Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai:) Aeolian ir kitos...

QUOTE(L@imužė @ 2010 11 16, 21:20)
Kad nepritrūktų IDĖJŲ SKAROMS smile.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

O kaip padidinti nuotraukas,schemu nesimato.
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 11 16, 15:53)
ta antroji melyna man labai faina thumbup.gif
ir as turiu graziu skaru nusiziurejusi ax.gif

user posted image

Antroji skara
Mano mamos variantas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nite @ 2010 11 16, 21:13)
Antroji skara
Mano mamos variantas
user posted image

labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 16, 16:55)
pagal akis mezgant matosi... Pagal rasta... Schemoj to neparodo niekas cool.gif
O kartot visada reikia vienodai - jei 2 kartus kartoji pirmoj eilej, tai 2 kartus reiks ir visose kitose...

Siulau bandyt megzt ir tada paaiskes vietoj mirksiukas.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 11 16, 17:11)
jei tai pirmas toks darbelis, tai galima pasižymėti atskaitos taškus kontrastingos spalvos siūlu - tiesiog pernerti strateginėse vietose. Turėtų būti aiškiau  smile.gif

aciu, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliūkštė @ 2010 11 16, 20:08)
rnikole, labai graži skara, o kiek siūlų sunaudojote, galvoju prisijungti prie jūsų ir bandyti megzt

sunaudojau nepilnai 100g 340m siaip labai faina skara dabar mezgu is tu paciu siulu kita smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 11 16, 20:48)

rnikole ,grazi skara  thumbup.gif

labai dekui smile.gif
Papildyta:

jetus kiek daug groziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2010 11 16, 21:06)
O kaip padidinti nuotraukas,schemu nesimato.

Daugumos albumų padidinau iki maximumo kiek leidžia, bet jei jau kuriai tikrai reikia konkrečios kurios schemos - rašykit į a.ž emailą ir atsiūsiu ką turiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Bet klausyyyykit, kiek Jūs virusų paskleidėt thumbup.gif , galvojau- numegziu Aleolian ir nors trumpam įgysiu imunitetą , deja, kai pasižiūriu kiek gražių skarų, belieka siūlų ieškoti g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės.Vis pasižiūriu į jūsų grožius ir sau mintyse kartoju ne mano nosiai ne mano nosiai...................Bet kai pamatau gautą jūsų rezultatą ir kad visos jas ruošiat dovanot tai taip pagalvojau kad pati norėčiau gauti tokią dovaną jau nekalbant apie tai jog laiai pati norėčiau ją padovanoti.Tagi galvoju vis tik jūsų pagalba pabandyti.Tik jūsų tempai labai greiti.
Margaitės gal galit patart kokius siūlus galėčiau nusipirkti jei noriu kad skara nebūtų pūkuota.Sakykit ar kas mezgėt iš tarkim Romos siūlų o gal iš kokios kitos vilnelės.Gal galit parekomenduot kiek jos nusipirkt mezgant 3,5nr. virbalais su valu.O gal aš tik svajoju kad iš vilnelės galima megzt?Gal iei ji bus nepūkuota gal nebus vio grožio?O gal aš tiesiog neesu turėjusi geros moheros ir gal net nežinau kad gera mohera nesipūkuoja?Brūkštelkit kas turėsit laikelio.Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2010 11 17, 09:34)
Sveikos mergaitės.Vis pasižiūriu į jūsų grožius ir sau mintyse kartoju ne mano nosiai ne mano nosiai...................Bet kai pamatau gautą jūsų rezultatą ir kad visos jas ruošiat dovanot tai taip pagalvojau kad pati norėčiau gauti tokią dovaną jau nekalbant apie tai jog laiai pati norėčiau ją padovanoti.Tagi galvoju vis tik jūsų pagalba pabandyti.Tik jūsų tempai labai greiti.
Margaitės gal galit patart kokius siūlus galėčiau nusipirkti jei noriu kad skara nebūtų pūkuota.Sakykit ar kas mezgėt iš tarkim Romos siūlų o gal iš kokios kitos vilnelės.Gal galit parekomenduot kiek jos nusipirkt mezgant 3,5nr. virbalais su valu.O gal aš tik svajoju kad iš vilnelės galima megzt?Gal iei ji  bus nepūkuota gal nebus vio grožio?O gal aš tiesiog neesu turėjusi geros moheros ir gal net nežinau kad gera mohera nesipūkuoja?Brūkštelkit kas turėsit laikelio.Ačiū.

pradzioj pirmos temos, gal kokiam 6 psl buvo ikeltas vilneliu sarasas... ax.gif
Roma tinka - kiek supratau uztenka 100g

as zadu megzt is smyrnos... Su sitais skirtingos nuomones, vieni sako, kad veliasi, kiti, kad super tinka... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2010 11 17, 08:34)
Sakykit ar kas mezgėt iš tarkim Romos siūlų o gal iš kokios kitos vilnelės.

Rasyte ir Ristina mezgė iš Roma, pirmam puslapyje turėtų būti nuotraukos ir jų skarų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes.Nezinau ir nuo ko pradeti,savaja mezgu jau kokia 3 dienos,bet ner kaip uzbaigti,karoliuku pritrukau ir liko tik 5 eiles,tiek privargau su jais kol uzmovinejau,ir tuos spurgiukus dariau,jau perzegnojau,kad tai pirma ir paskutine skara,bet kai pamaciau kiek cia naujoviu prideta,tai vargu ar nesiimsiu sekancios. g.gif Visu nerealiai grazios skaros,saunuoles mergaites. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2010 11 17, 09:34)
Brūkštelkit kas turėsit laikelio.Ačiū.

Roma tinka. Užteks vieno matkiuko mirksiukas.gif Ir bus gražu, nesvarbu kad be pūko drinks_cheers.gif
O gera mohera yra su šilku - Kid seta, bent jau man 100 balų thumbup.gif

QUOTE(superpiene @ 2010 11 17, 09:58)
Sveikutes.Nezinau ir  nuo ko pradeti,savaja mezgu jau kokia 3 dienos,bet ner kaip uzbaigti,karoliuku pritrukau ir liko tik 5 eiles,tiek privargau su jais kol uzmovinejau,ir tuos spurgiukus dariau,jau perzegnojau,kad tai  pirma ir paskutine skara,bet kai pamaciau kiek cia naujoviu prideta,tai vargu ar nesiimsiu sekancios. g.gif Visu nerealiai grazios skaros,saunuoles mergaites. thumbup.gif

Kame vargas? vašelio neturėjai? jis labai palengvina ir nupp'sų išmezgimą ir karoliukų užvėrimą thumbup.gif
Atsakyti