QUOTE(enes @ 2007 02 28, 22:43)
mums irgi ta pati beda. maziulis per 2 pirmus menesius nuo 3,5kg priaugo iki 6kg, o per trecia menesi tik 400gr. paskaiciau cia kitu mamyciu padrasinimus, kad ne svorio augimas svarbiausia, o kad vaikiukas linksmas ir guvus butu. bet kad mano maziulis pradejo dazniau verkti ir atrodo alkanas. sauskelniu irgi maziau pridaro. bet pieniuko nors ir maziau turiu, atrodo kad jam uztektu. jei tik jis valgytu!! anksciau 20 minuciu valgydavo, o dabar po 10 minuciu arba uzmiega arba klykti pradeda. oro kazkaip sugeba prisiryti. o atsiruges nebenori kruties nors tu ka. tik bandau glausti ir ima iskart klykti, nervuotis. tada jau labai sunkiai nuramint pavyksta. atrodo kad dar alkanas bet kazkodel negali valgyt.
kaip kazkuri mamyte sake, gal nepatinka kad krutis minksta, bet kitos irgi neima. pieniuko zymiai sumazejo, nezinau nei ka daryt. dazniau maitinti negaliu nes kruties neima, ima verkti ir spardytis vos tik prie kruties priglaudziu. o gerai neprivalges ir nemiega ilgai. tai jau nebezinau ar jis verkia, kad alkanas, ar kad pavarges, ar nevalgo, kad nemiges...
jauciuosi netikusi mama, kad nesuprantu ko mano vaikui reikia, kas jam negerai
daktarai nieko nepataria, tik kita savaite svertis vel ateit liepe
bijau kad vel mazai priaugsim, nes niekas nesikeicia, gal tik blogiau kasdien
patarkit mamytes, ka daryti
Pirmiausia jei tik gali- nurimk
. Patikek vaikutis tikrai nebadauja. Pieno, jei ir maziau, tai kai tik maziukas prades daugiau valgyti ir pienuko atsiras
. Maniskis irgi neramiai valgydavo ir dabar dar taip buna. Viska isbandziau. Padejo tik vienas budas, kai pradeda pykti, muistytis duodu ciulptuka. Siek tiek nurimsta ir isspjauna pats arba istraukiu ir vel siulau kruti. Gal kai kam tai pasirodys kvaila, bet tik sitaip pavyko maitinti iki dabar. Buvo tikrai sunku, nes maniskis ne is tu vaiku kurie ramiai valgo
, be to ir svoris auga labai palengva(300gr, 500gr, 500gr, 600gr)Ir verkiau, ir panikavau ir ....
Beje esu girdejusi apie maitinimo krizes, kuri kaip tik buna apie 3 men. Ir pati tai pajutau : kelias dienas sunelis buvo labai neramus, maitinau beveik kas valanda, o po to padaugejo pieno( man taip atrodo) ir vel viskas grizo i vietas.
Zinai pasakysiu kaip as dariau, kai buvo labai blogai. Gal kai kas ir pasibaises, bet taip vyras man padejo nusiraminti. Vaikas verke, as irgi, abu nezinojom del ko... Vyras atnese man taurele brendzio, karstos arbatos, liepe isgerti ir eiti numigti nors porai valandu, o pats vaika issiveze i lauka. Kritau miegoti kaip negyva. Pabudau zymiai ramesne su naujom jegom...
Asmeninis parašas. Dalyvio parašas vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
Parašai, neatitinkantys šių reikalavimų, trinami be perspėjimo