ačiū ačiū ačiū visoms parašiusioms.Perskaičiau visą aną temą, priskonspektavau penkis lapus jūsų patarimų, net gėda pasidarė kad pirma nepaskaičiau ir jus kankinau ieškodama greičiausio varianto.O ten anoj temoj visko parašyta bvo ir kokia tiks į teatrą ir kokia po paltuku.Bandysiu pradžiai iš Romos siūliukų.Manau lengviau ardysis nes esu tam nusiteikus.Labai viskas sudėtingai skamba.O kad galim nunarpliot per savitgalį iš vis mistika.Čia jūs visos šaunuolės ir daug primezgusios.Labai keista kad visoms iš pirmo karto išėjo pražią padaryt nuo tų pirmų 3 akių.Man niekaip žiūrint į paveiksiuką neišeina suprast.Gal pradedant megzti paaiškės viskas, bet kažkodėl va tos pradžios labiausiai ir bijau.O čia pasirodo nebuvo nė vieno kementaro kad kam nesigautų išmegzti.Negi aš viena tokia kuriai gali nesigauti...................Bet kai jau virbalai bus rankoj tada šauksiu kaip Tiklis, ir bus ramuir bus viskas aišku ir bus viskas paprasta...............
Atsakyti
user posted image

gal kas norės jungtis su manim šitai pusskarei biggrin.gif jau n...toji kalėdinių dovanų sąraše biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 17, 12:36)
gal kas norės jungtis su manim šitai pusskarei biggrin.gif jau n...toji kalėdinių dovanų sąraše biggrin.gif

O, daili... Ravelryje schema mokama unsure.gif Ir kol kas neišsiaiškinau iki galo mezgimo principo - žinau, kad pradedama nuo apačios (kiaurojo kraštelio), po to kažkaip nepilnom eilėm, matyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilingė: 17 lapkričio 2010 - 12:42
Mačiau šitą osinkoj belandžiodama po nuorodas - labai gražiai iš margiukų atrodė wub.gif Nors ir vienspalvis variantas ne ką prastesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 11 17, 13:42)
O, daili... Ravelryje schema mokama  unsure.gif  Ir kol kas neišsiaiškinau iki galo mezgimo principo - žinau, kad pradedama nuo apačios (kiaurojo kraštelio), po to kažkaip nepilnom eilėm, matyt.

Neturiu to ir aš verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Capricorn: 17 lapkričio 2010 - 14:17
cia sito mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 17, 12:36)
user posted image

Žvilgterkit ČIA smile.gif
Atsakyti