QUOTE(ciotki @ 2007 01 01, 23:37)
PADEKIT
, esu didelej nevilty. Per trecia menesi priaugom tik 300 gramu
nepanikuok, musiske gime 2,8kg, pirmus 3men priaugo po 600g, o 4 men irgi tik 300g, veliau pavare beveik po 1kg,pora
men...tarpkitko nepuoliau primaitineti, nes ji buvo rami, uztekdavo mano pienuko... turbut taip reik augti, svarbu stebet leliuka, jo nuotaikeles. gi visi tokie skirtingi esam. o jei matai kad vaikui truksta mamytes pienuko, tikrai nieko baisaus pradet duot obuoliuko paragaut, kosyciu, juk nuo 4men jau galima duoti, ir zinoma mamytes pienukas...
Papildyta:
QUOTE(Luknė @ 2007 02 06, 11:45)
Mane šiek tiek paguodė, kad būna jog vaikas net kelis mėnesius priauga tik po 300-400g, o mamos neima labai į galvą. Maniškis 1ir2mėnesius priaugo po kilogramą su keliais gramais, 3mėnesį-800g, o dabar ketvirtą tik 550g. Aš jau panikuoju. Gerai toms kurios gali pasiguosti, kad vaikas smulkutis, ar kad naktį išmiega net apie 6val. O mes
valgom kas valandą ir dieną ir naktį, kartais pienui pasibaigus pyksta (nors panešiojus nurimsta). Aišku pieno jam trūksta, o kaip dar dažniau maitinti neįsivaizduoju...
Bandau primaitinti mišinuku iš šaukštelio, labai bijau, kad neatsisakytų krūties(čiulptuko irgi nedaviau, nes bijojau, kad tik geriau žįstų). Duodu mišinio ir nervinuosi... Bandau sau liepti nusiraminti, bet pasakyti lengviau nei padaryti...
nematau as ko cia tau panikuot... pabandyk giliai , giliai pakvepuot, kada prasideda panikos priepuolis... man padedavo
o jei matai ,kad pienuko trukumas pasiskambink savo daktarytei ir pasikonsultuok del primaitinimo. taip ir save greiciau nuraminsi ir vaiko nekankinsi, jei jis jaucias alkanas