QUOTE(otnesakysiu @ 2012 06 05, 17:53)
sveikos, mamytės. mano dukrytė gimė 3,73 kg; 1 mėn svėrė 4,3 kg ; 2 mėn - 5 kg. Pirmais mėn priaugome ne per daugiausiai, bet į galvą neėmiau. Na o dabar, pasisvėrėme 3 mėn, priaugo tik 400 g. Sveriame 5,4 kg.. Gal sulauksiu vertingo patarimo, ką daryti, kad priaugtume daugiau? Maitinu tik MP, jo turiu daug. Buvau nusitraukusi pienuko, tai užsidėjo viršuje "grietinės" sluoksnis, tai pienukas, manau nėra liesas? Dukrytė valgo kartais ir gerą valandą, pusvalandį tai visada. Gydytoja sakė, kad tikrai ne katastrofa 400 g, bet tikrai nedaug. Mano mama labai pergyvena, sako nutrauk maitinimą, mišinukais pradėk maitinti. Net susiginčijome, nes sakiau tikrai nenutrauksiu MP. O gal tikrai aš neteisi?
Mergytė puikiai auga, žiūrėkit viso svorio vidurkį, per mėnesį išeina daugiau nei 500 Pienukas nebūna nei riebus, nei liesas, jis būna toks, kokio reikia vaikeliui Viskas jums kuo puikiausiai, maitinkit MP ir dėl nieko nesukit galvos Mama tikriausiai kalba iš savo senų laikų patirties, kai buvo daroma viskas, kad mamos nemaitintų savo pieneliu. Galite susirasti naujausias rekomendacijas ir jai duoti paskaityti, kad būtų ramiau.