Įkraunama...
Įkraunama...

Apie žindomų kūdikių svorio augimą

QUOTE(Košė-Malošė @ 2012 02 13, 14:12)
indriukass, 4u.gif
visa paletė  mirksiukas.gif  http://www.babycente...baby_20100518:2
Būk rami 4u.gif

thumbup.gif liuks puslapiukas
Atsakyti
Dekui mamytes Jums labai! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Viskas ir susiveda i viena dalyka, jis pas mane tinginiukas ir neprieina prie to riebaus pienuko, todel ir sudelis zalsvas kaip raso toje nuorodeje, ir svoris neauga nes truksta koloriju, vadinas viskas yra gerai, thumbup.gif tik reikia mums abiems dar smarkiau padirbeti, keliam nuotaika aukstyn ir kimbam i darbus!!!!! smile.gif didelis didelis dekui!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif sia savaite 220gr. esu be galo laiminga ir norejau ta laime su jumis pasidalinti wub.gif ir esu beveik 100% isitikinusi, kad cia kalti vitaminai buvo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa10: 13 vasario 2012 - 23:53

QUOTE(liepa10 @ 2012 02 13, 23:52)
sveikos mamytes 4u.gif sia savaite 220gr. esu be galo laiminga ir norejau ta laime su jumis pasidalinti wub.gif ir esu beveik 100% isitikinusi, kad cia kalti vitaminai buvo!

thumbup.gif sauniai augat,taip ir toliau
Atsakyti
liepa10, 4u.gif
Valio 4u.gif Einu kavo į Jūsų pasiekimus, pastangas ir sveikatą gert yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
aciu mamytes 4u.gif
Atsakyti
Na as tai pat turiu geru naujienu, mano pupliukas si ryt kai pasitustino grazia geltona spalvyte, tai laaaaabai apsidziaugiau!!!! kankinu ji prie papulio as ilgai duodu pailset ir vel tai matyt ir ta riebu pienuka istraukia, o as dar kelis laselius po jo nutraukiu kelis ml, ir su sauksteliu jam atiduodu, nzn ar cia gerai taip, bet rezultatai jau yra, ir tustintis pradejo jis man po kiekvieno maitinimo, po nedaug, thumbup.gif smile.gif seniai jau taip ir buvo smile.gif db lauksim svorio augimo smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
atsiprasau,kad isibraunu su klausimeliu vienu ax.gif gal jau kur ir buvo tai klausta(ne viska skaiciau).Zodziu,buvom pas savo daktare,pamatavo,pasvere maziuke mano,sako,svorio gerai priaugo.Tik nesupratau daktares pasakymo,kad jau reikia man primaitinti mazyle blink.gif Tai jei svorio gerai priaugom,kam tada tas primaitinimas????? g.gif
lauksiu nuomoniu...DEKUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2012 02 17, 21:36)
sveikutes 4u.gif
atsiprasau,kad isibraunu su klausimeliu vienu ax.gif gal jau kur ir buvo tai klausta(ne viska skaiciau).Zodziu,buvom pas savo daktare,pamatavo,pasvere maziuke mano,sako,svorio gerai priaugo.Tik nesupratau daktares pasakymo,kad jau reikia man primaitinti mazyle blink.gif Tai jei svorio gerai priaugom,kam tada tas primaitinimas????? g.gif
lauksiu nuomoniu...DEKUI 4u.gif

Nereikia mirksiukas.gif Daktarė remiasi labai labai senom rekomendacijom smile.gif Ir kartais reikia anksčiau primaitinti mišinuku maitinamus vaikus, kad nepritrūktų maisto medžiagų. O žindomiems kūdikiams maisto ragavimas prasideda nuo pusmečio.
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 02 17, 23:23)
Nereikia mirksiukas.gif Daktarė remiasi labai labai senom rekomendacijom smile.gif Ir kartais reikia anksčiau primaitinti mišinuku maitinamus vaikus, kad nepritrūktų maisto medžiagų. O žindomiems kūdikiams maisto ragavimas prasideda nuo pusmečio.

DEKUI labai 4u.gif
Atsakyti
Kose-Malose dar turiu jusu klausima,koks turetu but 6,5men kudikio meniu,kiek kartu kose,nes mums gyd.jau rekomendavo duot 2 kartus grudines ir karta darzoviu,bet mums nepatinka jokios koses doh.gif max 2 val.saukstai,daugiau MP,kiek turetu jis suvalgyt man tos koses,gal mes dar nepriaugom jom,kad taip jis ju nenori g.gif
Atsakyti
QUOTE(bendzia @ 2012 02 22, 20:05)
Kose-Malose dar turiu jusu klausima,koks turetu but 6,5men kudikio meniu,kiek kartu kose,nes mums gyd.jau rekomendavo duot 2 kartus grudines ir karta darzoviu,bet mums nepatinka jokios koses doh.gif max 2 val.saukstai,daugiau MP,kiek turetu jis suvalgyt man tos koses,gal mes dar nepriaugom jom,kad taip jis ju nenori g.gif

Košė Malošė ne kartą rašė, kad iki metų yra tik ragavimas mirksiukas.gif Ir tikrai tokio amžiaus kūdikėlis dar gali nenorėti košių. Maniškis iki 10 mėn. taip po kelis šaukštelius tik palesdavo, na ir nieko - sveikas ir tvirtas vyras dabar thumbup.gif
Atsakyti