Įkraunama...
Įkraunama...

Apie žindomų kūdikių svorio augimą

Mes pirma men priaugom virs 1kg o kitus men apie 1kg.Tai beveik 4 men sveriam 7.2kg ir maitinu tik MP
Atsakyti
QUOTE(Robertaa @ 2011 11 01, 20:15)
Paskaiciu, kaip pati buciau rasiusi smile.gif Sunus gme 3810, kas menesi priaugdavom po 1,5kg. 4men. sverem 9kg. Tuo metu net didelis neatrode, dabar paziurejus i nuotraukas, juokinga smile.gif Gydytoja ramino, kad nuo MP dar nei vienas nenutuko, netilpom i jokias normas, nei ugiu, nei svoriu. Gruodi mums bus du metuka, sveriam 14kg, tai per likusius pusantru metu priaugom 5kg. Paauga, pradeda judeti, taip, kad mamos nusiraminkit, nukrenta tas svoris, isstypsta ir viskas buna liuks  thumbup.gif

Pas mus lygiai tas pats - 4 men sverem 9 kg. Anyta sako, kad reciau valgyt vaikui duociau, nes bus storulis... kaip mane nervina tokie komentarai.... As manau, kad nukris visi lasinukai kai daugiau judet prades, juk mamos pienu, ne misinuku maitinu (valgom kas 2.5-3.5 val..)
bet va ko as nesuprantu, tai savo gydytojos - ji man sake jau duot darzoviu koses. Ar man tik vienai taip atrodo, ar rasiu cia bendraminciu, kad tikrai nereikia dar duot jokiu kosiu, kai svoris auga kaip paseles - po 1-1.5 kg per menesi??? Ateis 6 menesiai, manau tada ir pradesiu primaitint
Atsakyti
QUOTE(perliuke11 @ 2011 11 27, 00:18)
Ateis 6 menesiai, manau tada ir pradesiu primaitint

4u.gif
Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(perliuke11 @ 2011 11 26, 23:18)
Pas mus lygiai tas pats - 4 men sverem 9 kg. Anyta sako, kad reciau valgyt vaikui duociau, nes bus storulis... kaip mane nervina tokie komentarai.... As manau, kad nukris visi lasinukai kai daugiau judet prades, juk mamos pienu, ne misinuku maitinu (valgom kas 2.5-3.5 val..)
bet va ko as nesuprantu, tai savo gydytojos - ji man sake jau duot darzoviu koses. Ar man tik vienai taip atrodo, ar rasiu cia bendraminciu, kad tikrai nereikia dar  duot jokiu kosiu, kai svoris auga kaip paseles - po 1-1.5 kg per menesi??? Ateis 6 menesiai, manau tada ir pradesiu primaitint

Mano sūnelis 4 mėn. svėrė 9,5 kg. Dabar 1 m. 2 mėn. sveria apie 12, taigi, pradėjęs vartytis, šliaužti, ropoti ir vaikščiot per 10 mėn. tepriaugo apie 2,5 kg smile.gif Primaitinti pradėjau nuo 6 mėn. iki tol net vandens nebuvo gavęs, tik pienuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perliuke11 @ 2011 11 26, 23:18)
Ateis 6 menesiai, manau tada ir pradesiu primaitint

drinks_cheers.gif
as pradejau duot nuo 6men ,bet nevalge beveik kito maisto tai ir per aug nesistengdavau duot ir tik (.) sverem apie 8kg 4men. ir dabar dar maitinu ir sveriam 13kg papildomai valgo tik po labai mazai ir mum gyd sako jau dabar valgyt kuo liesiau,nes per daug sveriam ,bet kaip as savo piena paliesinsiu g.gif nes pagrindas tai jis ir valgo kas 2val diena ir nakti..
Atsakyti
Mano lelius irgi kas mėnesį po kg pasunkėja, gimė 3,5 kg, 4 mėn 8 kg. Kol kas tik MP ir obuoliuko truputį duodu, košytes nuo pusės metų gaus, tada tikriausiai po mažiau svorio priaugs
Atsakyti
Mano lelyte gime 4656gr ,per pirma menesi priaugo 1.1kg per antra 2.1kg,taigi 2men svere-7.8kg.Maitinu tik MP ir visai nesijaudinu kad tiek daug priauga,ateis laikas ir nustos po tiek priaugineti smile.gif .
Atsakyti
sveikos mamytes, labai idomu skaityti jusu formuma, todel ir pati nusprendziau prisijungti , nes turiu viena problemele kuri neleidzia ramiai miegoti naktimis..
mano dukryte 3 men ir 3 savaites o sveriam tik 5 kg. ugis 65 cm. gimimo svoris 3970gr ugis 53.3 cm. maitinu tik MP. pieno manyciau kad pakanka nes valgom ne dazniau kaip 2.5, 3 h. o pietu miegelio ismiegam apie 4 valandas. gyditojas pasiule duoti misinelius po maitinimo, bet mazoji neima....
prasau patarkit ka dayti, gal is vis pereiti priemisineliu, gal mano pienas nemaistingas??? g.gif gyvenam usa.
Atsakyti
QUOTE(liepa10 @ 2012 01 22, 06:52)
sveikos mamytes, labai idomu skaityti jusu formuma, todel ir pati nusprendziau prisijungti , nes turiu viena problemele kuri neleidzia ramiai miegoti naktimis..
mano dukryte 3 men ir 3 savaites o sveriam tik 5 kg. ugis 65 cm. gimimo svoris 3970gr ugis 53.3 cm. maitinu tik MP. pieno manyciau kad pakanka nes valgom ne dazniau kaip 2.5, 3 h. o pietu miegelio ismiegam apie 4 valandas. gyditojas pasiule duoti misinelius po maitinimo, bet mazoji neima....
prasau patarkit ka dayti, gal is vis pereiti priemisineliu, gal mano pienas nemaistingas??? g.gif gyvenam usa.

Labas.Mažokai priaugot svorio... g.gif .Gal vistik trūksta maisto lėlytei...jūsų pienukas tikrai maistingas,tik gal maža jo...Kaip ji šlapinasi ir tuštinasi?kiek kartų per dieną? Pabandykit dažniau maitint,net jei ir neprašo...O kaip maitinat? Duodat vieną krūtį per maitinimą ar abi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swarcas: 22 sausio 2012 - 16:25
QUOTE(liepa10 @ 2012 01 22, 08:52)

Nera tokio dalyko kaip nemaistingas pienas, kiekvienos mamytes pienas subalansuotas js leliukui 4u.gif

Gal maitinate is abieju krutu per viena maitinima? Is pradziu bega liesesnis pienas, veliau - riebesnis, todel kuo ilgiau jusu dukryte valgys is tos pacios kruties, tuo riebesni piena ji istrauks.
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2012 01 22, 07:23)
Labas.Mažokai priaugot svorio... g.gif .Gal vistik trūksta maisto lėlytei...jūsų pienukas tikrai maistingas,tik gal maža jo...Kaip ji šlapinasi ir tuštinasi?kiek kartų per dieną? Pabandykit dažniau maitint,net jei ir neprašo...O kaip maitinat? Duodat vieną krūtį per maitinimą ar abi?

maitinu is vienos kruties, paskui kai ji pavalgo pasiulau ir kita, bet dazniausiai su ja tik pazaidzia ir viskas, tada pasiulau dar ir misinuko, bet jo ne pro kur....
slapinasi tikrai daznai visda pries kekviena maitinima pakeiciu sauskelnes tai jos tikrai buna sunkios, neikada nesu radusi neslapiu saukelniu, tustinames viena karta paroje labai daug arba kas antra diena, del reto tustinimosi snekejau ir su jos pediatru tai sake kad normalu iki 6 paru jei tik MP valgo....
siulau jei ir dazniau ypac po pietu miegelio, bet po dazno maitinimo ji daug ir atpila, bet as visada stengiuosi ja taip maitinti kol ji dar nera isalkusi...o seip tai ji laibai guvi ir linksma mergaite, mazia verkia ir dayg sypsosi..... biggrin.gif
Atsakyti
liepa10,lyg ir gerai viskas pas jus...o jūs kas mėnesį einat pas gydytoją apžiūrai? Reiktų vistik sekti svorio augimą.Paprastai kūdikiai,kurie gimsta didesnio svorio, mažiau priauginėja po gimimo,bet reiktų gydytojo pediatro įvertinimo,kaip vaikutis auga...Sėkmės maitinant ir auginant savo turtą! wub.gif
Atsakyti